Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(westa @ 2008 01 09, 20:17)
Agniuke, nugi prie jūros čia .. šiandien smile.gif

as suprantu kad prie juros biggrin.gif bet kur? nes melnragej,ar giruliuose nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 09, 20:22)
as suprantu kad prie juros  biggrin.gif  bet kur? nes melnragej,ar giruliuose nemaciau  g.gif

toliau, prie Karklės, prie Olandų kepurės
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 20:25)
toliau, prie Karklės, prie Olandų kepurės

Aciu uz info, reiks kada paieskot, kai ne vietiniai tai nelabai zinom smile.gif
Atsakyti
Oi, westa, mano mylimiausias vietas nufotkino. Mes visad čia važiuojam, jei norim prie jūros iš Klp pusės ax.gif
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 19:18)
bandau peržiūrėt šiandienines foto ...

,,Lipam?"

Gražiai. Ir mškas nesusiliejęs, toks kviečiantis.

QUOTE(westa @ 2008 01 09, 19:56)
ar labai trukdo horizontas per vidurį?

user posted image

nuėjo ..

user posted image

Pirmoj man atrodo, jei kiek pakirptum viršaus, kadras savo žavesio neprarastų ax.gif Gal nelabai tos saulės ir reik?
Antra labai faina. Tik kodėl tokia siaura? Pėdos tai lb reikalingos mano manymu.

QUOTE(westa @ 2008 01 09, 20:17)

Labai fainai. Keliai keleliai žievėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 18:18)

man šita labiausiai patiko. Spalvos kokios. Nerealu, t.y. realu. Nuotrauka tiesiog vilioja į save, pavaikštinėti. Esi šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O žievėje lokį galima įžvelgti, arba žmogaus figurą.. faina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 09 sausio 2008 - 20:53
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:01)
Kadangi manau neetiska viesinti zmoniu nuotraukas be modeliu sutikimo, tai nelabai lieka ka viesinti. Rodau senas fotkes is buldogiuku fotosesijos. Kai kuriem o.foto skaitytojam gal bus dežavu  biggrin.gif

user posted image

[

Oho, kiek gražučių šuniukų ir kokie visi fainuoliai..gražios nuotraukos ax.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:24)
Cia mano sunys

user posted image

žiūriu supermomoj šunų dienos cool.gif
Labai gražūs šunyčiai, o nuotrauka tiesiog nuostabi..jie čia taip patys apsikabino ar koks žmogėnas pagelbėjo? biggrin.gif

Na va o aš šiandien truputi žiūrinėjau savo archyvus, įmetu pora nuotraukų, kurios man visai patiko tongue.gif

Mano sesutė (daryta 2007 metų vasarą) tongue.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sayonara, Degute, Desiree oi kaip ačiū.. neįsivaizduojat kaip jaučiuos.. šian 4 val braidžiau prie jūros, po miestą... ieškojau.. labai džiaugiuos kad ir jums patiko wub.gif .. parodyčiau dar , bet bijau užknist smile.gif
Atsakyti
Nusisaut , Kompas sustreikavo, jau antra savaite vargstu:( Nieks nepadeda:( Bandziau pats, bande ir kompu specas. Nematau vaizdu normaliai, spalvu nera.. Ryt vezu paskutinei reanimacijai, perinstaliuos viska is naujo.Net nuotrauku negaliu perkelt is fotiko. Aciu laibai uz mainu nuotraukyte:) Jau darbe ant sienos kabo:) Malonus atsiminimas ir grozis begalinis. man pasiseke, kad mane istrauke tikra profesionale 4u.gif . Manau maniske irgi atkeliavo, tik deja is antro karto... Kaip as sumaisiau Vievi su Vilnium??? Vis per neatiduma , matyt automatiskai gavos... labai atsiprasau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 09, 20:56)

user posted image

nuėjo ..

user posted image

Man grazu. Pirmoji labai liuks. Atrodo, thumbup.gif kad per langa i Jura ziuriu. Šaunuole.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 09 sausio 2008 - 21:04
na ir paskutines dvi įdedu.. pas mane šiandien foto panašiais pavadinimais smile.gif..
pirmąją grįšiu perfotografuot iš priešingos pusės.. namas maišosi..

einam?

user posted image

nespėjau...

user posted image

Zveris.. ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:08)
Manau maniske irgi atkeliavo, tik  deja is antro karto... Kaip as sumaisiau Vievi su Vilnium???

bigsmile.gif na tada kantriai laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 01 09, 22:20)
bigsmile.gif na tada kantriai laukiu  ax.gif

Butinai sulauksi. Nors as maniau kad jau gavai g.gif Na Lietuvos pastas ir dirba... Siunciau registruotu dabar jau niekur nedings. Uz velavima prie pirmos progos vaisinu megstamiausiu tavo vynu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 01 09, 21:23)
Butinai sulauksi. Nors as maniau kad jau gavai  g.gif  Na Lietuvos pastas ir dirba... Siunciau registruotu dabar jau niekur nedings. Uz velavima prie pirmos progos vaisinu megstamiausiu tavo vynu ax.gif

ooooo, nieko sau bigsmile.gif Sakyčiau, bus dvigubai pasisekę ax.gif
Atsakyti