Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Sveiki visi. Permečiau akim ką prirašėt. Turiu pasakyti, kad dienos žvaigždė šiandien - westa. Nerealiais žingsniais žygiuoji į priekį. Prisimenu tavo pirmas nuotraukas čia ir lyginu su šiandieninėmis - skirtumai akivaizdūs. Šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 09, 23:12)
Sveiki visi. Permečiau akim ką prirašėt. Turiu pasakyti, kad dienos žvaigždė šiandien - westa. Nerealiais žingsniais žygiuoji į priekį. Prisimenu tavo pirmas nuotraukas čia ir lyginu su šiandieninėmis - skirtumai akivaizdūs. Šaunuolė.

ačiū smile.gif.. žygiuot žygiuoju bet va vis bijau atsitrenkt į tą sieną.. unsure.gif .. bet kol neatsitrenkiau bandysiu žygiuot toliau.. o komentarų jokių nebus.. nu bent jau kokia labiausiai patiko.. gi ne vaikus fotografavau šį kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 23:24)
ačiū smile.gif.. žygiuot žygiuoju bet va vis bijau atsitrenkt į tą sieną..  unsure.gif .. bet kol neatsitrenkiau bandysiu žygiuot toliau.. o komentarų jokių nebus.. nu bent jau kokia labiausiai patiko.. gi ne vaikus fotografavau šį kartą  smile.gif

Šiandien aš 14 valandų darbe ant kojų, tagi išsamiems komentarams jėgų jau nėra. Galva atsisako galvot. Nepykit smile.gif Labiausiai mane užkabino takelis ir akmenuotas pajūrys dėl savo gylio ir vadovėlinės kompozicijos. Tiesa, dar pirmoji geležinkelio nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 22:07)
Va, ja kam  zemaitiu kalbuos, paskaitenieket..

nu kai man reik su tėčio giminaite taip šnekėt, tai pasuoju... tėčiui ragelį perduodu. Nes plius prie visos kalbos dar ir greitis šnekėjimo - kaip žirnius beria. Va, kai skaitau, tai viskas aišku smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 09, 22:24)

šita man labai patiko. Ir nieko keist nesinori ax.gif Liuks bigsmile.gif
Atsakyti
matau vis Laretoidas ateina, paskaito.. gal junkis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Westa, saunuole 4u.gif

Desiree, ir as kazkada pagalvojau, kaip gerai, kad daug ir visokiu cia musu yra.

Tvarkau nuotraukytes. Vienas portretukas. Cia blykste naudota, nes kambarys praktiskai tamsus buvo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 09, 23:25)

Tvarkau nuotraukytes. Vienas portretukas. Cia blykste naudota, nes kambarys praktiskai tamsus buvo:

pirmiausia aišku pastebiu mergytės grožį 4u.gif
Paskui portretą apskritai. Norisi kiek mažiau viršaus ir truputuką kairės pusės nukirpti. Tas žmogutis kairėje kiek maišo. Nukerpnt labiau akcentuojama mergytė. Kažkiek veiduko dešinėje ir rankutė man visai nemaišo.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 10, 01:31)
pirmiausia aišku pastebiu mergytės grožį  4u.gif
Paskui portretą apskritai. Norisi kiek mažiau viršaus ir truputuką kairės pusės nukirpti. Tas žmogutis kairėje kiek maišo. Nukerpnt labiau akcentuojama mergytė. Kažkiek veiduko dešinėje ir rankutė man visai nemaišo.

Del virsaus sutinku. Tai pati pagalvojau. Kaire bijau kirpti, kad sukneles nenukirpciau g.gif
Zmoniu ten begale buvo. Buvo vaiku gimtadienis su kokiu 15 zmoniu. Tai ju fone nelabai butu pavyke isvengti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 10 sausio 2008 - 00:37
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 09, 23:36)
Del virsaus sutinku. Tai pati pagalvojau. Kaire bijau kirpti, kad sukneles nenukirpciau g.gif
Zmoniu ten begale buvo. Buvo vaiku gimtadienis su kokiu 15 zmoniu. Tai ju fone nelabai butu pavyke isvengti.

oi tikrai, nepažiūrėjau, kad ir suknelė nusikirptų...
Akys tai iškart žvilgsnį pasiima 4u.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
Kazkaip siandien nedaug pripliurpet biggrin.gif
Nematau Uzuolaidos, Biteles nuotrauku unsure.gif

latoya, soriukas, man tie saules spinduliai neprideda siai nuotraukai nieko 4u.gif
avytess, liuks portretukai - ypac antrasis - toks vasariskas vasariskas wub.gif
westos jura akmenuota ir traukiniu begiai patiko! saunuole! 4u.gif

Siandien saule sviete, tai buvom mieste pafotkint. Kaip kurios nuotraukos dar palauks rytojaus, bet viena noreciau parodyt ir lauksiu komentaru g.gif

Auto...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 10, 02:06)
sveiki smile.gif
Auto...

Sis auto man patinka, visai liuks atrodo, nuotraukos ilgis, seselis, uchh..
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 22:24)
tikrai šian paskutinė  smile.gif

kadangi bene 80% savo gyvenimo laiko praleidau gyvendamas salia traukiniu stoties, tai sentimentai siai nuotraukai tirai yra, taciau ziureint bendrai i nuotrauka, zvilsnis iskart nukrypata i desines puses apatine dali, kur begiai matosi siek tiek persharpinti, arba per daug padidinta saturacija, del to nelabai sekasi isiziureti bendrai i nuotrauka. Gal siek tiek padetu sluoksnis blur'o.
Atsakyti
o supynes irgi tarp dienos geriausiu, Ligita, super duper. thumbup.gif
Atsakyti