Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(westa @ 2008 01 10, 15:57)
ačiū  smile.gif
o aš WB praktiškai visada statau rankom .. ypač patalpose.. man visgi toks jausmas kad grybauja tiek Auto tiek visi kiti..

Rankom-tai cia tos ikoneles su lemputem ir nameliais, ar yra kitoks budas?

p.s.VISIEMS aciu uz nuotraukos komentarus 4u.gif
Atsakyti
ahoj
tik dvi dienas neilindau, žiū temelė į pabaigą.... blink.gif
parodyt nelabai ką turiu ( tiksliau, turiu, bet matau klaidas, tai nerodysiu, skaitykim, kad neturiu ), pakomentuopt nebespesiu, kaip matau... Tai tik sakau "labas, as dar esu čia" ir tiek smile.gif

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 15:02)

rankom, turbūt reiškias rankinis PRE nustatymas pagal baltą lapą. išmokau praeitą sav, patalpoj skirtumas nerealus thumbup.gif pirma išbandau auto, jei netenkina, bandau tomis lemputėmis, debesėliais ir t.t. jei nepadeda, PRE statau rankomis pagal baltą lapą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 sausio 2008 - 15:06
As wb taisau tik konvertuodama is raw g.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 15:02)

p.s.VISIEMS aciu uz nuotraukos komentarus 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 10, 15:05)
rankom, turbūt reiškias rankinis PRE nustatymas pagal baltą lapą. išmokau praeitą sav, patalpoj skirtumas nerealus  thumbup.gif pirma išbandau auto, jei netenkina, bandau tomis lemputėmis, debesėliais ir t.t. jei nepadeda, PRE statau rankomis pagal baltą lapą.

taip taip, būtent PRE... valanda, nueik per meniu į White balance, ten rasi PRE, tada paklaus tave ar nori nusistatyt.. po to pasiimk baltą lapą ir nufotografuok, bet laikyk jį taip, kad visą ekraną uždengtų.. jei priims aparatas, tai parašys ,,data ....." nepamenu antro žodžio smile.gif
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 10, 15:07)
As wb taisau tik konvertuodama is raw  g.gif

o mano kompas toks lėtas, kad pradėjo užknist, kol RAW formatą atidaro ir sutarko.. todėl dažniausiai dabar fotografuoju JPEG ir WB nusistatau pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 sausio 2008 - 15:11
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 13:57)
dėl ND... nu tokių sunkių dar nebuvo  unsure.gif  unsure.gif

mano kaltė 4u.gif 4u.gif

p.s. jau kitą penktadienį būsiu Lt. Kol kas tik dar nežinau su palyda ar be smile.gif

labas Vauga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 sausio 2008 - 15:14
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 15:11)
p.s. jau kitą penktadienį būsiu Lt. Kol kas tik dar nežinau su palyda ar be  smile.gif

tai gal vėl visos susibėgsim? smile.gif

kaži, kodėl žuvialios atstovai spaudai tyli ir nieko nesako apie susitikimą su ja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 15:11)
mano kaltė  4u.gif  4u.gif

tai jau tikrai.. ir foto kol kas mažai... ne kaip kituose konkursuose unsure.gif

ech norėčiau susitikimo su jumis visomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 14:51)
Puriena, parašyk man savo mail adresiuką , turiu aš vieną taisymo variant tau  4u.gif

jau atsiradau mirksiukas.gif Tuoj išsiųsiu originalą 4u.gif

Mindoozai, sutinku - geriausia perfotkint. Bet tas kadras remontuojamas, nes ten išdegimai dėl filtro - neišdegę ant originalo visai ax.gif
Atsakyti
sveiki, man kazkokios nefotografines nuotaikos, perkroviau fotkes, tai liko is visu tik viena sad.gif tai ja ir rodau biggrin.gif siaip galva isuzta vaiku spiegimo, privargau nuo istisinio vaikio ganymo, kad ko neisverstu.. zodziu ne atostogos man cia biggrin.gif

(nezinau gal nukoregavau, nes ant laptopo kabu)

user posted image

Istrigo Vvvv portretas, gal kiek murzinokas, bet labai patiko kompozicija thumbup.gif

Labradoriuke, pirmasis man visai nieko, antrasis - as kaip ir Desiree svariu kadru megeja 4u.gif

Valandos patiko kadras, toks mielas, spalvos kiek uzkliuvo, bet siaip labai mielas..

Puriena, o man patiko tavo nuotrauka, ir neryskumas man visai tinka, labai spalvos siaip patiko 4u.gif

Bite, tai taip nesusinervuok 4u.gif patikek pas mane dar ne tokiu yra, tik kazkaip nustebau, kad tokias cia ikelei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 14:16)
tai jau tikrai.. ir foto kol kas mažai... ne kaip kituose konkursuose  unsure.gif

Sutinku, tema nėra lengva. Bet ir su lengvesn4m temom sunkokai buvo susidorota.
Nuotraukų albume mažai, bet užtat kokios jos!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 sausio 2008 - 15:24
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 13:57)
Klausimas Nikonistams. Kaip nustetinejat WB? Paliekat automata, ar statinejat i tas keleta poziciju. "vienokia lepmpute, saule, seselis....". Atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta.Matyt, as preleidau blush2.gif . Tiesiog pastebiu, kad daznokai "auto" nesusitvarko:((

Saulutės nenaudoju, nes saulėtą dieną palieku ant auto. Apsiniaukusią dieną neretai statau ant debesėlio, bet jei noriu sukurti šaltesnę nuotaiką, tai vėlgi - auto. O kaitrinę lemputę nustatinėju praktiškai visada. Luminescencinių dar lyg ir nebandžiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 sausio 2008 - 15:27