Įkraunama...
Įkraunama...

kraujo grupės ir jų suderinamumas

Aciu uz atsakymmus viskas aisku. biggrin.gif Jau konsultavausi su gydytoja viskas gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Beje, apie vaistukus: po gimdymo bent jau man niekas nieko neleido, matyt todel, kad vaikiukas paveldejo ne tecio pliusa, o mano minusa. Dabar ziuresim, kaip bus su antruoju... 28 savaite "globulinus" butinai leisimes, tik apmaudu, kad toks niekalas apie 100 lituku kainuoja...
Atsakyti
Aš laukiuos antro. Dar tik praryta sėklelė tongue.gif Šiaip kai su pirmu vaikščiojau, tai mano - ir vyro - buvo. O va, šią vasarą, vyras keitė teises, ir ėmė vėl kraują grupei nusatyti, tai nustatė +. Tai aš visai be žado, kaip dirba mūsų gydytojai. g.gif Man beje, buvo kraujo grupę irgi sumaišę. Iki 18 metų turėjau -IV, o paskui -II. Gerai kad viskas gerai. O dabar tai labai akyla būsiu. Eisiu ieškot ginekologo ir antikūnių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2005 09 05, 15:10)
Beje, apie vaistukus: po gimdymo bent jau man niekas nieko neleido, matyt todel, kad vaikiukas paveldejo ne tecio pliusa, o mano minusa. Dabar ziuresim, kaip bus su antruoju... 28 savaite "globulinus" butinai leisimes, tik apmaudu, kad toks niekalas apie 100 lituku kainuoja...

nemokamai privalo suleist, tai apmoka ligonių kasos... jei liepia pačiai pirkt, tai bando apgaut...
Atsakyti
QUOTE(Vasilė @ 2005 09 28, 06:21)
Aš laukiuos antro. Dar tik praryta sėklelė  tongue.gif  Šiaip kai su pirmu vaikščiojau, tai mano - ir vyro - buvo. O va, šią vasarą, vyras keitė teises, ir ėmė vėl kraują grupei nusatyti, tai nustatė +. Tai aš visai be žado, kaip dirba mūsų gydytojai.  g.gif Man beje, buvo kraujo grupę irgi sumaišę. Iki 18 metų turėjau -IV, o paskui -II. Gerai kad viskas gerai. O dabar tai labai akyla būsiu. Eisiu ieškot ginekologo ir antikūnių  biggrin.gif

Man toks bajeris irgi buvo. Kai buvau nescia, dare kraujo testa ir nustate minusine III, o mano gimimo liudijime is lietuvos buvo parasyta pliusine, kai daktaras pasake, sakau netikiu ir prasiau pakartoti tyrima, nes nesinorejo tiketi kad tokios klaidos padarytos Lietuvoje. Taigi pakatrojo man ta tyrima ir paaiskeju kad visgi mano grupe minusine, o man buvo sarmata pries gydytoja, kad as tiek itikinejau jog klaida padare cia ax.gif

o gal kas zino kiek isviso vaiku galima tureti jei pas mane neigiama grupe, o pas vyra teigiama. Zinau kad du tai tikrai, o kaip toliau?
Atsakyti
Ir pas mane su kraujo grupe buvo tas pats, iš prdžių III +, paskui - , tai va pasirodo tais laikais kai man nustatinėjo, tai buvo 1987, labai daug klydo.
Na o dabar, mano - , vyro - , o vaikučio +, vaiko tėvas tikrai vyras, jei kam kyla abejonės biggrin.gif , na ir kaip tada, čia juk taip negali būti schmoll.gif , vėl suklydo?
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2005 09 30, 07:47)
o gal kas zino kiek isviso vaiku galima tureti jei pas mane neigiama grupe, o pas vyra teigiama. Zinau kad du tai tikrai, o kaip toliau?

Gimdyk kiek tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2005 09 05, 16:10)

valstybinėse poliklinikose privalo nemokamai suleist. Reikalauk.
Atsakyti
Mano grupė tai -IV,o vyro -II,tai gydytoja sakė,kad nors ir fulbolo komandą man gimdyti. bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip sekasi Iewai. Tau kaip suprantu nėštumo metu pradėjo gamintis antikūniai.
Man jau prieš nėštumą buvo antikūnių, nes po nesėkmingo nėštumo man nesileido reikiamų vaistų. Iki šiol viskas yra gerai. Norėčiau paprašyti, kad pasidalintumėt tos, kurioms nėštumo metu buvo antikūnių. Kaip nėštumas ir vaiko sveikata?
Atsakyti
Sveikos, mano tokia pati problemele, as minusas vyras pliusas, mums dar tik 8 savaites, taigi mus dar stebes... Mano draugei tokia pat situacija, jai tikrino daznai krauja ir rado antikuniu, tai suleido tu vaistuku, ji dabar 7 menesi nescia ir tikriausiai viskas gerai.... Is pradziu maniau, kad su tom grupem didele problema, bet matau musu labai daug, siais laikais tai ne problema...problema aplaidus musu daktarai... g.gif Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 02 17, 13:01)
Mano draugei tokia pat situacija, jai tikrino daznai krauja ir rado antikuniu, tai suleido tu vaistuku, ji dabar 7 menesi nescia ir tikriausiai viskas gerai....

na, keistai g.gif , nes jei randa antikuniu, tai negali leisti imunoglobulino, o tokia nestuke guldoma i stacionara ir stebima
Atsakyti