Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 3

sveikos mamytes ir visi kiti wink.gif koki šaldytuvą patartumete pirkti studentiškomis sąlygomis. Reikėtų su šaldymo kamera, nelabai didelio šaldytuviuko ax.gif ir apskritai kokioj parduotuvėj geriausia pirkti buitinę techniką?
Atsakyti
Pribrendau pirkti šaldytuvą, garpuodį bei mėsmalę ir jaučiuosi baisiau nei prieš vyro pasirinkimą – pasirinksi ne tą, ir sudie gyvenimėli... smile.gif Jei rimtai, visi daikčiukai ne iš pigiųjų ir pakankamai ilgai užsibusiantys namie, tad verta prieš perkant kiek pagalvoti apie pasekmes.

Pasiskaičius šen-bei-ten, mano dėmesys nutūpė ant Liebherr ir AEG šaldytuvų. Nesiruošiu už šaldytuvą ploti >4 tūkst. Lt. Kaip supratau, už tokius pinigus galiu tikėtis 0 zonos, A+ klasės ir keleto kitų malonumų. Viskas ok, bet, palyginus, kiek dabar galiu pritrombuoti savo Snaigutėje (vien durelėse 4-5 lentynos!) ir tose Liebherr/AEG prašmatnybėse, mano tautinė šalčio skleidėja atrodo žymiai svetingesne. Neseniai pas draugę, prilaikančią Liebherr šaldytuvą, atvykau su tortu, kurio mes per vakarą neįveikėme, tad nakčiai teko jį priglausti šaldytuve. Priglaudėme, bet tam prireikė įpulti į didelį susimąstymą, šaldytuve suorganizuoti kone tautų persikraustymą bei laikinai pašalinti 2 šaldytuvo pričindalus. Dar pagalvojau, jog išvydęs mane su 30 kiaušinių ir 10 butelių alaus, šis device‘as turbūt prieš nosį užtrenktų duris, kol atsineštų gėrybių nesumažinčiau trigubai. smile.gif Sorry guys, tačiau gyvenimas bent jau tokiose situacijose turėtų nesukelti papildomų komplikacijų. Gal aš kažko nesuprantu?

Pasimečiau ir nežinau, ką daryti...

Atsakyti
Ka galite pasakyti apie saldytuva ”SAMSUNG RL24” arba "Whirlpool ARC-5554" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vannilė: 15 kovo 2008 - 15:00
Na ką, noriu padėkoti visiem padėjusiems ir patarusiems besirenkant šaldytuvą. Vistik pirkau Samsung RL 41ECPS Mokėjau 1800 lt. Kol kas esam patenkinti savo pirkiniu. Šaldytuvas dirba ganėtinai tyliai yra didelis ir ir talpus yra 0 zona, stipraus užšaldymo režimas, elektroninis valdymas, ''SilverNano Anti-bacterial'' (antibakterinė danga), ''No-Frost'', puikus dizainas. Manau, tikrai daug už protingą kainą. Esam patenkinti ir tikrai visiems rekomenduoju šį šaldytuvą. Tie kuriuos domina smulkesnė informacija apie šį šaldytuvą, ją galite rasti čia: http://www.samsung.c...er/rl41ecps.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arturelis2529: 15 kovo 2008 - 19:16
QUOTE(arturelis2529 @ 2008 03 15, 21:13)
Na ką, noriu padėkoti visiem padėjusiems ir patarusiems besirenkant šaldytuvą. Vistik pirkau Samsung RL 41ECPS  Mokėjau 1800 lt. Kol kas esam patenkinti savo pirkiniu. Šaldytuvas dirba ganėtinai tyliai yra didelis ir ir talpus yra 0 zona, stipraus užšaldymo režimas, elektroninis valdymas, ''SilverNano Anti-bacterial'' (antibakterinė danga),  ''No-Frost'', puikus dizainas. Manau, tikrai daug už protingą kainą. Esam patenkinti ir tikrai visiems rekomenduoju šį šaldytuvą. Tie kuriuos domina smulkesnė informacija apie šį šaldytuvą, ją galite rasti čia: http://www.samsung.c...er/rl41ecps.asp


Nemanau, kad nusivilsite pirkiniu. Mes turime Samsung'a ir dziaugiames thumbup.gif
Atsakyti
ka galit pasakyk apie si saldytuva SMG REFRIGERATOR SILVER RL38ECPS1/XEK g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelee: 17 kovo 2008 - 11:46
Labas, Zilvinai,

Noriu pas tave paklausti, kaip pas zinova, kokia nuomone apie siuos saldytuvus:
LG GR-F459BTKA, bei LG GRB459BTJA? Ar turi jie 0 zona, bei no frost, kiek varikliu ir t.t.? Neapsisprendziu, kuri is ju pasirinkti... g.gif Jie skiriasi tik tuom, kad viename galima prisileisti salto vandens, o kitame ne. Ar verta moketi 200 Lt daugiau uz si privaluma, bei kaip daznai zmones tuom naudojasi?

Ar gal koki kita varianta pasiulytum uz panasia kaina, ir kad butu tokios funkcijos, kaip siuose LG? Liebher nepatinka man kazkaip...kiek parduotuvese ju apziurejau, kazkaip lentynos prigeltusios spalvos, kaip kokiu rusisku saldytuvu... biggrin.gif

Atsakyti
Perskaiciau abidvi temas apie saldytuvus ir vis tiek likau neapsisprendusi, koki pirkti. Tai gal Zilvinas arba/ir Donatas ir Monika man pagelbes - noriu 180cm arba aukstesnio, metalo spalvos, A+ klases uz 1800-2000Lt (suprantu, kad uz tiek 0 zonos ir No frost nebus, bet tiek to), kadangi visa kita buitine issirinkau is Elektrolux, tai saldytuvo irgi noreciau Elektrolux. Koki modeliuka pirkti???
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2008 03 09, 20:14)
schmoll.gif Na Snaigė tai 100 proc. netinka
O tie kiti du tai jug vienodi, na gal atspalvis skiriasi... g.gif O kodėl kaina tiek skiriasi ?
Dar turiu tokią info, kad Samsungas aušinasi per šonines sieneles ir negali liestis su baldais...Ar yra tiesos ? Nes buvo idėja jo vieną šoną paslėpti plokšte, kad neišsiskirtų iš konteksto...O būtent kairysis šonas ir negali būti uždengtas  verysad.gif

o kodel snaige sakot netinka g.gif as maniau kad snaige tikrai neblogi saldytuvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 03 20, 01:49)
o kodel snaige sakot netinka g.gif as maniau kad snaige tikrai neblogi saldytuvai g.gif


ax.gif Na tai mano subjektyvi nuomonė, kurią susidariau iš savo patirties.
Snaigės šaldytuvų gumos plyšta labai greitai, o šaldytuvui tapus nesandariam, apie kokią kokybę galim kalbėti ?
Jums ji patinka - ir valio, pirkite, bet man jų ir už dyką nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritoolia @ 2008 03 19, 01:08)
Perskaiciau abidvi temas apie saldytuvus ir vis tiek likau neapsisprendusi, koki pirkti. Tai gal Zilvinas arba/ir Donatas ir Monika man pagelbes - noriu 180cm arba aukstesnio, metalo spalvos, A+ klases uz 1800-2000Lt (suprantu, kad uz tiek 0 zonos ir No frost nebus, bet tiek to), kadangi visa kita buitine issirinkau is Elektrolux, tai saldytuvo irgi noreciau Elektrolux. Koki modeliuka pirkti???


Tai galėtų būti:
ERB 36301 X
Bet į šią sumą galima tilpti ir su Liebher CUPesf 35530, o jis pagamintas Vokietijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 20 kovo 2008 - 16:34
gal kas galėtų pasakyti, ar galima šaldytuvą palikti žiemą nešildomojj patalpoj (išjungtą), ar jis jau po to bus nebetinkamas naudoti? ir kokioj temperatūroj žemiausioj galima jį įjungt?
Atsakyti