prisedau perziuret jusu nuotraukas...
pirmiausia tai LABAS
Laputaite.. nesisveikinau dar...
patiko tavo suniuuuukai... ypac sie, nes i juos ziuredama izvelgiu zmones, ju santykius..... ir man idomu ar cia naturaliai ar supozuota...
Puriena6, patiko tavo j/b nuotraukos nuotaika.. man tiesiog miela ziureti i vaikus... bet begalingai gaila nukirptu kojyciu....
o va del j/b net nezinau ka pasakyt.. nu neikertu as dar jo
vienur man grazu kai isdege siek tiek, kitur jau lyg nebetinka... vienur grazu kai seseliai krenta, kitur ju visai nebesinori.....
o del portretuko tai labai lyriska moteri izvelgiau.... tik efektai man nea.....
tikekimes dar turesi galimybe ja pafotografuot...
inc, orchidejos matyt negali buti negrazios ar neidomios.. kiekviena nuotrauka visada skleidzia kazkoki jausma, nes pacios geles be galo jausmingos....
pafotografuok dar... manau atrasi savo orchidejos auksini taska....
latoya, saules spinduliu kritimo kampas man labai labai patinka....
tik aplinka per silpna isreiksti tam ivykusiam stebuklui.. manau nuotrauka prasosi apdirbimo.... o tada jau atsiskleistu tai apie ka galvoju...
westa, nu o tu tai saunuole.................. as be zodziu.... ATEJAI ir NUGALEJAI... visus ir viska.....
na o paskutines tavo nuotraukos taip pat turi zavu cinkeli.....
begalingai patiko medis... bet tada kai perskaiciau
Desiree komentara ka ji jame pamate... net supykau kad as jo nepamaciau.. bet matyt per trumpai ziurejau....
na o sia ziurint siurpuliukas nubego per kuna.... gal kazkokie jausmai sugrojo vidiniai ir asmeniniai, bet dziugu, kad nuotrauka juos istrauke is manes....
nuejusios pedutes irgi turi savo zavesio, bet formatas man nelabai.... aisku peduciu nenukirpsi.. zmogeliuku irgi... sonu matyt irgi nepridesi.. tad palik taip
ir zinoma nuo abieju foto nuimciau remeli... man jurai norisi erdves... jokiu budu neleisciau jos suspausti, isprausti.. tegu ji lissilieja per visa SM puslapi... tegu jis suslampa.. pabandyk idet be remo... butu labai idomu pamatyt jas abi.. jei nori zinoma...
avytess, aciu uz atnesta i tema vasara... akys tiesiog issiilgusios jos...
o kad man kas butu siam gyvenime daves sesute.... arba broliuka.... kaip as juos fotografuociau...
wyshnia, seselis patrauke... vis slinkau zemyn puslapiu ir galvojau kada jis baigsis
originalu
ir detales visos esancios kazkaip risasi...
valanda, nuotaikingas tavo kadriukas zemyn galva.... su ideja
bet jau taip norejau ta dangu nukirpt... prasesi man kvadratas... kazkodel...
o spalvos miegelio nuotraukoj labai idomios....
ir dar labiau jos tiktu urbanistiniam stiliui ir modernizmui pabrezti...
siai nuotraukytei noreciua daugiau ramesniu, svelnesniu spalvu... nors galiu ir klysti.. tu bandei tu geriau zinai
gal kaip tik sis atspalvis isskiria sia foto is visu panasaus tipo nuotrauku... kartais tai gali buti nuotraukos vinis...
Labradoriuke, oi kokia pirma zavinga.... mmmmmmm..... noreciau savo tokio romantisko portretuko....
ji man primena kazkokia matyta mergina.. nezinau kokia... bet tikrai matyta....
Degute, mintis verta demesio ND... is ties vyresnio amziaus zmones prie kompiuterio atrodo kaip svetimas prie svetimo.... pabandyk sia minti pakartot
o as tai sustojau ties ND idejos igyvendinimo...
tikiuosi speti....
Pupeliuk... as va ziuriu dabar i tavo foto... ir nezinau ka parasyt... atrodo nameliai originalus, aplinka grazi.... spalvos puikios, dangus plunksninis... svelnus, dailus.... bet visuma kazkaip nu nesikabina man nors tu ka...
taip pat dekui visiems uz nuomone del mano portretuko...
dejavu, turiu tik siuos du variantus j/b... o originalo nerodysiu, nes jis man nepatinka
laputaite, sakai antrojoj zmogus griuna...
o man kaip tik antrojoj tas pakreipimo kampas butent ir sukuria ta Monolizos sypsena...
westa, gal galetum smulkiau del kliuvancio foto pateikimo...
ta prasme kad aplinka grieztesne butu ar veido israiska? nelabai supratau... nes siaip jis visai nesaldus.. oda grubi, pats tamsus..... apsirengimas irgi gan sunkus...
Mindoozai, aciu uz ivertinima
bet va net jusu nuomones nepadejo apsisprest kuria verta butu ten deti
nu niekaip neissirenku.... ir jusu nuomones dar taip skiriasi...
Vilika, taip pat dekui uz nuomone.. bet ji irgi prisidejo prie mano dar didesnio neapsisprendimo
o siaip isivaizduoju kaip jautiesi kai darbas, namai, naujas fotoaparatas... laiko stoka.... nes pati greit i ta liuna turesiu ibrist.. ir jauciu pasirodysiu daug reciau...
nes fiziskai viskam laiko tikrai nebus...
bet vis tiek lauksim is taves darbeliu
Puriena6, o kokia tu kompozicija sio portreto isivaizduoji? kaip tau asmeniskai geriau ziuretusi? tik erdve apmazint is sono ar dar ir pakreipt kazka kazkaip?