Sveiki,
labai labai reikia patarimo
Renkuosi iš dviejų variantų:
1. LIEBHERR KBes 3650 - vardas, kokybė, BioFresh funkcija, Talpa 269 l, Energijos klasė A.
2. Asko RF2170C Cream - nežinoma firma, išsvajotas dizainas Talpa 255/56 l, šaldiklis yra, bet nėra būtinas nes pirksim atskirą šaldiklį, Energijos klasė A+.
Abu su nežymiais transportavimo defektais ir vienoda kaina. Apie ASKO info radau tik daniškai Patarkit, ar verta aukoti kokybę svajonių dizainui
QUOTE(Liurda @ 2008 09 17, 20:21)
Sveiki,
1. LIEBHERR KBes 3650 - vardas, kokybė, BioFresh funkcija, Talpa 269 l, Energijos klasė A.
2. Asko RF2170C Cream - nežinoma firma, išsvajotas dizainas Talpa 255/56 l, šaldiklis yra, bet nėra būtinas nes pirksim atskirą šaldiklį, Energijos klasė A+.
Abu su nežymiais transportavimo defektais ir vienoda kaina. Apie ASKO info radau tik daniškai Patarkit, ar verta aukoti kokybę svajonių dizainui
Na,abejoju ar verta vien dėl išsvajoto dizaino rizikuot,gal jis labai garsiai dirba ,o už LIEBHERR į galiu garantuot,kad jis dirba tai tyliai,beveik net nesigirdi.Aš tai savuoju patenkinta ,į nieką kitą nekeisčiau
QUOTE(PERLEN @ 2008 09 17, 19:55)
Na,abejoju ar verta vien dėl išsvajoto dizaino rizikuot,gal jis labai garsiai dirba ,o už LIEBHERR į galiu garantuot,kad jis dirba tai tyliai,beveik net nesigirdi.Aš tai savuoju patenkinta ,į nieką kitą nekeisčiau
O kiek decibelų tavo LIEBHERR? Nes ASKO rašo, kad 37 dB
QUOTE(Liurda @ 2008 09 17, 22:22)
O kiek decibelų tavo LIEBHERR? Nes ASKO rašo, kad 37 dB
Vienu daugiau,38
renkuosi saldytuva. ir uztikau labai tinkancios geltonos spalvos Baumatic - kas cia per firma. ka gero ar blogo galit pasakyti?
as "zalia" apie saldytuvus - renkuosi pagal spalva
paskaiciau kad cia populiariausias Liebner - bet siuo metu mums per brangu.
as "zalia" apie saldytuvus - renkuosi pagal spalva
paskaiciau kad cia populiariausias Liebner - bet siuo metu mums per brangu.
kai ,sugedo mano saldytuvas, tai meistras pasake ,kad rinktusi pati paprasciausia saldytuva, bet su ilga garantija
QUOTE(katinas2 @ 2008 09 12, 17:40)
As cia gal truputi ne i tema,bet vistiek paklausiu
Sakykit ar nauju,kad ir Samsung saldytuvu sonai kaista pas jus?
Sakykit ar nauju,kad ir Samsung saldytuvu sonai kaista pas jus?
Jei šaldytuvas su No Frost, tai normalu.
Mes tai nusipirkom Atlant, su 2 kompresoriais, mokėjom tik 1500 Lt. Dizainas Ok, tyliai veikia, visokių viduj pribumbasų, garantija 5 metai. Buvom išsiruošę pirkti kokį su garsiu vardu, ale vadybininkas atkalbėjo ir pasiūlė "belorusišką". Nu tfu tfu tfu nesigailim nei minutei. Gal tik šiek tiek daugiau elektros jama, kadangi 2 kompresoriai. Aišku, jis nei antibakterinis nei No frost, bet aš ūkiška, tai ir šaldytuvas mano turi būti ūkiškas, svarbiausia gerai šaldytų ir tyliai dirbtų.
Gal kas susidurete su saldytuvu, kuriame yra imontuotas televizorius?
Girdejau, kad ju buvo/yra 'Elektromarkte', bet nieko konkretaus nesuradau inete.
QUOTE(Gitatuka @ 2008 09 23, 16:58)
Gal kas susidurete su saldytuvu, kuriame yra imontuotas televizorius?
Girdejau, kad ju buvo/yra 'Elektromarkte', bet nieko konkretaus nesuradau inete.
O kam šaldytuve televizorius? Kad mano sušaldytos vištelės siaubiakus žiūrėtų?
QUOTE(PERLEN @ 2008 09 23, 18:43)
QUOTE(PERLEN @ 2008 09 23, 17:43)
geriausias variantas musu nedidelei virtuvej. Tv nera kur det..
Be Tv neisivaizduoju virtuves.