Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

ieskome gero saldytuvo apie 1,80 aukscio. gal kas galite patarti, buvome samsunga nuziureje bet isgirdome kad jie nelabai g.gif

gal yra cia zmoniu ismananciu ir pasiulys ka nors ax.gif
noretume kad nekainuotu daugiau nei 2000
Atsakyti
Visi giria Liebherr, tai pagirsiu ir aš thumbup.gif
Turim nedidelį Liebheriuką , bet pagausėjus šeimai mažokas pasidarė blush2.gif , tai va, vakar Ogminoj nusipirkom kitą Liebherį, tik jau daug didesnį CBesf 40060. O jau konsultantas koks thumbup.gif dar nuolaidą gavom nemažą. Jei dar ir trečią šaldytuvą teks gyvenime pirkti, tai tik Liebherr wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2008 07 16, 11:49)
Visi giria Liebherr, tai pagirsiu ir aš  thumbup.gif
Turim nedidelį Liebheriuką , bet pagausėjus šeimai mažokas pasidarė  blush2.gif , tai va, vakar Ogminoj nusipirkom kitą Liebherį, tik jau daug didesnį CBesf 40060. O jau konsultantas koks  thumbup.gif dar nuolaidą gavom nemažą. Jei dar ir trečią šaldytuvą teks gyvenime pirkti, tai tik Liebherr  wub.gif

o kas per konsultantas, koks jo vardas, nes mes irgi norim nuvaryt pasikobnsultuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2008 07 16, 11:49)
Visi giria Liebherr, tai pagirsiu ir aš  thumbup.gif
Turim nedidelį Liebheriuką , bet pagausėjus šeimai mažokas pasidarė  blush2.gif , tai va, vakar Ogminoj nusipirkom kitą Liebherį, tik jau daug didesnį CBesf 40060. O jau konsultantas koks  thumbup.gif dar nuolaidą gavom nemažą. Jei dar ir trečią šaldytuvą teks gyvenime pirkti, tai tik Liebherr  wub.gif

as irgi uzsisakiau liebherr saldytuva. siandien turi paskambinti ir atvezti rolleyes.gif bet kazkodel neskambina dar. bet kaip laukiu. tikiuos tikrai bus geras, ir neges mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 11, 08:28)
Gal gali pažiūrėti kiek decibelų pas jį, aš internete aprašymuose nerandu 4u.gif

38 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 07 20, 20:38)

Ačiū aciuks.gif Tai visai neblogai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 20, 21:49)
Ačiū aciuks.gif Tai visai neblogai 4u.gif

As tai irgi galvojau, kad daugiau bus decibelu.Siaip jis pradeda garsiai burgzti, kai ten kazkas isijungia, issijungia, girdisi, kad nuteka kazkur kazkas.Va tada tie garsai ir girdisi biggrin.gif O siaip stovi ir tyli lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki.
Turiu klausima: ar gerai, kai greta statomi imontuojamas saldytuvas bei imontuojam orkaite? Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Mariaus tetis @ 2008 07 21, 14:07)
Sveiki.
Turiu klausima: ar gerai, kai greta statomi imontuojamas saldytuvas bei imontuojam orkaite? Aciu:)

Negerai.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 07 21, 14:40)

O kodel? Ar del orkaites sieneliu kaitimo, kad persiduoda saldytuvui?
Atsakyti
QUOTE(Mariaus tetis @ 2008 07 21, 15:07)
Sveiki.

g.gif Prie mano šaldytuvo pridėtas toks paveiksliukas,kad negalima statyt prie radijatorių,dujinės viryklės,net arbatinukas negali šalia virt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 07 21, 18:03)
g.gif Prie mano šaldytuvo pridėtas toks paveiksliukas,kad negalima statyt prie radijatorių,dujinės viryklės,net arbatinukas negali šalia virt  doh.gif

O Liebherr 30560-21 gali buti prie irengiamas virykles??
Atsakyti