Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

QUOTE(wanesa @ 2008 07 06, 09:47)
Tada tikriausiai geriau imti Liebherr, nors ir rinktą Bulgarijoj, nei tą Gorenje g.gif

Dar yra variantų:
Siemens KG 24VV00
Samsung RL28FBSW
Samsung RL28FBSI (sidabrinis)
Bet vis tiek geriau Liebherr...
Atsakyti
Susipainiojau tuose šaldytuvuose visiškai. Jaučiu, važiuosiu parduotuvėn, ir stversiu pirmą pasitaikiusį doh.gif
Na nepatinka man tas Liebherr 40560. Mažai ten vietos. Ta "0 zona" suėda visą vietą. O aš ieškau šaldytuvo kito būtent DĖL DIDELĖS KAMEROS. Dar kažkokius nužiūrėjau CN 39130 ir CUN 39130, jie be " 0 zonos", bet su didelės talpos šaldikliu.
Žilvinai, gal dar kokių modelių yra, kur šaldiklis su 4-5 stalčiais, ir maža "0 zona" būtų?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 07, 15:00)
Dar yra variantų:
Siemens KG 24VV00
Samsung RL28FBSW
Samsung RL28FBSI (sidabrinis)
Bet vis tiek geriau Liebherr...

Ačiū, bet mums reikia sidabrinio ir apie 1,80, tai tikriausiai imtume Liebherr. Tik reikia pradžioj nuspręsti kur dabartinį Samsungą padėti doh.gif
Atsakyti
wanesa gal jau issirinkai saldytuva. as ir nezinau koki pirkti susimaise galva biggrin.gif bicycle.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas @ 2008 07 03, 18:30)
Uz tokia pinigu suma galima nusipirkti zymiai kokybiskesni saldytuva nei ARDO.
Visa kaina sudaro dizainas.
Gal geriau tada ziureti SMEG saldytuvus, ju irgi yra panasaus dizaino.

4u.gif 4u.gif aciu pasidomesim.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 07 08, 11:56)
wanesa gal jau issirinkai saldytuva. as ir nezinau koki pirkti  susimaise galva biggrin.gif  bicycle.gif
Papildyta:
4u.gif  4u.gif aciu pasidomesim.

Aš tai jau išsirinkau, bet gi dviejų šaldytuvų namie nelaikysi lotuliukas.gif Reik pirma senąjį parduot doh.gif
Atsakyti
Man labai reiktu saldytuvo meistro, nebrangininko, kad pakeistu saldymo kameros guma ax.gif Gal turit kokiu pasiulymu bigsmile.gif

Atsiprasau, jei ne vietoj parasiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, žinovai.
Renkames šaldytuvą, apie visokius "pribumbasus" baigiau svajoti, kai susiduriau su tokia realybe, kad 145-148 cm aukšcio šaldytuvų ( su šaldikliu apačioje) pasirinkimo praktiškai nėra. Aukštesnis šaldytuvas niekaip netelpa, nebent keisti pusę virtuvės spintelių doh.gif
Kol kas tik Senukuose pavyko rasti du Whirpool modelius (ARC5714/1 ir ARC5517), kuriu tinkamas aukštis - 147,5 cm. Dar Ogminoje yra vienas Liebherr'is, bet jo šaldiklis apačioje.

Šitoj temoje kaip ir neradau nieko apie Whirpool šaldytuvas, kaip jų kokybė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torisa: 08 liepos 2008 - 14:38
Sveiki,
Gal ekspertas Žilvinas ar kas turintis tokį šaldytuvą galėtų parašyti nuomonę apie LG GR-B459BTJA (arba GR-B459BSJA)? 4u.gif
Susigundėm Electromarkto išsimokėtino pirkimo akcija, bet ten toks pasirinkimas doh.gif , kad iš viso, ką žiūrėjom, tai tik LG ir išsirinkom. Dabar klausimas iškilo, ar pirkti tokį dėl gerų sąlygų, ar kentėt su senu šaldytuvu, kol kitam sutaupysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 07 08, 16:45)
Sveiki,
Gal ekspertas Žilvinas ar kas turintis tokį šaldytuvą galėtų parašyti nuomonę apie LG GR-B459BTJA (arba GR-B459BSJA)?  4u.gif
Susigundėm Electromarkto išsimokėtino pirkimo akcija, bet ten toks pasirinkimas doh.gif , kad iš viso, ką žiūrėjom, tai tik LG ir išsirinkom. Dabar klausimas iškilo, ar pirkti tokį dėl gerų sąlygų, ar kentėt su senu šaldytuvu, kol kitam sutaupysim g.gif

Normalus vidutinio lygio šaldytuvas. Asmeniškai aš imčiau gal kokį Ariston. Į panašią kainą tam e..markete turėtų būti. Bet tai mano nuomonė, europa arčiau dūšios... biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Reikia Zilvino patarimo 4u.gif Reiktu 55 cm plocio saldytuvo, noriu Liebherr, bet kiek supratau tokie gaminami Bulgarijoje.Tai gal tada geriau kokios kitokios firmos pirkti nei bulgariska Liebherr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kid's @ 2008 07 09, 08:58)
Sveiki. Reikia Zilvino patarimo 4u.gif  Reiktu 55 cm plocio saldytuvo, noriu Liebherr, bet kiek supratau tokie gaminami Bulgarijoje.Tai gal tada geriau kokios kitokios firmos pirkti nei bulgariska Liebherr? g.gif

O kokio Jūs norite? Lenkiško , kinietiško (Samsung, Baumatic) ar itališko (šiuo atveju būtu Ardo), o gal turkiško (Beko)? Bulgarija tikrai nėra blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Volvo: 09 liepos 2008 - 08:54
QUOTE(Volvo @ 2008 07 09, 09:50)
O kokio Jūs norite? Lenkiško , kinietiško (Samsung, Baumatic) ar itališko (šiuo atveju būtu Ardo), o gal turkiško (Beko)? Bulgarija tikrai nėra  blogai.

Tai as ir klausiu todel, kad idomu, ar geriau bulgariskas Liebherr ( nes Liebherr tipo labai geri) ar koks kitoks bet vokiskas biggrin.gif
Atsakyti