QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 13:27)
Va tas aukštis mum ir nereikalingas. Reiks pažiūrėti kur nors gyvai, nes talpumas ir reikalingas, nes su nuline atrodo sugrūstas bent jau nuotraukoje
Papildyta:
Kad baltas pageltonuos tai nemanau, pas mus Boshas senučiukas, baltut baltutėlis. Nors apie Boschus nieko gero nerašo, bet musiškio niekaip neina pribaigti
Psio jamu baltą su mėsmale ir prašmatniu puodu!
Parašiau dileriams dėl metalo privalumų, atsakymą gavau tokį privalumas tik grožyje. Jei dėl grožio, tai metalinis gražus modernaus stiliaus mėgėjams, o aš ne tokia.
Dydį galima pažiūrėti kiek ilgiau paspoksojus namie į kokį baldą (sekciją, spintą, etc.). Aš paspoksau į mūsų spintą, kuri yra apie 1,9 m aukščio, ir mane apima siaubas, - jau šita atrodo griozdiškai, o šaldytuvas bus dar aukštesnis... Be to, ant jo jau nieko nepastatysi nei vazelių, nei pintinėlių, kas priduoda jaukumą, o ir šiaip patogu. Bet gi BioFreshas ir didesnis šaldiklis mums labai reikalingi, tad teks jaukumą kiek apmažinti. Beje, pas draugę virtuvėje jis gan negriozdiškai atrodo. Tiesa, jos virtuvė iš tų didžiųjų, o maniškė - vidutinė. Man regis, jog jo vieno pamatymas kur nors parduotuvėje neduos teisingo vaizdo.