Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

QUOTE(obelele25 @ 2008 10 29, 11:28)
Kiek žinau Liebherr šaldytuvai yra iš nerūdyjančio plieno,o kiti būna dažyta platmasė,va būtent ant jų labai ir matosi pirštų antspaudai.

Taip sutinku, bet ir ant nerūdyjančio plieno nemažai matosi, turiu integruotą orkaitę. Žinoma ir baltas tepasi, bet mum šaldytuvas priimtinesnis baltas. Jam valyt nereikės spec. priemonių
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2008 10 29, 11:28)
Kiek žinau Liebherr šaldytuvai yra iš nerūdyjančio plieno,o kiti būna dažyta platmasė,va būtent ant jų labai ir matosi pirštų antspaudai.

Perkant Liebherr nerūdyjančio plieno šaldytuvą, komplekte būna tepalas (alyva), kuria reikia sutepti visą šaldytuvą. Ir po to nelieka jokių pirštų antspaudų. Šios alyvos bei valiklio yra pirkti ir atskirai. Jei to nedarysite, tikrai šaldytuvas atrodys siaubingai.
Atsakyti
Pasilikau du modelius

CBP 40560 šis su nuline zona (198cm)
CN 35130 šis su no frost sistema (182cm)

Beliko apsispręst g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 11:52)
Pasilikau du modelius

Beliko apsispręst  g.gif

Bet CN 35130 nėra BioFresh zonos, o ji tikrai geras dalykas. Pusseserė ja labai džiaugiasi, - sako, kokius įdedi vaisius/daržoves, tokius po savaitės išsiimi. Gi No Frost sistema turi savo trūkumų – džiovina produktus. Aišku, jei produktus sudėsi į PET maišelius, gal ir neišdžius. Tiesa, neaišku, kas paliktų iš lašinių, popieriniam maišelyje įdėtų. Mano nuomone, BioFresh yra didesnis gėris nei No Frost. O kuo CBN 39560 nepatinka? Per aukštas?

O aš dabar tarp balto ir metalo mėtausi. Stačiai dirbt negaliu... smile.gif Kai pagalvoji, - už sutaupytą 1000 (gal net daugiau...) geriausia mėsmalė ir dar šveicariškas super puodas išeitų... Metalas mane baugina dėl teplumo, antra vertus, baltas irgi tepasi ir dar su laiku pagelsti gali. Gal dar kas iki kitos savaitės tars už ir prieš žodelį? Pirkimą atidėjau kitai savaitei.

Atsakyti
Va tas aukštis mum ir nereikalingas. Reiks pažiūrėti kur nors gyvai, nes talpumas ir reikalingas, nes su nuline atrodo sugrūstas bent jau nuotraukoje
Papildyta:
Kad baltas pageltonuos tai nemanau, pas mus Boshas senučiukas, baltut baltutėlis. Nors apie Boschus nieko gero nerašo, bet musiškio niekaip neina pribaigti blush2.gif
Atsakyti
Aš jau mėnesį renkuosi ir neišsirenku.Pradžioje dairiausi į žemesnius Liebherr šaldytuvus o galutiniam variante manau gausis aukštesnis,kad būtų 3 stalčiai šaldymo kameroje.Tikras galvos skausmas,randu laisvą minutę ir lendu į internetą žiūrinėt,net akyse jau tamsu. doh.gif Tik tiek,kad pas mane biudžetas leidžia tik iki 2000 tai truputį pasiūla sumažėja smile.gif
Atsakyti
Pamiršau paklausti,gal kas žinote koks valdymas geriau mechaninis ar automatinis(elektroninis)? ir kur pirksite? kiek internete siūlo,tai gaunasi pigiau,bet įdomu kaip tada su garntiniu aptarnavimu.Ka tik internete perskaičiau,kad ir parduotuvėje pirktus Liebherr šaldytuvus nelabai greitai sutvarko jei koks gedimas,motyvuoja,kad detales iš Vokietijos užsakinėja.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 13:27)
Va tas aukštis mum ir nereikalingas. Reiks pažiūrėti kur nors gyvai, nes talpumas ir reikalingas, nes su nuline atrodo sugrūstas bent jau nuotraukoje
Papildyta:
Kad baltas pageltonuos tai nemanau, pas mus Boshas senučiukas, baltut baltutėlis. Nors apie Boschus nieko gero nerašo, bet musiškio niekaip neina pribaigti blush2.gif

Psio – jamu baltą su mėsmale ir prašmatniu puodu! smile.gif Parašiau dileriams dėl metalo privalumų, atsakymą gavau tokį – privalumas tik grožyje. Jei dėl grožio, tai metalinis gražus modernaus stiliaus mėgėjams, o aš ne tokia.

Dydį galima pažiūrėti kiek ilgiau paspoksojus namie į kokį baldą (sekciją, spintą, etc.). Aš paspoksau į mūsų spintą, kuri yra apie 1,9 m aukščio, ir mane apima siaubas, - jau šita atrodo griozdiškai, o šaldytuvas bus dar aukštesnis... Be to, ant jo jau nieko nepastatysi – nei vazelių, nei pintinėlių, kas priduoda jaukumą, o ir šiaip patogu. Bet gi BioFresh‘as ir didesnis šaldiklis mums labai reikalingi, tad teks jaukumą kiek apmažinti. Beje, pas draugę virtuvėje jis gan negriozdiškai atrodo. Tiesa, jos virtuvė iš tų didžiųjų, o maniškė - vidutinė. Man regis, jog jo vieno pamatymas kur nors parduotuvėje neduos teisingo vaizdo.

Atsakyti
Aš turėjau omenį vidaus lentynų išdėstymą, nes kur nulinė zona, toje vietoje durelėse niekas nesidės, o bus aukščiau. Aš nedidelio ūgio, tai noriu pažiūrėt ar bus patogu. Patį aukštį įsivaizduoju, pas tėvus 2m stovi, tai viršutinės lentynos visad tuštokos būna
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 12:52)
Pasilikau du modelius

Beliko apsispręst  g.gif

No frost nėra privalumas šaldytuvui,mano be ir irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2008 10 29, 16:23)
Pamiršau paklausti,gal kas žinote koks valdymas geriau mechaninis ar automatinis(elektroninis)? ir kur pirksite? kiek internete siūlo,tai gaunasi pigiau,bet įdomu kaip tada su garntiniu aptarnavimu.Ka tik internete perskaičiau,kad ir parduotuvėje pirktus Liebherr šaldytuvus nelabai greitai sutvarko jei koks gedimas,motyvuoja,kad detales iš Vokietijos užsakinėja.

Geriau elektroninis valdymas, dėl vienos paprastos priežąsties, jei veldymas mechaninis, teks sukioti rankenėlę rudenį, pavasarį, be to temperatūrą nustatysite tik apytiksliai. Su elektroniniu valdymu sukioti nieko nereiks, šaldytuvas palaikys temperatūrą pats nepaisant aplinkybių.
Iš kur bepirktumėt Liebherį, importuotojas vienas, tad bet kur gausit tą patį Ogminos garantinį. O kur pirkti, tai jau Jūs spręskit.
Liebher geriausi šaldytuvai, tai su jais ir problemų kyla mažiausiai. Gedimo atveju, visada teks laukti, kol užsakytos detalės atvažiuos sad.gif
Atsakyti
O nulinę verta rinktis ar ne?
Atsakyti