Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

QUOTE(kgt @ 2008 08 07, 14:23)
aciuks.gif  aciuks.gif Didelis AČIŪ už informaciją  aciuks.gif  aciuks.gif Visur, kur bandėm įsigyti, nežadėjo atvežti iki antradienio, o man reikia kuo greičiau unsure.gif  Taigi, šiandien vyras nuvažiavo į Ermitažą ir nupirko clap.gif  Dabar tik vakaro sulaukt reikia, kol atkeliaus cool.gif Na, atvežimas ir užnešimas į 5 aukštą dar papildomai kainuoja, bet vistiek išėjo pigiausias variantas, o ir greičiausias  smile.gif
Netgi vyras sakė, padėkok Supermamom  biggrin.gif Taigi aciuks.gif dar ir nuo jo. Gal dabar nebežiūrės skeptiškai į mane, kai sakysiu "SM skaičiau, kad... "  hihihi.gif hihihi.gif

4u.gif Ir gero naudojimo 4u.gif
Va va, MB irgi pastoviai dėl SM bamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2008 08 01, 13:35)
Ne vandens nutekėjimo latakas neužsikimšęs, tikrinu kas kelias savaites, o ir vakar išvaliau ax.gif Sieneles tiesiog nuvaliau. Paskambinau kitam meistrui, liepė kaip tik mažinti šaldymą, t.y. pasukti ant 4, tipo temperatūrų skirtumas kai atidarai šaldytuvą  sudaro kondensatą ant lentynėlių ir produktų g.gif  nu gal... g.gif žiūrėsim.

pas mano tevus irgi Whirpol saldytuvas - ta pati situacija doh.gif maistas daznai dregnas,pelija. as maniau kad tai tik pas juos.pasirodo nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
o ka manot apie Liebherr ICUS 30130? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 08 04, 19:39)
Sveiki,uzlinko musu saldytuvas,buvau nulekus i kelias parduotuves ,bet tik galva apsisuko ir tiek  doh.gif ,gal kas galit patart koki geresni patvaresni saldytuva-saldikli g.gif  ? Iskom-
aukscio gali but ir 180
sald. kameros apacioj trys
spalva pageidaujama metalo
kaina apie 1500lt

Atsakysiu pati sau,ekspertai arba atostogauja, arba pavargo atsakynet i musu klausymus unsure.gif
Nusipirkau samsunga ax.gif ,kiekvienoj parduotuvej konsultantu vis skirtinga nuomuone vieni samsungus giria,kitur peikia ,o giria gorenje ar kitos firmos saldytuvus doh.gif ,itariu girs tuos, nuo kuriu pardavus kris didesnis procentas ar kazkas panasaus....
Patarimas perkant samsungus -pasiulo garantija plius dar 3 metam,tik nepasako ,kad uz tai reiks susimoket dar 191lt. Kadangi pirkom isimokejimui ir dokumentus formino seni tevukai,o man su kinderiu teko iseit i lauka palaukt,tai tik namie ir uzmatem,gerosios paslaugiosios konsultantes pasiulyma doh.gif
Gal taip ir geriau,tik perspet is anksto turetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 08 11, 17:07)
Atsakysiu pati sau,ekspertai arba atostogauja, arba pavargo atsakynet i musu klausymus  unsure.gif
Nusipirkau samsunga ax.gif ,kiekvienoj parduotuvej konsultantu vis skirtinga nuomuone vieni samsungus giria,kitur peikia ,o giria gorenje ar kitos firmos saldytuvus doh.gif ,itariu girs tuos, nuo kuriu pardavus kris didesnis procentas ar kazkas panasaus....
Patarimas perkant samsungus -pasiulo garantija plius dar 3 metam,tik nepasako ,kad uz tai reiks susimoket dar 191lt. Kadangi pirkom isimokejimui ir dokumentus formino seni tevukai,o man su kinderiu teko iseit i lauka palaukt,tai tik namie ir uzmatem,gerosios paslaugiosios konsultantes pasiulyma  doh.gif
Gal taip ir geriau,tik perspet is anksto turetu  mirksiukas.gif

Taigi visuomet taip buvo, papildomas garantinis laikotarpis papildomai kainuoja.
Atsakyti
Na ką, džiaugiamės savo AEG- Electrolux, bet... mūsų virtuvė taip suplanuota, kad reikia keisti šaldytuvo durelių atidarymo kryptį. Prieš perkant tuo domėjomės, sakė, jokių problemų nebus, galima kviestis meistrą iš serviso už berods 100Lt blink.gif Arba keisti patiems. Pakeitėm gal per 5 min. bet kai reikėjo pritvirtinti rankeną, susidūrem su problema - rankenos laikikliai pritaikyti tik tvirtinimui iš vienos pusės doh.gif Tai šaldiklio rankeną pritvirtinom, o šaldytuvą kol kas atidarinėjam be rankenos unsure.gif Bandėm užsakyti kitus, sužinojom, kad reiks primokėti po 40Lt už vnt. Arba reikia didinti vienam laikiklyje skylę (laikiklis turi ant tokio plastmasiuko užsimaut) g.gif o kitas turbūt slankios, nes skylė bus per didelė blink.gif Žodžiu, kad gamintojas numato galimybę keisti durelių atidarymo kryptį, dar nereiškia, kad pavyks sklandžiai tai atlikti doh.gif Iš tiesų pikta, moki nemažą sumą, o dar turėsi susimokėt už papildomas detales g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ka nors apie Liebherr CBnes 39560?
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 30, 21:56)
sveiki, zinovai,
jau paveluotai kreipiuosi, bet vis tiek paklausiu-ka galvojate apie BLOMBERG KRD 1650 A+? gal galit parasyti, kokia jusu nuomone. is anksto dekoju 4u.gif

Niu ir mes atrodo nupirkome tokį pat tongue.gif nelabai pamenu skaičiukus, jei jis su 0 zona, tai toks pat tada. Bet man jame kažkas nelabai patinka, ir nežinau ar tai kažkoks defektas, ar taip ir turi būti blush2.gif Kai tik įsijunginėja jis pora kartų gan garsiai trakšteli, o vėliau jau kažkiek tyliau bet atrodo lyg jame vanduo virtų verysad.gif ir kažkaip jau labai stipriai šaldo, tik tai gal ir nelabai blogai g.gif
Atsakyti
Sveiki,

perskaiciau visa tema, bet pastebejau, kad paprastai klausimas apie dvidurius arba LG paprasciausiai ignoruojamas.
Gal kas galetu ka nors pasakyt gero/blogo kol dar ne per velu g.gif
Atsakyti
Na va ieskojau, ieskojau informacijos apie saldytus cia forume, bet kadangi pagrinde dauguma renkasi Liebher tai ir nelabai ka is forumo pasisemiau ax.gif Tad nuvaziavau i Ermitaza, paklausinejau ir apie Liebher ir kai pasake kad juos dar ne Vokietijoje gamino tai ir atkrito (kam permoketi uz varda rolleyes.gif ), Samsungai ir LG kurias nuziuredavau kitur patare taip pat nepirkti nes dziovina maista doh.gif Tai galiausia pasidaviau konsultanto nuomonei ir nusipirkau 2 metru ARDO firmos saldytuva. Is pradziu kol jis klimatizavosi koridoriuje, galvojau kam as toki dideli nusiprkau, kaip as pasieksiu pvz. kiausinius doh.gif nu galvoju tikrai reikes su taburete landzioti, bet kai pastaciau ir sudejau is seno saldytuvo maista, tai pasirode kad visai jis nedidelis schmoll.gif Ir dziaugiuosi kad nemazesnis thumbup.gif
Vienas minusas, kad lentineles ant duru nesireguliuoja schmoll.gif Pirkdama neatkreipiau i tai demesio o dabar jau tiek to rolleyes.gif Svarbiausia kad veiktu be priekaisto ir atliktu savo funkcijas ax.gif
Atsakyti
o aš pirkau LG. Yra atšaldyto vandens funkcija, labai gražius ledukus galima pasigaminti...dėl produktų džovinimo tai nieko nepastebėjau
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2008 08 26, 15:18)
Niu ir mes atrodo nupirkome tokį pat  tongue.gif  nelabai pamenu skaičiukus, jei jis su 0 zona, tai toks pat tada. Bet man jame kažkas nelabai patinka, ir nežinau ar tai kažkoks defektas, ar taip ir turi būti  blush2.gif  Kai tik įsijunginėja jis pora kartų gan garsiai trakšteli, o vėliau jau kažkiek tyliau bet atrodo lyg jame vanduo virtų    verysad.gif  ir kažkaip jau labai stipriai šaldo, tik tai gal ir nelabai blogai  g.gif

Nu zinok ir pas mus tokios pacios problemos.Tai ir galvoju ar cia taip turi buti ar jau susirupinti g.gif Is pradziu garsiai dirbo, o dabar trasket pradejo doh.gif Ir man per daug produktus saldo.Nustaciau ant gamintojo rekomenduojamu 5 laipsniu, bet per salti produktai g.gif Gal kas buvot susidure su tokiom problemom? 4u.gif Labiausiai neramina tai tas traskejimas.
Atsakyti