nebespeju su jumis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ateinu i sena tema, o ji uzdaryta...... na bet siandien pazadejau sau perskaityti...
nu gi negaliu praleist nors tu ka
o as siandien su savo auto ateinu....
kaip jums?
ir siaip kuris geriau ziurisi?
spalvotu ziuriu nemoku apdirbinet... norejau silkini koki efekta isgaut, bet ne pro kur.. nei spalviskai nei fakturiskai... prisiziurejau V.V. portretuku ir apsvaigau....
o j/b esu visai patenkinta....
Avytess, na trūksta žodžiu kas per grožis ...o tas liūdnumas jos akytėse taip širdelę suspaudžia
Mortutė, tokia panaši į mano dukrytę... jai taip dažnai nemiela ir liūdna būna gyvent, kad net keista.
O aš asmeniškai visai negaliu ir nemoku perteikt liūdesio, o dirbt liūdnai, tai visai neišeina. Geriau net nesiimu nieko daryt. O va Desiree sako, kad jai kaip tik geriausi darbai gaunasi.
Mortutė, tokia panaši į mano dukrytę... jai taip dažnai nemiela ir liūdna būna gyvent, kad net keista.
O aš asmeniškai visai negaliu ir nemoku perteikt liūdesio, o dirbt liūdnai, tai visai neišeina. Geriau net nesiimu nieko daryt. O va Desiree sako, kad jai kaip tik geriausi darbai gaunasi.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 07, 15:58)
Kokia tu graži . Man labai patiko tavo auto Kad išgautum V.V. veido lygumą, gal reikėtų truputį panaudot Sillwio metodą? Tą lyginimo pluginą?
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 07, 15:58)
...
kaip jums?
spalvotu ziuriu nemoku apdirbinet... norejau silkini koki efekta isgaut, bet ne pro kur.. nei spalviskai nei fakturiskai... prisiziurejau V.V. portretuku ir apsvaigau....
kaip jums?
jb net akis išplėčiau pamačius
na gal išmanantys daugiau patars, bet man labai labai patinka
o tu savo jb kaip darai? pagal kieno siūlytą variantą?
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 15:00)
trečioji - tiesiog pasakiška!
Pepi, patiko man trečioji sūnelio nuotrauka. Bet visgi tavasis vertimas su greyskale pilkokas man atrodo
Avytess, nebemoku kritiškai žiūrėti į tavąsias nuotraukas - viskas man jose super. Pirmoji - žvilgsnis, mergytė ( ), fonas, spalvos, balti kalnieriukai - fantastiška visuma O antroji - pavadinčiau ją "mažoji retro" - tie išdegimai visai man nekliūna, nes jei saulytė spigina ir metą kambarin šešėlius, tai jie iš tiesų akina. Žodžiu, aš už abi
Baik tu taip galvoti. Juk neturi, ko gero, tokios fotografavimo patirties, kaip mūsų skyrelio lyderiai. Ateis laikas ir taviesiems šedevrams. Aš tai kai pamatau tokias puikias nuotraukas, tai dar labiau pagaunu azartą
Avytess, nebemoku kritiškai žiūrėti į tavąsias nuotraukas - viskas man jose super. Pirmoji - žvilgsnis, mergytė ( ), fonas, spalvos, balti kalnieriukai - fantastiška visuma O antroji - pavadinčiau ją "mažoji retro" - tie išdegimai visai man nekliūna, nes jei saulytė spigina ir metą kambarin šešėlius, tai jie iš tiesų akina. Žodžiu, aš už abi
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 14:29)
gal man reikia nebefotografuoti, nes niekada negausiu tokio rezultato..
Baik tu taip galvoti. Juk neturi, ko gero, tokios fotografavimo patirties, kaip mūsų skyrelio lyderiai. Ateis laikas ir taviesiems šedevrams. Aš tai kai pamatau tokias puikias nuotraukas, tai dar labiau pagaunu azartą
QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 15:06)
trečioji - tiesiog pasakiška!
serijinė
nu ir paskutinė
Žiemos piknikas
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 07, 13:58)
o as siandien su savo auto ateinu....
kaip jums?
kaip jums?
man jb geriau. Gal įsižiūrėjus norisi veido šviesesnio, nes pilkokas. Maždaug taip, kaip Elinos pasiūlytame variante.
p.s. kai užsimanysiu į grožio saloną, prašysiu plugino iš Silwio
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 14:00)
neiškenčiau, išėjau pafotografuot.. sušalau
Pasidavė....
Pasidavė....
šita man patinka. Tik dar viršaus daugiau norisi, kad ir antrasis augalėlis tilptų. Gražiai atsikartojantis pasvirimas būtų
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 16:18)
Pašviesinau su avytess j/b