Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Va, ja kam zemaitiu kalbuos, paskaitenieket..

Portėgrapėjė - vaizdū ėšsaugojėma technuologėja, nauduonant mechanėnios, chemėnios aba skaitmenėnios metodos. Žuodės kėles ėš graikū kabuos žuodžiaus φως phos ("šveisa") bei γραφις graphis („teptoks“), katrei karto reišk peišėmā šveisuo. Tas termėns anglo ė vokietiū kalbuo pradiets vartuotė 1839 metās, vasarī.

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 09, 22:02)
hihihi.gif ai, nu gerai.... negaliu susilaikyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tik neįsižeisk  mirksiukas.gif

juokis juokis, vitaminas C gaminasi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 22:07)
Va, ja kam  zemaitiu kalbuos, paskaitenieket..

Portėgrapėjė - vaizdū ėšsaugojėma technuologėja, nauduonant mechanėnios, chemėnios aba skaitmenėnios metodos. Žuodės kėles ėš graikū kabuos žuodžiaus φως phos ("šveisa") bei γραφις graphis („teptoks“), katrei karto reišk peišėmā šveisuo. Tas termėns anglo ė vokietiū kalbuo pradiets vartuotė 1839 metās, vasarī.

aha...sitaio itariu nelabai susikalbeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Lab vakar smile.gif

Sveika, Laputaite, geros kokybiskos nuotraukos, na ne mano skonio, nes nesu megeja gyvunu studijiniu nuotrauku, bet cia mano problema tongue.gif bet tikrai graziai fotografuoji smile.gif sveika prisijungus 4u.gif

Bite! Nejaugi cia tavo nuotraukos blink.gif as ju net is fotoaparato buciau i kompa nekelus unsure.gif hmmmm g.gif atsiprasau, tik nesupyk 4u.gif

Westa, man su porele prie juros visai patiko, tik sharpo tai nepagailejai biggrin.gif aureoles matosi..

Avytess, man pirmoji labai patiko, o jau lupyciu raudonumas! biggrin.gif

Mes tai cia zulinam aplink vietos grozybes, kuriu skurdoka pramoniniam mieste, nes netelpam i masina su dviem vezimais ir dviem vaikais, gaila...
Atsakyti
westa, nuostabios foto. Ypac ta su horizontu per viduri man patiko.
Avytes, labai grazi antroji, labai patiko plauku bangavimas, ypac tos susisukusios sruogeles plaukuose, kazkaip dera prie pieniu 4u.gif
Atsakyti
nu su tuo šarpu unsure.gif unsure.gif sakau reik pamiršt unsure.gif unsure.gif
pagalvojau, kad geležinkelis irgi pakankamai dėkinga vieta fotografijoms

tikrai šian paskutinė smile.gif
ten stotis matosi, kur bokštelis.. Peppi mirksiukas.gif biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 09, 22:14)
Bite! Nejaugi cia tavo nuotraukos blink.gif as ju net is fotoaparato buciau i kompa nekelus unsure.gif hmmmm g.gif atsiprasau, tik nesupyk 4u.gif

jėzus, kad sugėdinai blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif viską ištryniau. net ir iš kompo lauk ištryniau. vsio, darau pertrauką.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 22:24)
tikrai šian paskutinė  smile.gif
ten stotis matosi, kur bokštelis.. Peppi  mirksiukas.gif  biggrin.gif

mmm.... šita dar geresnė nei ana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 09, 21:33)
jėzus, kad sugėdinai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif viską ištryniau. net ir iš kompo lauk ištryniau. vsio, darau pertrauką.

darai penkių minučių pertrauką?
Aš spėjau pamatyti. Dabar detalių nebeatgaminu, bet antroji, ten kur iš arčiau fotografuota, man joje ryškumo tik stigo. O šiaip visai nieko foto, ir tikrai nereikėjo jos trinti. Bent jau ne iš kompiuterio. Matytumėt kokių pas mane kompiuteryje nuotraukų yra. Ir net nežadu jų trinti.
Aš kaip tik ruošiausi rašyti ilgą istoriją kaip smagu, kad moksliukų tarpe turim įvairių fotografijų sričių.. turim gerai fotografuojančių gamtą, taip pat architekturą, portretus, abstraktus netgi, gėlęs, foto pasakojimus, gyvūnus... Patinka man tokia įvairovė viename būryje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 09, 22:33)
mmm.... šita dar geresnė nei ana  thumbup.gif

galvoju nereikėtų nukirpt apačios kiek, kad tas kairėj apačio kažkokis bėgių daiktas nemaišytų g.gif
Atsakyti
Dekui visiems uz komentarus mano seimynos 4u.gif
Seimyna auga ir stipreja, kolkas dirbu ir atidavineju visokius darbus mokslam, todel mano fotografavimo objektas yra suniukai biggrin.gif Ir tai vos ne is reikalo juos pafotkinu bigsmile.gif Kad neprabegtu taip greit tos akimirkos ir prisiminti butu kazka.
Juoduliukai tokie jau yra, kad labai sunku juos nufotografuot sviesiai ax.gif

Beje, turiu nauja objektyva, Kaledu senis atnese biggrin.gif Nikkor f/1.8; 50mm
Atsidziaugti negaliu. Is pradziu norejau 70mm, bet dabar dziaugiuosi 50mmm ir kad nenusipirkau 70mm.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 09, 22:39)
darai penkių minučių pertrauką?
Aš spėjau pamatyti. Dabar detalių nebeatgaminu, bet antroji, ten kur iš arčiau fotografuota, man joje ryškumo tik stigo. O šiaip visai nieko foto, ir tikrai nereikėjo jos trinti. Bent jau ne iš kompiuterio. Matytumėt kokių pas mane kompiuteryje nuotraukų yra. Ir net nežadu jų trinti.

ilgesnę nei penkių minučių unsure.gif ne, ne, Pupeliukas, buvo teisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 09, 21:44)
ilgesnę nei penkių minučių unsure.gif ne, ne, Pupeliukas, buvo teisi  blush2.gif

sutinku dalinai. Galbūt pasiekus kažkokį lygį didesnė atranka turėtų būti. Bet tikrai nesutinku, kad jei nekokybiška tai išvis trinti. Aš turiu begalę nekokybiškų, na ir kas? Argi kiekvieną kart fotografuodami norim padaryti šedevrą? Fotografuoji juk dažnai kates. o jos, kaip ir vaikai, pastoviai juda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 09 sausio 2008 - 22:55
QUOTE(Desiree @ 2008 01 09, 22:53)
sutinku dalinai. Galbūt pasiekus kažkokį lygį didesnė atranka turėtų būti. Bet tikrai nesutinku, kad jei nekokybiška tai išvis trinti. Aš turiu begalę nekokybiškų, na ir kas? Argi kiekvieną kart fotografuodami norim padaryti šedevrą? Fotografuoji juk dažnai kates. o jos, kaip ir vaikai, pastoviai juda.

viskas jau ištrinta ir pamiršta mirksiukas.gif
pati tiek esu rašiusi apie darbų atranką, o dabar .... blush2.gif
Atsakyti