Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

perskaičiau viską, ką prirašėt ir..labai apsidžiaugiau. apsidžiaugiau, nes suvokiau, kad prieš gerus du mėnesius būčiau nieko nesupratus, ką parašėt.. diafragmos, išlaikymai, išdegę.. džiaugiuos, kad esu čia, džiaugiuos , kad čia esat jūs smile.gif

Californiagirl patiko mažasis tyrinėtojas labai.. tikras pasakojimas. ypač paskutinė iškalbinga smile.gif .. labai man tavo ir Elinos foto spalvos patinka.. ar tik ne su vienodu aparatu fotografuojat g.gif .. pradedu vėl prie savojo kabinėtis smile.gif

Elina
kelionės gerai..jei tik skrist nereikėtų smile.gif kai skridom į Dominykos r. tai tos 9 val mano gyvenime nebuvo pačios maloniausios smile.gif ..o tau gerų foto... tikiu, kad jų bus mirksiukas.gif

Uzuolaida rankos stiprios pas tave smile.gif ..graži foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 12:43)
ir Elinos foto spalvos patinka..

Mano spalvos blink.gif , maniau, kad jos labai prastos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 06, 22:02)
ei, čia kas? plepių klubas kokis tai?  mastau.gif neįmanoma pasivyt  doh.gif  biggrin.gif

aš ką tik taip susinervinau. taigi buvau toj pačioj vietoj, bet kodėl aš taip nepamačiau šito vaizdo  verysad.gif kaip atrast tą sugebėjimą pažvelgt kitaip?
http://fotokudra.lt/...&...topd&page=1

jei neklystu cia fotografuota butent su fish eye mirksiukas.gif
manau nekyla klausimas kuo sitas stiklas toks ypatingas ax.gif
bet turi patikti fotografuoti architektura, interjerus...

vakar senis parsinese gera knyga besimokantiems fotografuoti - itariu cia mano kaledine dovana pagaliau biggrin.gif negalejau is jos islysti pora valandu doh.gif

Del portreto is virsaus tai visai nesutinku, butent portretas is virsaus atrodo labai idomiai, kitoniskai ir daugybei moteru labai tinka...as kadangi nebusiu "nurasyta" prie menininkiu tai prasom mane irasyti prie tu, kurios megsta portretus is virsaus biggrin.gif
taip pat ir is apacios...ir is sono...ir is nugaros...visaip, kad tik nuobodu nebutu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 08:29)
aš tada tikriausiai antra pagal senumą biggrin.gif nors dūšioj mažametė..biggrin.gif

malalietka biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 07, 08:46)
"Berniukas ir JO Pasaulis"

suzavejo pats faktas, kad mazasis zmogus domisi geografija... ax.gif
maniskis panasu bus prie technikos... doh.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:10)
O cia mano naktiniai bandymai be statyvo biggrin.gif

na kaip be statyvo tai man atrodo visai neblogai mirksiukas.gif
vidurines nuotraukos nematau g.gif
na o pirmoji grazi, tvarkinga, paprasta, gal biskeli fokusas pabeges
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 07 sausio 2008 - 11:56
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 12:55)
na o pirmoji grazi, tvarkinga, paprasta, gal biskeli fokusas pabeges

O kur fokusas turi buti? I padangas? g.gif Visas vaikas ryskus (nuo kepures iki kombinezono).

Vauga, kadangi sniego gyvenime neesu fotografavusi, nelabai ka galiu pasakyti.Tik suniuko snukelio daugiau noretusi matyti.

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 12:09)
O kur fokusas turi buti? I padangas? g.gif Visas vaikas ryskus (nuo kepures iki kombinezono).

man pasirode, kad veidukas ne ryskus g.gif bet cia gal jau man vaidenasi prisiziurejus prisharpintu darbu biggrin.gif

na bandom dar karta biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
sikart dedu tris, gal sunkiau bus nepastebet biggrin.gif
as asmeniskumu komentaruose neieskau tad galit komentuot ir tie, kur vaiku nekomentuoja biggrin.gif
Atsakyti
peppi, man pirmoj veidukas kairėj kiek peršviestas.. antra man patinka labiau, ale įspausta kažkiek.. gal smakriuko kiek daugiau reikėjo .. trečioj ryškumo labiau norėčiau.. o va jb man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 12:46)
peppi, man pirmoj veidukas kairėj kiek peršviestas.. antra man patinka labiau, ale įspausta kažkiek.. gal smakriuko kiek daugiau reikėjo .. trečioj ryškumo labiau norėčiau.. o va jb man patinka  smile.gif

antrosios tokia ideja buvo - tipo ziuri is uz kampo biggrin.gif
o jb paprastas - greyscale ir autolevels mirksiukas.gif
Atsakyti
Peppi, man paskutine labiausiai patinka. Pirma "perkalta".
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 12:40)
man pasirode, kad veidukas ne ryskus g.gif bet cia gal jau man vaidenasi prisiziurejus prisharpintu darbu biggrin.gif

na bandom dar karta biggrin.gif

sikart dedu tris, gal sunkiau bus nepastebet biggrin.gif
as asmeniskumu komentaruose neieskau tad galit komentuot ir tie, kur vaiku nekomentuoja biggrin.gif

Pirmoji man tokia šiaip sau, nieko per daug įdomaus, antroje smakriuko nereikėjo nukirst, o patiko man trečioji, labai gerai parinkai fotografavimo kampą..Kitą kartą, kai fotografuosi, pabandyk nufotografuoti mergaitę tokiu pat kampu, bet kad jos akutės žiūrėtų į objektyvą - turėtų būti thumbup.gif
Šaunuolė!
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 07, 13:06)
Pirmoji man tokia šiaip sau, nieko per daug įdomaus, antroje smakriuko nereikėjo nukirst, o patiko man trečioji, labai gerai parinkai fotografavimo kampą..Kitą kartą, kai fotografuosi, pabandyk nufotografuoti mergaitę tokiu pat kampu, bet kad jos akutės žiūrėtų į objektyvą - turėtų būti  thumbup.gif
Šaunuolė!

aciu uz komentara tik cia berniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 13:07)
aciu uz komentara tik cia berniukas biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
peppi, kai pasakei, kad galit nekomentuoti, kas vaikų nekomentuoja. Tai pasisakysiu, kad komentuosiu šią mergaitę, nes man ji graži, o foto labai gražios, kažko norisi komentuoti. Pirma labai miela. Netgi matosi, kad netaisyta beveik niekas. Man tas patinka. Arba užsiimti Art fotos... biggrin.gif
Sorry, jei čia berniukas, nes aš pasitikslinau, kad dar ir surišti plaukai. O kam taip darot? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MyWay: 07 sausio 2008 - 13:11