Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

QUOTE(donatada @ 2008 11 02, 13:52)
O uz kiek maziausiai butu galima liebherr CBP 36560 (baltas) gauti?

Priklauso kaip pavyks nusidereti - manau apie 2350-2400 Lt
Papildyta:
QUOTE(tata2 @ 2008 11 03, 22:25)
Gal galite ir zinote kiek vadinama didmenine kaina yra LIEBHERR ICBN 30560
aciu

3675Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Volvo: 03 lapkričio 2008 - 21:41
[quote=Volvo,2008 11 01, 20:01]
Jei ka ( jei sugalvosit pirkti didmenoj) tai Liebheris CUN 35130 turi kainuoti 1627 Lt - neprasaukit biggrin.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif o šis modelis geras ar geriau kokį kitą pasirinkti?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas esate susidure/zinote apie SHARP SJT 690RBE ?
Kokie +/ - ?? Ir uz kiek ji pigiausiai galima butu nusipirkti? Kur?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Volvo @ 2008 11 03, 22:39)
Priklauso kaip pavyks nusidereti - manau apie 2350-2400 Lt
Papildyta:
3675Lt

Sveiki, o kur galima uz 3675Lt nusipikrti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(tata2 @ 2008 11 04, 17:59)
Sveiki, o kur galima uz 3675Lt nusipikrti? Aciu

Tai pas "Volvo" turbut... nes jis cia nesikuklindamas didmeninem kainom i kaire,desine svaistos g.gif . O jei zino,vadinas ir nupirkt uz jas gali... notworthy.gif
Atsakyti
Jau turiu namie Liebherr‘į. Esu stačiai pritėkšta jo aukščio... DAIKTAS! smile.gif Ko linkiu ir jums.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2008 11 07, 23:22)
Jau turiu namie Liebherr‘į. Esu stačiai pritėkšta jo aukščio... DAIKTAS! smile.gif Ko linkiu ir jums.

Aukščiu pritėkšti galima ir Snaige... lotuliukas.gif
Atsakyti
Neseniai isigijom AEG S86378 KG, rinkomes tarp Liebher'io ir sito, isigijom si ir esu labai patenkinta, labiau patiko AEG vidaus dizainas, toks prabangesnis, ir kad maziau tepli isore. Tai tikrai super saldytuvas! Labai neteplus, tiek vidus, tiek is isores. Esu anksciau turejusi Liebrehi, buvo geras, bet turbut dabar vel pirkti Liebher'i nebenorejau, ju vidaus dizainas visai nesikeicia, tai ir atrodo atsibodes. O del teplumo - nesu kokia nevala, bet kiekviena diena braukyti lentyneles ir valyti is isores atsibosta, cia taip su senuoju Ardo vargau, o cia kazkaip vidus visada atrodo svarus, gal del tos antibakterines dangos, gal ir del lentyneliu - jos turi tokius taskiukus, tai tikrai nieko nesimato, visada svaru smile.gif o isore irgi valosi super - bet kokiu skudureliu perbrauki, nieko sveisti ar pan. smile.gif
Atsakyti
[quote=obelele25,2008 11 04, 14:19]
[quote=Volvo,2008 11 01, 20:01]
Jei ka ( jei sugalvosit pirkti didmenoj) tai Liebheris CUN 35130 turi kainuoti 1627 Lt - neprasaukit biggrin.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif o šis modelis geras ar geriau kokį kitą pasirinkti?
[/quote]

Kas cia per didmena tokia?
Atsakyti
merginos ,pas mane saldytuvas pastoviai slampa .nu nesuprantu kodel
na gal vaikas nevisada gerai uzaro ,bet.... visad stengiuosi priziureti ,ir vistiek atsidarai saldytuvo duris tai visas aprasojas ir vandens randu ,gal pasakytumet nuo ko tai?
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 11, 13:50)
merginos ,pas mane saldytuvas pastoviai slampa .nu nesuprantu kodel
na gal vaikas nevisada gerai uzaro ,bet.... visad stengiuosi priziureti ,ir vistiek atsidarai saldytuvo duris tai visas aprasojas ir vandens randu ,gal pasakytumet nuo ko tai?

koks saldytuvas? imontuojamas?neimontuojamas?No-frost'inis? kas konkreciai slampa? kur vanduo konkreciai kaupiasi?
Tai minimum ka reikia zinot norint jums padet, nes ponia Vanga jau deja amzinaatilsi...
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2008 11 04, 16:28)
Sveiki,

Gal kas esate susidure/zinote apie SHARP  SJT 690RBE ?
Kokie +/ -  ?? Ir uz kiek ji pigiausiai galima butu nusipirkti? Kur?

4u.gif

mane taip pat sharp domintų, tik kt modeliukas (SJPT 690RS) ar geriau rinktis paprastą aukštą kt firmų?
Atsakyti