Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 14:57)

Nuostabus mergytes portretas. Kokios akys....!
Man nepatinka baltos fono demes. Atima demesi nuo grazuoles.
Papildyta:
Klausimas Nikonistams. Kaip nustetinejat WB? Paliekat automata, ar statinejat i tas keleta poziciju. "vienokia lepmpute, saule, seselis....". Atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta.Matyt, as preleidau blush2.gif . Tiesiog pastebiu, kad daznokai "auto" nesusitvarko:((

Valanda, aciu 4u.gif Na cia buvo nerezisuotas kadras+vos ne pirmasis blykstes isejimas i pasauli biggrin.gif Mergaite ir man nereali.

As fotografuoju visuomet Auto rezimu. Kartais nusistatau Custom WB (kazkur rasiau, kad netgi ant smugio man baltos sienos tinka). O Auto man lyg pataiko.

Tavo mazulio portertukas wub.gif Ir spalvos man tinka. Netgi labai. Bet cia gal skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 12:35)

vakar pyskinau savo bernioka. Siandien pamaciau, kad tinka i kudros tema. Zinau, kad spalvos keistokos,bet kazkodel man jos , pasirode tinkamos siai nuotraukai. O kaip Jus manot?

spalvos tai liuks. Veik kaip cross processing 4u.gif 4u.gif 4u.gif
saldus miegelis. su sargyba
Atsakyti
sveiki visi biggrin.gif nors ir ne tiek daug priraset, bet velgi nespeju su jumis....
galvoju kodel... o todel kad daugiau fotografuot pradejau biggrin.gif ir zinoma PS analizuoju doh.gif

si karta vel su portretukais.... nuotrauka ta pati, bet siek tiek skirtingai apdirbta...
labai idomi jusu nuomone, kuris jum atrodo geresnis variantas.... nes as niekaip negaliu issirinkt... man abu panasus, bet tuo paciu ir skirtingi...
viename gal zmogus svelnesnis, kitame grieztesnis.... bet vis tiek neatsirenku sau vieno biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 10, 14:13)

si karta vel su portretukais.... nuotrauka ta pati, bet siek tiek skirtingai apdirbta...
labai idomi jusu nuomone, kuris jum atrodo geresnis variantas.... nes as niekaip negaliu issirinkt... man abu panasus, bet tuo paciu ir skirtingi...
viename gal zmogus svelnesnis, kitame grieztesnis.... bet vis tiek neatsirenku sau vieno  biggrin.gif

portretas patinka, rakursas geras parinktas, tik vertimas į j/b kažkoks... numurzintas. Gal kokių dar variantų su vertimu į j/b turi? Labai įdomu būtų pamatyti spalvotą, orginalų variantą.

Lyginau abu lyginau, man gal vis tik antrasis labiau.
Atsakyti

Tiesiog kaip iš reklaminio bukleto bigsmile.gif Man pirmoji labiau.

o čia į ND temą "Svetimas", tik anksčiau daryta, į terminus netelpa ax.gif

"Anapus - svetimas pasaulis"

user posted image
Atsakyti
sveiki visi  biggrin.gif nors ir ne tiek daug priraset, bet velgi nespeju su jumis....
galvoju kodel... o todel kad daugiau fotografuot pradejau  biggrin.gif ir zinoma PS analizuoju  doh.gif

viename gal zmogus svelnesnis, kitame grieztesnis.... bet vis tiek neatsirenku sau vieno  biggrin.gif

user posted image
user posted image

man pirmasis.
bet j/b rimtai kažkoks nitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 13:31)
Mindoozai, kiekvienąkart skaitydama tavo komentarus galima sakyti krentu iš krėslo, kuriame sėdžiu.
Kadras yra remontuojamas. Puriena, jei nori atsiųsk į buuuchepaula@yahoo.com Bet originalą.

na, tarkim, kad jis yra remontuojamas, bet nesuremontuojamas. Nes isdegusios vietos nesuremontuojamos. Galima tik paaisyti, bet nesutaisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 10, 15:13)

Man pirmas labiau g.gif Antrame zmogus griuna i prieki, nuo kepures ant akiu krenta per didelis seselis, nelabai dera bendras nuotraukos melynumas. Pirmoje kliuna dirbtinoki ziburiukai akyse.

Abiejose netolygus BW. Patiko rakursas, zmogaus emocija - vos ne monalizos sypsena biggrin.gif
Papildyta:
valanda, tavo nuotraukoje susidaro ispudis kad budrus suniukas saugo vaikucio miega smile.gif Miela. Tik man cia kliuna WB.
Atsakyti
pirmas variantas nera visiskas j/b... tai siokia tokia sepijos atmaina... bet ne sepija....
antrasis variantas grynas j/b.. todel matyt pries pirmaji atrodo melynas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 10 sausio 2008 - 14:48
Puriena, parašyk man savo mail adresiuką , turiu aš vieną taisymo variant tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 13:57)
man labai patinka Ir detalumas ir kompozicija. Super;). velkuosi nuo paskutiniuju Tavo nuotrauku!
Papildyta:
Klausimas Nikonistams. Kaip nustetinejat WB? Paliekat automata, ar statinejat i tas keleta poziciju. "vienokia lepmpute, saule, seselis....". Atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta.Matyt, as preleidau blush2.gif . Tiesiog pastebiu, kad daznokai "auto" nesusitvarko:((

ačiū smile.gif
o aš WB praktiškai visada statau rankom .. ypač patalpose.. man visgi toks jausmas kad grybauja tiek Auto tiek visi kiti..

vvvv. o man kliūva pats foto pateikimas smile.gif.. kažkaip per saldžiai tokis vyras atrodo smile.gif .. norisi kažkaip griežčiau ...

dėl ND... nu tokių sunkių dar nebuvo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

pirma merk i kudra, ji liuks!
Atsakyti