Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

oi patarimas tik jau nieks nepirkit BEKO tikrai jau tos š kad nerandu žodžiu,tik parsivežem kojele ir lentynelė sulūžo žodžiu.reklama netiketi reik.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Man labai reikia patarimo perkant šaldytuvą wink.gif
Čia mačiau yra protingų žmonių, kurie gali ką nors parekomenduoti.

Didžiausias pageidavimas - šaldytuvas, kuris turėtų atlikti savo paskirtį - šaldytų ir pageidautina kokybiškai wink.gif
Aukštis 2m., plotis ne toks ir svarbus (tinka standartas), spalva - plieno (pilka)
Norėtųsi 0 zonos, pribombasai ale rėkia jei durys neuždarytos, greitai šaldo ir t.t. būtų neprošal, nors ko gero tik tiek wink.gif

Visi labai giria Liebherr'į, bet mokėti 4 tūkst. nesu pasiruošus (matyt senoji Snaigė per daug nenuvylė wink.gif ). Parduotuvėje išgyrė Samsung šaldytuvus, bet čia paskaičius supratau, kad gal ir be reikalo wink.gif
Internete radau naująją Snaigę (Ice Logic). Pigi, bet už tokią pačią komplektaciją realiai ir kitokios firmos g.b. paimti. Aišku čia galima būtų pritaikyti tautiškumo jausmą ir paremti vietos gamintoją. Bet norėtųsi žinoti, kad yra už ką remti.

Taip pat žiūrinėjausi Fagor šaldytuvus. Su 0 zona ir netgi bešerkšniu režimu g.b. už kokį 2,5 tūkst. gauti (pvz 3FC-68NFXD). Bet vėl gi, pasak Žilvino, ta 0 zona kiekvienas gamintojas savaip interpretuoja.

Gal galite pasiūlyti kokių optimalių variantų iki 3000 lt.? Būčiau labai labai labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolita mm @ 2008 05 25, 12:25)
Sveiki  4u.gif

Didžiausias pageidavimas - šaldytuvas, kuris turėtų atlikti savo paskirtį - šaldytų ir pageidautina kokybiškai wink.gif
Aukštis 2m., plotis ne toks ir svarbus (tinka standartas), spalva - plieno (pilka)
Norėtųsi 0 zonos, pribombasai ale rėkia jei durys neuždarytos, greitai šaldo ir t.t. būtų neprošal, nors ko gero tik tiek wink.gif

Visi labai giria Liebherr'į, bet mokėti 4 tūkst. nesu pasiruošus (matyt senoji Snaigė per daug nenuvylė wink.gif ). Parduotuvėje išgyrė Samsung šaldytuvus, bet čia paskaičius supratau, kad gal ir be reikalo wink.gif
Internete radau naująją Snaigę (Ice Logic). Pigi, bet už tokią pačią komplektaciją realiai ir kitokios firmos g.b. paimti. Aišku čia galima būtų pritaikyti tautiškumo jausmą ir paremti vietos gamintoją. Bet norėtųsi žinoti, kad yra už ką remti.

Taip pat žiūrinėjausi Fagor šaldytuvus. Su 0 zona ir netgi bešerkšniu režimu g.b. už kokį 2,5 tūkst. gauti (pvz 3FC-68NFXD). Bet vėl gi, pasak Žilvino, ta 0 zona kiekvienas gamintojas savaip interpretuoja.

Gal galite pasiūlyti kokių optimalių variantų iki 3000 lt.? Būčiau labai labai labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rinkites is AEG, Electrolux.
Reikes truputi virs 3000 moketi, bet kokybe turite nenusivilti.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 05 25, 14:33)
Rinkites is AEG, Electrolux.
Reikes truputi virs 3000 moketi, bet kokybe turite nenusivilti.

Didelis dėkui, Žilvinai 4u.gif - Jūs kaip visada dosnus patarimų wink.gif

Aišku mano naglumas viršija visokias ribas blush2.gif bet gal galėtumėte pasiūlyti kokius nors konkretesnius modelius? Nes aš kai pažiūrėjau... tiesa pasakius jų psl. nelabai ir yra į ką žiūrėti... tai man gavosi ne ka pigiau nei Liebherr... blink.gif

Beje, Žilvinai, o Jūs tik apie šaldytuvus tiek daug nutuokiate ar ir apie kitą buitinę technika? Gal galėčiau Jums į až klausimuką ne į šitą temą (apie virykles) užduoti? Nes čia būtų nekorektiška tai daryti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolita mm @ 2008 05 25, 12:46)
Didelis dėkui, Žilvinai  4u.gif  - Jūs kaip visada dosnus patarimų wink.gif

Aišku mano naglumas viršija visokias ribas  blush2.gif bet gal galėtumėte pasiūlyti kokius nors konkretesnius modelius? Nes aš kai pažiūrėjau... tiesa pasakius jų psl. nelabai ir yra į ką žiūrėti... tai man gavosi ne ka pigiau nei Liebherr... blink.gif

Beje, Žilvinai, o Jūs tik apie šaldytuvus tiek daug nutuokiate ar ir apie kitą buitinę technika? Gal galėčiau Jums į až klausimuką ne į šitą temą (apie virykles) užduoti? Nes čia būtų nekorektiška tai daryti wink.gif

AEG-ELECTROLUX S 86378 KG
http://www.verta.lt/index.php?prod=486
Atsakyti
QUOTE(Liolita mm @ 2008 05 25, 14:25)
Sveiki  4u.gif

Gal galite pasiūlyti kokių optimalių variantų iki 3000 lt.? Būčiau labai labai labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blink.gif tai yra Liebherių ir pigesnių,ne po 4000,mano be 0 zonos plieno sp.,1,8m.,kainavo 2100 lt.mes kaip patys žemaūgiai,taiužtenka ir tai dar peraukštas mastau.gif bet veikia,tai net nesigirdi,draugė turi Beko tai garseliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 05 25, 18:29)
blink.gif tai yra Liebherių ir pigesnių,ne po 4000,mano be 0 zonos plieno sp.,1,8m.,kainavo 2100 lt.mes kaip patys žemaūgiai,taiužtenka ir tai dar peraukštas mastau.gif bet veikia,tai net nesigirdi,draugė turi Beko tai garseliai doh.gif

Ir aš mačiau šiandien Liebherr'į už kokius 2400, aišku be jokių ten 0 zonų ir t.t. Bet nervina, kad baltas pigiau wink.gif

Tiesa mačiau senukuose ale metalo spalvos Bosh'a, kurio rankena nusitrynusi iki baltumo biggrin.gif tai nelabai norėčiau apturėti tokio rezultato po kažkiek laiko g.gif
Atsakyti
man tai pribumbasų nereikia, neseniai įsigijom SHARP A klasės, tai atsidžiaugti negalim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolita mm @ 2008 05 25, 13:25)
Sveiki  4u.gif

Yra Liebherr'is 2 metru su 0'zona, plieninemis durelemis, kaina parduotuveje ~3500 lt. Na pasideresite dar biski ir ne daug daugiau 3000 lt. iseis.
Modelis berods CBesf 40060
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif Zilvinai, reiktu jusu pagalbos rolleyes.gif Renkames is siu Liebherr modeliu : Cupesf 27210, Cupesf 35530 ir Cnesf 30330.Gal galit patarti, kuris is siu variantu geriausias.Jusu zodis bus lemiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 05 27, 12:31)
Labas visiems 4u.gif Zilvinai, reiktu jusu pagalbos rolleyes.gif Renkames is siu Liebherr modeliu : Cupesf 27210, Cupesf 35530 ir Cnesf 30330.Gal galit patarti, kuris is siu variantu geriausias.Jusu zodis bus lemiamas biggrin.gif

Liebherr CUPesf 35530
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 05 27, 16:34)
Liebherr CUPesf 35530

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti