Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 15:23)
Sutinku, tema nėra lengva. Bet ir  su lengvesn4m temom sunkokai buvo susidorota.
Nuotraukų albume mažai, bet užtat kokios jos!!

jokiu būdu nesiskundžiu , ginkdie smile.gif.. tiesiog negalvojau, kad gali būti taip sunku .. o dėl foto teisi .. tikrai neeilinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 16:11)
taip taip, būtent PRE... valanda, nueik per meniu į White balance, ten rasi PRE, tada paklaus tave ar nori nusistatyt.. po to pasiimk baltą lapą ir nufotografuok, bet laikyk jį taip, kad visą ekraną uždengtų.. jei priims aparatas, tai parašys ,,data ....." nepamenu antro žodžio  smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 10, 16:05)
rankom, turbūt reiškias rankinis PRE nustatymas pagal baltą lapą. išmokau praeitą sav, patalpoj skirtumas nerealus  thumbup.gif pirma išbandau auto, jei netenkina, bandau tomis lemputėmis, debesėliais ir t.t. jei nepadeda, PRE statau rankomis pagal baltą lapą.

4u.gif 4u.gif 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Valanda, as darau taip - WB pasirenku PRE, tada dar karta ilgai spaudziu mygtuka WB (kad per meniu nereiktu) ir displejuj pradeda mirkseti PRE, jo mirksejimo metu nufotkinu kadra su baltu daiktu, tada uzraso GOOD arba Not Good (ar kazkaip kitaip nepamenu). Ir toliau jau fotkinu pagal nustatyta WB..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 10, 16:32)
Valanda, as darau taip - WB pasirenku PRE, tada dar karta ilgai spaudziu mygtuka WB (kad per meniu nereiktu) ir displejuj pradeda mirkseti PRE, jo mirksejimo metu nufotkinu kadra su baltu daiktu, tada uzraso GOOD arba Not Good (ar kazkaip kitaip nepamenu). Ir toliau jau fotkinu pagal nustatyta WB..

Baisingai dekoju!!!
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 10, 15:13)
sveiki visi  biggrin.gif nors ir ne tiek daug priraset, bet velgi nespeju su jumis....
galvoju kodel... o todel kad daugiau fotografuot pradejau  biggrin.gif ir zinoma PS analizuoju  doh.gif

si karta vel su portretukais.... nuotrauka ta pati, bet siek tiek skirtingai apdirbta...
labai idomi jusu nuomone, kuris jum atrodo geresnis variantas.... nes as niekaip negaliu issirinkt... man abu panasus, bet tuo paciu ir skirtingi...
viename gal zmogus svelnesnis, kitame grieztesnis.... bet vis tiek neatsirenku sau vieno  biggrin.gif

Man labiau pirmas potretas patiko mirksiukas.gif Dėk drąsiai į kūdrą 4u.gif

Ir aš visai nespėju su jumis verysad.gif Dabar stengiuosi išstudijuoti fotoaparato instrukciją ir išmokti fotografuoti savo canonu. Gaila, kad laiko tam mažai lieka, nes visą dieną atsėdžiu darbe, kuris su fotografija visai nesusijęs, o dar namuose laukia darbų krūva, dukrytė, tad pomėgiams vos ne paskutinėje vietoje lieka ax.gif
Na bet tikiuosi, kad greitai jau galėsiu ką nors įkelti jūsų teismui, nes dabar bijau teršti eterį. Vis nesiseka susitvarkyti su fokusu, nors jau rezultai gerėja.

Matau jau greitai reikės naują temą kurti, tad jei galit pakeiskit mano fotoaparatą į Conon 400D 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 10 sausio 2008 - 15:42
Valanda, miegelis visai mielas. Spalvos įdomios ir tuo patrauklios. Vienintelis dalykas, užkliuvęs nuotraukoje - per daug raudonos lūpytės.

vvvvv, pirmasis portreto variantas tikrai mielesnis akiai. Modelis be galo fotogeniškas. Tik kompozicija tai man nesmagi g.gif Per daug erdvės palikta.

Degute, įdomus kadras. Mintis verta dėmesio. Drąsiai į ND 4u.gif

Pupeliuk, grožis... Debesys, spalvos. Ar čia juosta?

Ačiū visiems už komentarus dėl portreto. Numaniau, kas jums badys akis jame. Bet ir tikėjau, kad kažkam jis patiks. Taip ir buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 sausio 2008 - 15:47
QUOTE(Vilika @ 2008 01 10, 15:42)
Matau jau greitai reikės naują temą kurti, tad jei galit pakeiskit mano fotoaparatą į Conon 400D  4u.gif

koki dabar turi?
Atsakyti
Puriena6, ačiū. Tik šitas kadras netinka ND pagal datą ax.gif užtai ir negaliu dėti.
Atsakyti
ne, ne juosta, juosta laukia skenerio smile.gif

Ai, tiesa, ir mano info pakoreguokit:

Nikon D80, F65, 50mm f1,8, 18-70mm f3,5-4,5, 70-300mm f4,5-5,6 VR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 sausio 2008 - 18:13
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 12:42)
negatyvai tavo. nuotraukos tavo. ir manau turėtum išgauti tokius rezultatus, kokius nori. Jei man nepatiktų, kaip elgiamasi su mano negatyvais ar nuotraukom, tiesiog paprašyčiau palikti mane vieną  biggrin.gif Nors, nežinau kokia ten pas jus sistema. Bet tiesiog turėtų gerbti svetimus darbus ir tiek.

Mes zinai ten darom tokia sistema nuotraukas: as su didintuvu jas eksponuoju, kitas deda i ryskala ir isplauna, o trecias deda i fiksaza ir tada deda plaut. Kiek spedavau tiek pribegdavau pasiziuret ir vis prasiau, kad jie nebaksnoru su gnybtukais per emulsija, o vis tiek. Nu tai ir matosi rezultatai - apsinese ir apibraizyti.
Atsakyti
Pupeliuk... kuri rinktumeisi is dveiju mano portretuku... ? blush2.gif
Atsakyti
Na ir mano kada nors įrašykit, kas atidarinėsit: Nikon D80 50mm f1,8, 18-70mm f3,5-4,5 4u.gif

Desiree, aš išsiunčiau pakoregavimui 4u.gif Negavai?
Atsakyti