Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 13:10)

matai, ne tu viena suklydai lotuliukas.gif
nu ka man daryt, kad berniukas pas mus toks grazus gavosi lotuliukas.gif
plauku nekirpsiu - neprasykit lotuliukas.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 07, 13:10)
peppi, kai pasakei, kad galit nekomentuoti, kas vaikų nekomentuoja. Tai pasisakysiu, kad komentuosiu šią mergaitę, nes man ji graži, o foto labai gražios, kažko norisi komentuoti. Pirma labai miela. Netgi matosi, kad netaisyta beveik niekas. Man tas patinka. Arba užsiimti Art fotos...  biggrin.gif
Sorry, jei čia berniukas, nes aš pasitikslinau, kad dar ir surišti plaukai. O kam taip darot?  g.gif  verysad.gif

rasiau, kad kaip tik gali komentuoti visi mirksiukas.gif
aciu uz komentara mano "mergaitei" biggrin.gif
auginam dabar grifka, kad susiristu i viena bendra uodega mirksiukas.gif tenka suristi, spilku darzelyje naudoti neleidzia tai tenka gumute...na o kam taip darom...musu seimoje tetis baikeris o mama dizainere ax.gif nepaisom visokiu remu tsakant... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 07 sausio 2008 - 13:15
peppi, uch kokis berniukas.. ir aš galvojau, kad mergaitė blush2.gif širdžių ėdikas auga bigsmile.gif bigsmile.gif .. labai gražus wub.gif
Atsakyti
peppi, koks berniukas wub.gif wub.gif . Maniškis tokio amžiaus irgi buvo tokiais plaukais smile.gif , bet jo labai stori, tai nukirpom vėliau, kad neprakaituotų, o ir pats norėjo, nes veidukas mergaitiškas ir visi sakydavo: ooo, kokios gražios dvynukės lotuliukas.gif . Tai dabar jis jau nebenori plaukų, užtat auskarą prasivėrė doh.gif
Atsakyti
peppi, koks grozis tavo ''mergyte'' wub.gif tikiu kad tokias garbanas gaila kirpti. o ir modelis geras gaunasi wink.gif o darpamaniau is kur gavai modeliuka mergyte, jeigu pas tave sunus smile.gif
Mes ir kasas auginam, ir kol kas nesiruosiam kirpti
as sutinku su avytess nuomone, kad 3 nuotrauka geriausia.
Atsakyti
Tikrai trecioji foto pati geriausia wink.gif liuks.
biski paspaminsiu, nepykit..... blush2.gif maniskis irgi buvo kuri laika "mergyte", bet paskui apkirpau, nes labai karta vasara, galvyte slapia ir slapia budavo... Va kaip apkirpau ( pati doh.gif ) I KOKYBE NEZIUREKIT
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 07 sausio 2008 - 13:48
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 12:51)
o jb paprastas - greyscale ir autolevels mirksiukas.gif

dabar man įrodinėsi, kad greyscale visai nieko? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 07, 07:46)
Man nesimiega kol kas...tai nauja serija Jusu kritikai. Mano vyresnelis Kaledu Senio uzsiprase gaublio...na senai jau zirze, kad nori ir ramiai nepraeidavo parduotuvese...Tai va dabar staciai pasineres i si Pasauli smile.gif 

kartosiuos, aišku. Patinka man kaip tu fotografuoji. Ir balti atspindžiai ant gaublio man nemaišo. Palikčiau tik pirmą, trečią ir paskutinę, kad labai neskartotų.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 09:10)

As fotografuoju tik savo vaiki. Nieko mandro, tik seip kadrai ir kasdienybes. Rytoj planuoju pavaziuoti iki miesto (ten labiausiai megstu fotografuoti).

be štatyvo neblogai fotografuoji, rankos nedreba 4u.gif Iš berniuko foto man antra mielesnė. Dėl spalvų.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 07, 08:46)
"Berniukas ir JO Pasaulis"

trūkumus jau visi išvardino, tai nesikartosiu biggrin.gif bet šiaip labai patiko savo nuotaika ir spalvom smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 12:40)
man pasirode, kad veidukas ne ryskus g.gif bet cia gal jau man vaidenasi prisiziurejus prisharpintu darbu biggrin.gif

2 ir 3 laaabai patiko. tik man gal šiek tiek kontrasto norisi didesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 13:13)
aciu uz komentara mano "mergaitei" biggrin.gif

kazkodel daugelis sakydavo, kad manasis irgi mergaite, nes turejo poilgius plaukus, tai gal del to zmona juos patrumpino. sad.gif
Atsakyti
Avytees, ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

visų pirma (nes ir vėl pamiršiu) kuo didžiausi sveikinimai mūsų mamytėms Narajanai, Abo ir Sea 4u.gif 4u.gif 4u.gif

įkėliau prie variacijoms su PS savo "tilto su dažytojais" foto. siuntinėti kiekvienam atskirai nesiųsiu. pasiimt galima ten vietoj. labai tiiuosi, kad nepatingėsit ir užsiimsit pažaist su mano foto. sėkmės wink.gif

o dabar trumpučiai komentarai, ką spėjau užfiksuot bebegdama per 50 psl. wink.gif
Silwio, gamtos vaizdelis labai vykęs, "mylimosios" foto irgi šauni, o jau autoportreto grožis ... rolleyes.gif biggrin.gif Malonu susipažint!
Mindoozas, dviratininkas toks paslaptingas...patinka!
Užuolaida, labai patiko stalo spalvos. jos tokios šventiškos
VVVV, "nusisukęs nuo lango.." liuks jb išgavai thumbup.gif beje, ir pats portretas šauniai pavyko
Westa, berniukas. toks ryškus ir nuotaikingas gavosi
Bite maja, Norvegijos foto tiesiog "afigenos"
Avytess, nu jau Mortutė kokia faina gavosi wink.gif
Elina, iš maudynių serijos man trečioji labiausiai patiko. na bet tu ir patobulėjai thumbup.gif šaunuolė 4u.gif
Dejavu, gražios labai berniuko su meškučiu, o dar geresnė su šuniuku gavosi. tiesa, medis irgi gerai ir visai ne tamsi
Peppi, berniuko serija šauni. o kuri geresė ir kuo dar nežinau? aš gi nelabai portretus moku fotkint wink.gif
Westa, autoportretas liuks gavosi. Malonu susipažint wink.gif
Californiagirl, labai graži berniuko su gaubliu serija. man asmeniškai pirmoji ypač patinka

Desiree, taip taip taip norėčiau "tiltuko". aš net pasvajot nedrysdavau, o turiu mažutę užsisaugojus, tai vis pasižiūriu, pasigrožiu biggrin.gif
beje, gal galėtum atsiųst per susitikimą darytas mudviejų su dukrele nuoraukas
siųsk į asta.inciute@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

Na va aš jau baiginėju skanuoti savo juostas tongue.gif Įkeliu nuorodą į kelias nuotraukas biggrin.gif
(gal kas įkels tiesiai).

Dar viena skaitmeninė:
mergaitė

Ir juostinė juodai balta:
Mortutė
Atsakyti