Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

QUOTE(ingeborge @ 2008 08 30, 22:06)
Samsungai ir LG kurias nuziuredavau kitur patare taip pat nepirkti nes dziovina maista doh.gif 

šiaip maistą labiau džiovina tie, kuriuose įrengta savaiminio atitirpinimo funkcija ar kaip ji ten vadinasi.

Papildyta:
QUOTE(gudrunia @ 2008 08 31, 07:58)
Nu zinok ir pas mus tokios pacios problemos.Tai ir galvoju ar cia taip turi buti ar jau  susirupinti g.gif  Is pradziu garsiai dirbo, o dabar trasket pradejo doh.gif Ir man per daug produktus saldo.Nustaciau ant gamintojo rekomenduojamu 5 laipsniu, bet per salti produktai g.gif  Gal kas buvot susidure su tokiom problemom?  4u.gif Labiausiai neramina tai tas traskejimas.

na, pas mus netraška.
mes esam nustatę ant max, berods, tai 8 laipsniai.
Atsakyti
Pirkom AEG įmontuojamą šaldytuvą. Šaldytuvas kaip šaldytuvas, tik, kad, bjaurybė trenkia. Šaldiklio durelės nepiktybinėss, bet vat šaldytuvo:hm Beveik kaskart gaunu per nagus prisilietus. Nestipriai, bet... tiesa, ant šaldytuvo durų, dar nėr medinių durelių primontuota doh.gif
Viską darėm pagal istrukcijas, tikrai saviveikla neužsiminėjom doh.gif Ir dabar nežinau, ar čia šaldytuvo bėda (gal koks brokuotas papuolė), ar su razetėm kas nors negerai g.gif Bet, galvoju, kad jei problema rozettėj, tai turėtų trenkt ir šaldiklio durelės g.gif Nieko nesuprantu... Nežinau net ką daryt...
Montavom patys, gal patys ir nugrybavom kur nors? Bet gi baldininkai, pagal tą pačią instrukciją montuotų unsure.gif X-failai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 08 31, 08:58)
Nu zinok ir pas mus tokios pacios problemos.Tai ir galvoju ar cia taip turi buti ar jau  susirupinti g.gif  Is pradziu garsiai dirbo, o dabar trasket pradejo doh.gif Ir man per daug produktus saldo.Nustaciau ant gamintojo rekomenduojamu 5 laipsniu, bet per salti produktai g.gif  Gal kas buvot susidure su tokiom problemom?  4u.gif Labiausiai neramina tai tas traskejimas.

Mums su Samsungu lygiai tas pats buvo doh.gif Jau rašiau, irgi pradžioj garsiai burzgė, paskui traškėt retkarčiais pradėjo, galvojom kd nelygiai stovi, pareguliavom ir vistiek tas pats doh.gif Po kiek laiko pastebėjau kad maistas nenormaliai šaltas doh.gif Temperatūra nukritus, atstatai +5 jis vėl padaro kokius +2 doh.gif Vėliau ir iki -8 daėjo doh.gif Čia šaldytuve, ne šaldikly blink.gif Kvietėm garantinį, tai sakė kažkokia sklendė sulužūs ir iš šaldiklio šaltis varo doh.gif
Atsakyti
Na gal dar truputį pakentėsiu ir jei toliau taip tai tikrai teks meistrą kviestis g.gif
Oi kaip man nepatinka tie traškesiai ir pieno šaltumas, kad net dantis gelia schmoll.gif O nustatyti kad dar šilčiau šaldytuve būtų jau neįmanoma blink.gif Tik dar neišmatavau kiek jame šilumos yra realiai. Ir dar nuo pačių pirmų dienų šaldytuvo vidus apsitraukia tai sušalusiais lašeliais, tai šlapiais. Bandžiau juos išvalyti, bet jie ir vėl atsiranda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 31, 22:16)
Mums su Samsungu lygiai tas pats buvo doh.gif Jau rašiau, irgi pradžioj garsiai burzgė, paskui traškėt retkarčiais pradėjo, galvojom kd nelygiai stovi, pareguliavom ir vistiek tas pats doh.gif  Po kiek laiko pastebėjau kad maistas nenormaliai šaltas doh.gif Temperatūra nukritus, atstatai +5 jis vėl padaro kokius +2 doh.gif Vėliau ir iki -8 daėjo doh.gif Čia šaldytuve, ne šaldikly blink.gif Kvietėm garantinį, tai sakė kažkokia sklendė sulužūs ir iš šaldiklio šaltis varo doh.gif

Tai vadinasi jau gavom sugedusi saldytuva, ne 2 men nepraejo doh.gif . O kaip jusu Liebherr, netraska g.gif Nes jusu toks pats kaip musu mirksiukas.gif

QUOTE(racke @ 2008 09 01, 12:28)
Ir dar nuo pačių pirmų dienų šaldytuvo vidus apsitraukia tai sušalusiais lašeliais, tai šlapiais. Bandžiau juos išvalyti, bet jie ir vėl atsiranda  unsure.gif

Tai gal pas jus verkianti sienele, nes ir pas mus tie susale lasiukai yra ant sieneles.
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 09 01, 20:13)

Tai gal pas jus verkianti sienele, nes ir pas mus tie susale lasiukai yra ant sieneles.

Pas mano Liebheri tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 09 01, 21:31)
Pas mano Liebheri tas pats verysad.gif

Tai kad šaldytuve būtų "raudų siena" dar neteko girdėti blush2.gif O tai čia skaitosi normalu - nepataisoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 09 01, 19:13)
Tai vadinasi jau gavom sugedusi saldytuva, ne 2 men nepraejo doh.gif . O kaip jusu Liebherr, netraska  g.gif  Nes jusu toks pats kaip musu mirksiukas.gif

Su šitu nauju viskas thumbup.gif, tikrai patenkinta. Kad jis veikia girdisi tik vakare, kai visi namai nutyla biggrin.gif O tai čia jūsų Liebherris taip daro g.gif
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2008 09 02, 10:23)
Tai kad šaldytuve būtų "raudų siena" dar neteko girdėti  blush2.gif  O tai čia skaitosi normalu - nepataisoma  g.gif

Čia taip ir turi būti, nereikia taisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2008 09 02, 10:23)
Tai kad šaldytuve būtų "raudų siena" dar neteko girdėti  blush2.gif  O tai čia skaitosi normalu - nepataisoma  g.gif

Tai taip ir turi būti - bent jau mano Liebherrio apraše tas yra paminėta. Rasoja galinė sienelė tų šaldytuvų, kurie turi tą "savaiminį atitirpimą" ar kaip jis ten vadinasi.
Atsakyti
Mūsų tas verksnys - Blomberg. Mane kai kurie žinovau prigazdino, kad rasoja sienelė dėl negerai uždarytų durų. Tipo gal gumos per silpnai prisitraukia blush2.gif
Nes šiaip tai paliktas neuždarytas jis ima triukšmauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2008 09 03, 14:02)
Mūsų tas verksnys - Blomberg. Mane kai kurie žinovau prigazdino, kad rasoja sienelė dėl negerai uždarytų durų. Tipo gal gumos per silpnai prisitraukia  blush2.gif
Nes šiaip tai paliktas neuždarytas jis ima triukšmauti  mirksiukas.gif

pas mane Blomberg irgi rasoja galas. niekad negalvojau, kad čia blogai. o durelės, manau, gerai užsidaro, nes geros jėgos reikia joms atidaryti - taip prisisiurbia.
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 09 02, 12:24)
O tai čia jūsų Liebherris taip daro g.gif

Aha, Liebherr verysad.gif Va ir dabar taip trakstelejo, kad rodos kad ten kas luzta viduj. Rytoj meistra kviesimes, kad po to blogiau nebutu unsure.gif
Atsakyti