Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(westa @ 2008 01 09, 22:24)
nu su tuo šarpu  unsure.gif  unsure.gif sakau reik pamiršt  unsure.gif  unsure.gif
pagalvojau, kad geležinkelis irgi pakankamai dėkinga vieta fotografijoms

tikrai šian paskutinė  smile.gif
ten stotis matosi, kur bokštelis.. Peppi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
vakar beziuredama tavo nuotraukas taip uzsimaniau, kad greiciau ta kelione butu...su traukiniu vaziavau gal pries kokius 4 metus...
gelezinkelis labai puiki vieta, daug liniju ax.gif

sharpo nepamirsk tik atsargiau su juo elkis mirksiukas.gif su laiku manau ismoksi nepersudyti mirksiukas.gif
juk gali sharpindama is arciau pasiziureti, jei matai, kad aplink demes jau atsiranda aureoles ir visa foto darosi plastmasine - vadinasi reik maziau...
as pati nesu tikra ar nepersudau blush2.gif

bite maja, as supratau ka norejai pagauti tuose kadruose mirksiukas.gif bandyk dar, butu geriau jei pavyktu viena katina pagauti fokuse o kitas lai malasi ir isplaukia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 10 sausio 2008 - 10:26
Na va idesiu pora kadriuku su juostiniu darytu.
ziuriu, kad labai kokybe nukentejus, nebeliko jokio ryskumo.
Einu dar padirbesiu ties jom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 10 sausio 2008 - 11:08
Labradoriuke 4u.gif Spejau uzmatyti nuotraukas. Tiesa sakant, nelabai. Man jos primena tevelio nuotraukas is 70uju. g.gif

Wyshinia thumbup.gif Tik man truksta atsvaros desinei pusei (visos sunkios istrizaines eina kairen). Oi, kokia ilgakoje esi smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Atnesu jums nuotrauka. Tikslas- siek tiek praskaidrint nuotaika. Kokybes neieskokit. Vakar vos spejau foto issitraukt, ka jau ten kalbet apie nustatymus:))

...nors skradziai i zeme...
user posted image
Atsakyti
Nu va:

user posted image

user posted image

Is naujo smile.gif

Zuvialia, tai jos ir ant popieriaus panasiai atrodo biggrin.gif
Nezinau kas cia kaltas ar popierius ar kas kitas, kad neiseina man kazko normalaus padaryt, kad neatrodytu tokios senovines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 10 sausio 2008 - 11:22
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 11:15)
Sveiki. Atnesu jums nuotrauka. Tikslas- siek tiek praskaidrint nuotaika. Kokybes neieskokit. Vakar vos spejau foto issitraukt, ka jau ten kalbet apie nustatymus:))

user posted image

biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 10, 11:15)

geras! pagautas momentas biggrin.gif
cia tau pozavo ar netycia?

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 10, 11:21)
Zuvialia, tai jos ir ant popieriaus panasiai atrodo biggrin.gif
Nezinau kas cia kaltas ar popierius ar kas kitas, kad neiseina man kazko normalaus padaryt, kad neatrodytu tokios senovines.

man atrodo, kad senovines ir neturi atrodyti kaip naujovines ax.gif
man pirmoji patinka, tokia nuosirdi...
Atsakyti
Labradoriuke, man toks efektas senumo labai liux.. tik pirmoj kliūva ta šiuolaikiška mergaitės išvaizda, kuri permuša tą senumo jausmą.. reikėjo gal į kokį kuodą plaukus susukt smile.gif .. antra man labiau tą dvasią turi smile.gif

Valanda, oi gera foto.. pakėlė nuotaiką smile.gif.. tikrai, netyčia ten taip ?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 10, 10:21)
Nu va:
Is naujo smile.gif

pirmoji man beveik patinka. Tik pačius plaukus kažkaip kitaip būčiau tvarkiusi.
O antroji man nelabai. Esu švarių kadrų mėgėja 4u.gif

Vakar pražioplinau Avytess nuotraukas. Man pirmoji. Tokia vasariška. Tokia spinduliuojanti nerūpestinga vaikyste..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 sausio 2008 - 12:37
Sveiki 4u.gif

Draugės portretas

user posted image
Atsakyti
Dekui visom uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 12:33)
O antroji man nelabai. Esu švarių kadrų mėgėja  4u.gif

Suprantu, bet mano grupiokai, ne. Paskutini karta tiek su jais kovojau, kad nebaksnotu emulsijos gnybtukais.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 10, 11:36)
Dekui visom uz komentarus  4u.gif
Suprantu, bet mano grupiokai, ne. Paskutini karta tiek su jais kovojau, kad nebaksnotu emulsijos gnybtukais.

negatyvai tavo. nuotraukos tavo. ir manau turėtum išgauti tokius rezultatus, kokius nori. Jei man nepatiktų, kaip elgiamasi su mano negatyvais ar nuotraukom, tiesiog paprašyčiau palikti mane vieną biggrin.gif Nors, nežinau kokia ten pas jus sistema. Bet tiesiog turėtų gerbti svetimus darbus ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 10, 11:36)
Sveiki 4u.gif

Draugės portretas

ar dėjai kokį filtrą nuotraikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 sausio 2008 - 12:41