Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

Jazau mieliausias, padėkit išsirinkt įmontuojamą šaldytuvą doh.gif Tuoj ir iki skyrybų nukeliausim doh.gif Reikalavimų tikrai nedaug, bet supratimo apie techniką dar mažiau. O laikas tai jau juodai spaudžia unsure.gif
KAina iki 2000 (nu +/- šimtinė kita, didelio šoko nesukeltų), ūgis 178 cm (nes jau spinta tokia paruošta), pagrindinis reikalavimas, kad tyliai veiktų. Visa kita nelabai svarbu. Visi tie no frostai, nulinės nenulinės lentynos emocijų nekelia. Tiesa, dar ir firma norėtųsi, kad žmoniška būtų, gal AEG blush2.gif
Gelbėkit, užkniso jau doh.gif

Kokie atsiliepimai būtų apie šitą modelį? Nerandu jo triukšmingumo lygio doh.gif

AEG-electrolux SC 91840-6i

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 27 liepos 2008 - 16:24
QUOTE(a79 @ 2008 07 27, 16:03)
Jazau mieliausias, padėkit išsirinkt įmontuojamą šaldytuvą  doh.gif Tuoj ir iki skyrybų nukeliausim  doh.gif Reikalavimų tikrai nedaug, bet supratimo apie techniką dar mažiau. O laikas tai jau juodai spaudžia  unsure.gif
KAina iki 2000 (nu +/- šimtinė kita, didelio šoko nesukeltų), ūgis 178 cm (nes jau spinta tokia paruošta), pagrindinis reikalavimas, kad tyliai veiktų. Visa kita nelabai svarbu. Visi tie no frostai, nulinės nenulinės lentynos emocijų nekelia. Tiesa, dar ir firma norėtųsi, kad žmoniška būtų, gal AEG  blush2.gif
Gelbėkit, užkniso jau  doh.gif

Kokie atsiliepimai būtų apie šitą modelį? Nerandu jo triukšmingumo lygio  doh.gif

AEG-electrolux  SC 91840-6i

Sveiki, aš tikrai menka patarėja.... 4u.gif smile.gif bet už sumą +- 2000 Lt, mes irgi nusižiūrėjom AEG SC 91840 6I. Kaina - 1850 Lt...
Beje, panašus Liebherris (su no frostu šaldiklyje) - 2500 kainuoja... ir man tame Lybheryje gereni vyriai, nes pritraukia dureles, o AEG'e šitame labai durelės sunkiai atsidaro - nežinau, gal bus kitaip, kai įsimontuos į baldus...

Papildyta:
O pati dar norėčiau patarimo dėl šaldytuvų su 0 zona.....
Tik dabar apsižiūrėjau, kad šaldytuvo dėžė taip suprojektuota, kad šaldiklio aukštis turi būti apie 72cm, o šaldytuvo - apie 1,24 cm...
Klausimas toks, jei vis tik pasirinktume, skykim, AEG šaldytuvą su 0 zona, pvz., AEG SZ 91840 5i, ar jis man tils į tą nišą.... tiklti tai kaip ir turėtų, bet norink, kad šaldiklisd sutaptų su šaldiklio durelėmis, visą šaldytuvą reiks kilstelėti, o tada ar tils į viršutinę baldo dalį šaldytuvo dalis.... blush2.gif smile.gif nežinau, ar aiškiai išsireiškau, nes dar blaškausi tarp AEG be 0 zonos, ir su 0 zona ir va iškilo įtalpinimo klausimas... jei tiem su 0 zon netelpa iš principo, tada pasirinkimas paprastėja.... 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Kristuk, aš dabar kaip tik dabar SC 91840-6i kainas lyginu. Bet pigiausiai randu už 1990 g.gif Išduok paslaptį kur 1850 lotuliukas.gif Gal į AŽ geriau, kad nesigautų kaip reklama doh.gif

Aš jau pusę dienos lyginu viską iš eilės, ir šitas kaip ir normaliausias gaunasi, bet kiek suprantu jis "normaliai" senoviškai prišalantis? Šiaip tai ne bėda schmoll.gif Įdomiausia būtų tik triukšmingumo lygį sužinot.

Palauksiu, gal ryt profesionalai dar kokių patarimų duos dėl šito modelio, ir tada jau pirksiu, o tai jau soti iki kaklo tokio shopingo doh.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjau, (tiksliau labai patiko vidumi) šaldytuvas SAMSUMG RL 38 ECPS (gamintas P.korėjoje). Bet čia žiūriu daug kritikos Samsungams doh.gif Kas žino, kokie šio šaldytuvo didžiausi trūkumai. g.gif Patarkit, kas galit blush2.gif
Atsakyti
Apie Samsung'us nuomones neturiu, bet gal kam bus naudingas patirtie pasidalinimas apie Gorenje saldytuva. Turime ji metus laiko. Pastebeti trukumai: pridejus daug svieziu produktu ir saldytuve del to pakilus temperaturai jis pranesa apie tai ikyriu cypimu mazdaug kas puse val., kol pasiekia reikiama (nustayta ekranelyje) temperatura. Dar didelis trukumas man yra tai, kad kiausiniu dekliuko dureles nesilaiko atidarytos, tad dedant kiausinius tenka laikyt dureles pakeltas viena ranka. Cia tai jau man Gorenje gamintoju liapsusas didelis. Daugiau neigiamu savybiu nepastebejau, dizainas man atperka siuos trukumus, tad jei reiketu vel pirkti, ko gero rinkciausi to paties gamintojo saldytuva.
Isvaizda jo tokia, tik koks tiksliai modelis, neprisimenu dabar:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 30 liepos 2008 - 16:04
QUOTE(Bailiukė @ 2008 07 30, 01:28)
Nusižiūrėjau, (tiksliau labai patiko vidumi) šaldytuvas SAMSUMG RL 38 ECPS (gamintas P.korėjoje). Bet čia žiūriu daug kritikos Samsungams doh.gif Kas žino, kokie šio šaldytuvo didžiausi trūkumai. g.gif Patarkit, kas galit blush2.gif

Manau, kad kaina atitinka kokybę. Raskit tokį Liebher už tokius pinigus.
Gal Samsung ir triukšmingesni... bet dizainas gana dailus, svarbu rinktis Korėjoje rinktą, jie mažiau genda.
O kas liečia cypimą, tai maniškis montuojamas į baldus AEG, taip pat triukšmauja... bet jis juk turi atkreipti dėmesį dėl visa pikto smile.gif man tai netrugdo.
Atsakyti
sveiki, zinovai,
jau paveluotai kreipiuosi, bet vis tiek paklausiu-ka galvojate apie BLOMBERG KRD 1650 A+? gal galit parasyti, kokia jusu nuomone. is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2008 07 30, 17:04)
Apie Samsung'us nuomones neturiu, bet gal kam bus naudingas patirtie pasidalinimas apie Gorenje saldytuva. Turime ji metus laiko. Pastebeti trukumai: pridejus daug svieziu produktu ir saldytuve del to pakilus temperaturai jis pranesa apie tai ikyriu cypimu mazdaug kas puse val., kol pasiekia reikiama (nustayta ekranelyje) temperatura. Dar didelis trukumas man yra tai, kad kiausiniu dekliuko dureles nesilaiko atidarytos, tad dedant kiausinius tenka laikyt dureles pakeltas viena ranka. Cia tai jau man Gorenje gamintoju liapsusas didelis. Daugiau neigiamu savybiu nepastebejau, dizainas man atperka siuos trukumus, tad jei reiketu vel pirkti, ko gero rinkciausi to paties gamintojo saldytuva.
Isvaizda jo tokia, tik koks tiksliai modelis, neprisimenu dabar:

[

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 07 30, 18:29)
Manau, kad kaina atitinka kokybę. Raskit tokį Liebher už tokius pinigus.
Gal Samsung ir triukšmingesni... bet dizainas gana dailus, svarbu rinktis Korėjoje rinktą, jie mažiau genda.
O kas liečia cypimą, tai maniškis montuojamas į baldus AEG, taip pat triukšmauja... bet jis juk turi atkreipti dėmesį dėl visa pikto smile.gif man tai netrugdo.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū
Atsakyti
Gal kas galėtumėte atsakyti g.gif Nusipirkom prieš metus Whirlpool ARC 5754/1 šaldytuvą. Jau iš pradžių pastebėjau, kad kaupiasi drėgmė ant lentynėlių, padidinau šaltį. Situacija pagerėjo. Meistras pasakė, kad blogai jog lentynėlės šaldytuve stiklinės g.gif Bet dabar, vasarą, tai iš vis košmaras, apipeliję produktai, ir net stiklainių viršus, dangteliai, drėgmė ant sienelių. O padidinus šaltį, produktai sušąla ir net apledėja, bet pelėsis vistiek gyvena. Iš biologijos pamenu, jog pelėsis - ten kur drėgna ir šilta g.gif Kas keisčiausia, kad rasoja ir užšąla tik pusė, t.y., tik viršutinė dalis galinės sienelės g.gif . ar čia mums taip nepasisekė, gal šaldytuvas brokuotas g.gif dabar šaltį padidinau iki 6. Paskutinė padala 7.

Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2008 08 01, 11:53)
Gal kas galėtumėte atsakyti g.gif  Nusipirkom prieš metus Whirlpool ARC 5754/1 šaldytuvą. Jau iš pradžių pastebėjau, kad kaupiasi drėgmė ant lentynėlių, padidinau šaltį. Situacija pagerėjo. Meistras pasakė, kad blogai jog lentynėlės šaldytuve stiklinės g.gif  Bet dabar, vasarą, tai iš vis košmaras, apipeliję produktai, ir net stiklainių viršus, dangteliai, drėgmė ant sienelių. O padidinus šaltį, produktai sušąla ir net apledėja, bet pelėsis vistiek gyvena. Iš biologijos pamenu, jog pelėsis - ten kur drėgna ir šilta g.gif Kas keisčiausia, kad rasoja ir užšąla tik pusė, t.y., tik viršutinė dalis galinės sienelės g.gif . ar čia mums taip nepasisekė, gal šaldytuvas brokuotas g.gif  dabar šaltį padidinau iki 6. Paskutinė padala 7.

Dėl tos priežasties, kad nereiktų sukioti rankenėlių, vis tik geriau pirkti su elektroniniu valdymu, tada pats šaldytuvas palaikys nurodyta temperatūrą.
Gal netyčia užsikišo vandens nutekėjimo latakas?
O pelėsis visai nekas? Net nenumanau, kaip jį išnaikinti... ant sienų, tai yra purškalas, bet čia juk maisto produktai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 08 01, 11:24)
O pelėsis visai nekas? Net nenumanau, kaip jį išnaikinti... ant sienų, tai yra purškalas, bet čia juk maisto produktai  g.gif

Prisimenu bendrabučio laikus su senu senuku šaldytuvu biggrin.gif doh.gif Pelėsį labai puikiai išnaikinau su citrina biggrin.gif ištryniau visas sieneles, lentynėles ir t.t. citrina, pora savaičių taip pasidarbavau ir išnaikinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 08 01, 12:24)
Dėl tos priežasties, kad nereiktų sukioti rankenėlių, vis tik geriau pirkti su elektroniniu valdymu, tada pats šaldytuvas palaikys nurodyta temperatūrą.
Gal netyčia užsikišo vandens nutekėjimo latakas?
O pelėsis visai nekas? Net nenumanau, kaip jį išnaikinti... ant sienų, tai yra purškalas, bet čia juk maisto produktai  g.gif

Ne vandens nutekėjimo latakas neužsikimšęs, tikrinu kas kelias savaites, o ir vakar išvaliau ax.gif Sieneles tiesiog nuvaliau. Paskambinau kitam meistrui, liepė kaip tik mažinti šaldymą, t.y. pasukti ant 4, tipo temperatūrų skirtumas kai atidarai šaldytuvą sudaro kondensatą ant lentynėlių ir produktų g.gif nu gal... g.gif žiūrėsim.

Atsakyti