Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

QUOTE(gudrunia @ 2008 07 10, 12:03)
Mes irgi pirkom Liebherr 55cm, bulgariska.Na ir ka galiu pasakyti saldytuvas kaip saldytuvas ( man bet koki pastatytu ir butu geras biggrin.gif ), o va vyrui nepatinka kad labai burzgia, jam mat miegot trukdo doh.gif

O ką jis stovi miegamajame?
Atsakyti
QUOTE(Rubike @ 2008 07 04, 19:29)
Patarkite, noriu pirkti side by side šaldytuvą. Renkuosi iš šių modelių:
LG GR-P207WTKA

Samsung RS21KLSG

Samsung RS21KLMR

Blomberg  KWD 1440 X

Kuris patikimesnis? Jų pliusai ir minusai. Padėkite išsirinkti.
Ačiū  smile.gif

Gal kas gali pakomentuoti iš žinovų?
Atsakyti
QUOTE(Volvo @ 2008 07 10, 15:14)
O ką jis stovi miegamajame?

Nea, vyras virtuvej miega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 07 10, 18:28)
Nea, vyras virtuvej miega lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif o mano tai net nesigirdi to burzgimo g.gif ,prieš tai turėjom OKA,tai kaip traktorius burzgė blush2.gif ,dabar aš galėčiau virtuvėj miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubike @ 2008 07 10, 15:53)
Gal kas gali pakomentuoti iš žinovų?

Bandykit pažiūrėti čia http://www.avitela.lt/forum/ gal ką rasit.
Šiaip visi šaldytuvai atliks savo funkcijas.
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 07 10, 12:03)
Mes irgi pirkom Liebherr 55cm, bulgariska.Na ir ka galiu pasakyti saldytuvas kaip saldytuvas ( man bet koki pastatytu ir butu geras biggrin.gif ), o va vyrui nepatinka kad labai burzgia, jam mat miegot trukdo doh.gif

Gal gali pažiūrėti kiek decibelų pas jį, aš internete aprašymuose nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 11, 08:28)
Gal gali pažiūrėti kiek decibelų pas jį, aš internete aprašymuose nerandu 4u.gif

Nezinau kur ieskoti doh.gif Rytoj pasistengsiu dar kokiuose poperiuose pasiknisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 07 11, 08:28)

38-40db
Atsakyti
Merginos gal zinot kuo valyti saldytuvo isore kaip lieka pirstu anspaudai.
g.gif g.gif g.gif kaip nusipirkom buvo saldytuve buteliukas, bet man jis kazkokia nesamone jei pavalai tai toki rievalai lieka dar baisau pasidaro, nebezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 13, 12:52)
g.gif  g.gif  g.gif  kaip nusipirkom buvo saldytuve buteliukas, bet man jis kazkokia nesamone jei pavalai tai toki rievalai lieka dar baisau pasidaro, nebezinau ka daryti doh.gif

Metalo spalvos šaldytuvas? Yra spec. valiklis, kuriuo reikia apipurkšti, o tada popieriniu rankšluosčiu išblizginti. To valiklio būna ten, kur šaldytuvais prekiaujama.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 13, 12:52)
g.gif  g.gif  g.gif  kaip nusipirkom buvo saldytuve buteliukas, bet man jis kazkokia nesamone jei pavalai tai toki rievalai lieka dar baisau pasidaro, nebezinau ka daryti doh.gif

To tepalo labai nedaug reikia, bet labai daug fizinio darbo mad.gif svelniu skuduriuku. Ir jei tai naujas saldytuvas tai butina pertepti ji visą. O po to jau bus paprasciau, ir pirstu maziau matyt ir nusivalys lengviau. O istepti ji butina ne tik del pirstu bet ir del korozijos prevencijos.
Atsakyti
renkames saldytuva, po ilgu vaiksciojimu ir gincu apsistojom ties 2 modelias liebherr cpes46130 ir cnes40560. kuris geresnis? gal kas turit? arba specai galetu patart smile.gif
Atsakyti