Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Manau vistiek kada bendra meet'a Lietuvoj suorganizuosim:) Nors sunku bus. Va KLP tarp klaipedieciu ir tai niekaip kol kas sad.gif Bet pakeliui kada i VLN vyno isgert uzsuksiu jei isileisi i savo miesta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 20:16)
na ir paskutines dvi įdedu.. pas mane šiandien foto panašiais pavadinimais smile.gif..
pirmąją grįšiu perfotografuot iš priešingos pusės.. namas maišosi..

nespėjau... 

man šita patinka. Tik sharpo daugoka mano akims. Bets pats vaizdas patinka. O. Dar kiek ilgiau pažiūrėjus rodos vos vos apačios nukirpčiau
Atsakyti
westa, labiausiai mane zieve suzavejo ax.gif
bet ir kitos grazios...ypac kur jura dvelkia...gelzkeli pamaciau...kaip reikes ta menesi islaukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 09, 22:40)
bet ir kitos grazios...ypac kur jura dvelkia...gelzkeli pamaciau...kaip reikes ta menesi islaukt doh.gif

Klausyk Peppi, o tu zemaitisko kraujo kartais neturi koki litra. Na tiek posakiu maloniu ausiai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:34)
Manau vistiek kada bendra meet'a Lietuvoj suorganizuosim:) Nors sunku bus. Va KLP tarp klaipedieciu ir tai niekaip kol kas sad.gif Bet pakeliui kada i VLN vyno isgert uzsuksiu jei isileisi i savo miesta drinks_cheers.gif

Nu jei čia apie mano miestą, tai jis irgi Klp ax.gif (nors turistauju gyvenime per visus didžiuosius hihihi.gif)
O Vievis atidarytas, vyno ar kavos visada prašom ax.gif

westa, traukiniai irgi gerai žiūrisi. Kažin, o jei antrą nuotrauką pagautum kampu? Truputį labiau iš dešinės.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 01 09, 22:44)
Nu jei čia apie mano miestą, tai jis irgi Klp  ax.gif (nors turistauju gyvenime per visus didžiuosius hihihi.gif)
O Vievis atidarytas, vyno ar kavos visada prašom  ax.gif

westa, traukiniai irgi gerai žiūrisi. Kažin, o jei antrą nuotrauką pagautum kampu? Truputį labiau iš dešinės.

Obana smile.gif Tu klaipediete?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:34)

hmm sekti temą reik.. meetas kaip ir organizuojamas šioks toks smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 09, 21:36)
man šita patinka. Tik sharpo daugoka mano akims. Bets pats vaizdas patinka. O. Dar kiek ilgiau pažiūrėjus rodos vos vos apačios nukirpčiau

QUOTE(Degutė @ 2008 01 09, 21:44)

iš tiesų mintis buvo šiek tiek kitokia to traukinio.. man šiot vietoj gražiai dvi transporto rūšys susilieja.. Auto ir geležinkeliai. tai kažkaip norėjau tą parodyt.. bet šita foto, kai peržiūrėjau, labiausiai žiūrėjosi..
QUOTE(peppi @ 2008 01 09, 21:40)

taip taip, už kokių 300m nuo šitos vietos ir išlipsi..u ž mėnesio rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 22:49)
hmm sekti temą reik.. meetas kaip ir organizuojamas šioks toks smile.gif

Na skaiciau kad per nepriklausomybes diena kazkas gali ivykt:) Jau dziugu tik kad laukt dar baisiai ilgai...
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:42)
Klausyk Peppi, o tu zemaitisko kraujo kartais neturi koki litra. Na tiek posakiu  maloniu ausiai smile.gif mirksiukas.gif

o zemaitija tai prie juros blush2.gif ? ne itin gerai mokykloje mokiausi biggrin.gif
siaip mociute kilusi is Jonavos bet senelis jau vilnietis...ir toliau visi vilnieciai...
gal siaip per gyvenima megstu gaudyti visokius idomesnius zargonus ir praktiskai niekad nepastebiu kai zmogus kalba su tarme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:45)
Obana smile.gif Tu klaipediete?

Nu 18 metų buvau klaipėdietė, paskui gal kokį 13 metų kaunietė, paskui kažkiek vilnietė, o dabar jau bazuojamės Vievy virš metų ax.gif Ale kilmės vieta nesikeičia nuo to ax.gif
prispaminom mes čia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 21:49)
taip taip, už kokių 300m nuo šitos vietos ir išlipsi..u ž mėnesio  rolleyes.gif  rolleyes.gif

300 metru iki tokiu groziu...

ai doh.gif cia turbut apie vieta, kurioje gelezinkeli fotkinai kalbejai doh.gif biggrin.gif jura itariu toleliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 09 sausio 2008 - 21:59
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:23)
Butinai sulauksi. Nors as maniau kad jau gavai  g.gif  Na Lietuvos pastas ir dirba... Siunciau registruotu dabar jau niekur nedings. Uz velavima prie pirmos progos vaisinu megstamiausiu tavo vynu ax.gif

mes darbe ligi šiol dar kalėdinius sveikinimu gaunam lotuliukas.gif . iš pradžių pagalvojau, kad siuntėjams su galva negerai, bet pažiūrėjau išsiuntimo datą - 2007-12-22 blink.gif ir veiksmas vyksta iš Vilniaus į Vilnių.

Papildyta:
QUOTE(avytess @ 2008 01 09, 20:54)
Mano sesutė (daryta 2007 metų vasarą) tongue.gif

ach, čia tavo sesutė. nereali mergaitė thumbup.gif labai patiko - tokios vasariškos, gaivios, šiltos. gal iš šonų šiek tiek daugiau erdvės norisi, bet tiek to jau.

QUOTE(westa @ 2008 01 09, 21:16)
na ir paskutines dvi įdedu.. pas mane šiandien foto panašiais pavadinimais smile.gif..
pirmąją grįšiu perfotografuot iš priešingos pusės.. namas maišosi..

man labai patiko šitos dvi paskutinės nuotraukos thumbup.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 09, 21:52)
o zemaitija tai prie juros blush2.gif ? ne itin gerai mokykloje mokiausi biggrin.gif

hihihi.gif ai, nu gerai.... negaliu susilaikyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik neįsižeisk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 sausio 2008 - 22:31