Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 10, 12:36)
Dekui visom uz komentarus  4u.gif
Suprantu, bet mano grupiokai, ne. Paskutini karta tiek su jais kovojau, kad nebaksnotu emulsijos gnybtukais.

Kazkodel pagalvojau, kad Desiree galvoje turejo daiktu begalybe toje foto smile.gif Na man labiau antroji idomi 4u.gif
Smagi valandos foto - is serijos ''kai galva kaista'' biggrin.gif
Puriena - grazu, tik man noretusi vos vos tamsesnes sviesiosios veido puses - gal modelio siek tyiek toliau nuo sviesos saltinio g.gif

Mindoozas, Uzuolaida - aciu 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, man labai patiko tavo auto thumbup.gif Trys geri dalykai jame - tavo šešėlio istrižainė, grindinys ir kolona.

Valanda, linksmai 4u.gif Žinok faina nuotrauka. Nekokybė visia nemaišo.

Labradoriuke, nuotraukos savotiškai įdomios. Bet jos man tokios juodraštinės atrodo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 12:42)
ar dėjai kokį filtrą nuotraikai?

Dėjau.. taisiau fokusavimo klaidas blush2.gif Lengvą švytėjimą uždėjau. Kažkaip pasirodė tinkamas prie modelio svajingo veido. Ar blogai?
Aš ją dar pasižadėjau fotografuoti ir fotografuoti smile.gif Žadu pasitaisyti. Iš tiesų čia labiau fotkinau vaikus, bet ir mama nepraslydo. O reikės jai asmeninę fotosesiją padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 sausio 2008 - 13:00
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 11:43)
Kazkodel pagalvojau, kad Desiree galvoje turejo daiktu begalybe toje foto smile.gif Na man labiau antroji idomi 4u.gif

tai kad ne. ne tik dėl daiktų bet ir šiaip, it subraižyta... Jei dėl daiktų sudėliojimo, tai nelogai žiūrisi, rodos kaip iš kokios filmavimo aikštelės, bet tuo atveju bent kažkur fokuso noris, o jei ne tai bent jau modelio su neperšviestu veidu. na kažko norisi už ko užsikabinti.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 10, 11:50)
Dėjau.. taisiau fokusavimo klaidas blush2.gif  Lengvą švytėjimą uždėjau. Kažkaip pasirodė tinkamas prie modelio svajingo veido. Ar blogai?
Aš ją dar pasižadėjau fotografuoti ir fotografuoti smile.gif Žadu pasitaisyti.

žnok nuimčiau filtrą, daryčiau jb, ir čia viena tų nuotraukų kur ir su lengvu fokusu žiūrisi. Bruožai jos tokie, nereikalaujantys idealaus fokuso.

Vis praleidžu kokią foto. Wyshnia, tavo auto toks netikėtas bet fainas. Tokie ilgi šešėlia veža 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 sausio 2008 - 12:55
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 12:54)
žnok nuimčiau filtrą, daryčiau jb, ir čia viena tų nuotraukų kur ir su lengvu fokusu žiūrisi. Bruožai jos tokie, nereikalaujantys idealaus fokuso.

Ačiū, Desiree 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 12:43)
Puriena - grazu, tik man noretusi vos vos tamsesnes sviesiosios veido puses - gal modelio siek tyiek toliau nuo sviesos saltinio g.gif

Ačiū, wyshnaite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 10 sausio 2008 - 13:15
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 10, 12:36)
Sveiki 4u.gif
Draugės portretas

drauge pasodinta gerai, bet kad veidas per sviesus, tai nera gerai. remontuoti nebeapsimoka, geriau jau is naujo.
Atsakyti
Mindoozai, kiekvienąkart skaitydama tavo komentarus galima sakyti krentu iš krėslo, kuriame sėdžiu.
Kadras yra remontuojamas. Puriena, jei nori atsiųsk į buuuchepaula@yahoo.com Bet originalą.
Atsakyti
Dziaugiuosi, ka mano ana nuotrauka Jus pralinksmino:))
vakar pyskinau savo bernioka. Siandien pamaciau, kad tinka i kudros tema. Zinau, kad spalvos keistokos,bet kazkodel man jos , pasirode tinkamos siai nuotraukai. O kaip Jus manot?
user posted image

Beje, akis dziugina musu "burelio"dalyviu nuotraukos. zaviuosi jomisir dziugauju matydama tarp geriausiu!!!!
Atsakyti
Sveiki, Purienos portretas man pasirode perdeges ir truksta ryskumo. Butu idomu pamatyti rezultata po Desiree korekciju.

Dar prajuokino pargriuvelis, sory neprisimenu autoriaus niko ir idomus ilgšis šešėlis.

Labradoriuke, is pradziu pamaniau kad nuotraukas is tevu archyvo trauki 4u.gif biggrin.gif Nuotraukos pasirode neypatingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 10 sausio 2008 - 13:36
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 10, 13:36)
Sveiki 4u.gif

Draugės portretas

Man visai patiko, tik veidukas kaireje isnykes. Noretusi ji matyt;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 14:35)
vakar pyskinau savo bernioka. Siandien pamaciau, kad tinka i kudros tema.

Kas per kudros temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 10, 13:16)
Valanda, oi gera foto.. pakėlė nuotaiką smile.gif.. tikrai, netyčia ten taip ?

Netycia. vakar nuvaziavau prie savomylimo ezeriuko,maniau rukas, taipora kadru padarysiu.nustebau, kad prie ezero ruko nebuvo. Vaziuodama atgal pamaciau intensyviai sportuojanti vyruka. Vos spejau ji "paimt"- mane pamate ir nese kudasiu, as taip pat:))))
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 10, 14:37)
Kas per kudros temos  blush2.gif

Kiekviena ketvirtadieni buna paskelbta tema. Si -"siluma ir ramybe"
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 10, 01:25)
Westa, saunuole 4u.gif

Tvarkau nuotraukytes. Vienas portretukas. Cia blykste naudota, nes kambarys praktiskai tamsus buvo:

Nuostabus mergytes portretas. Kokios akys....!
Man nepatinka baltos fono demes. Atima demesi nuo grazuoles.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 03:06)
Siandien saule sviete, tai buvom mieste pafotkint. Kaip kurios nuotraukos dar palauks rytojaus, bet viena noreciau parodyt ir lauksiu komentaru g.gif

smile.gif)) Smagu ir idomu. Tik, man atrodo, kad kolona nuotrauka vercia aukstielninkai:))
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 23:24)
nu su tuo šarpu  unsure.gif  unsure.gif sakau reik pamiršt  unsure.gif  unsure.gif
pagalvojau, kad geležinkelis irgi pakankamai dėkinga vieta fotografijoms

tikrai šian paskutinė  smile.gif
ten stotis matosi, kur bokštelis.. Peppi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

man labai patinka Ir detalumas ir kompozicija. Super;). velkuosi nuo paskutiniuju Tavo nuotrauku!
Papildyta:
Klausimas Nikonistams. Kaip nustetinejat WB? Paliekat automata, ar statinejat i tas keleta poziciju. "vienokia lepmpute, saule, seselis....". Atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta.Matyt, as preleidau blush2.gif . Tiesiog pastebiu, kad daznokai "auto" nesusitvarko:((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 10 sausio 2008 - 13:57