Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 10:24)
Va matai kaip.. Turesiu jaucius omeny 

lotuliukas.gif saugokis jaučio biggrin.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:25)
Sayonara, dabar Frankfurte.  4u.gif

supratau smile.gif naktinis vaizdelis priminė Niurnbergą.. ax.gif nors iš tikro.. Tiesiog Vokietiją priminė.. kaip sakiau, aš ją myliu beviltiška meile..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 11:27)
naktinė kiek griūvanti. Pirmoji liuks, bet ar negalėjai visko pasukti į kairę?

Aga, kita karta taip ir darysiu biggrin.gif Ypac zinant vaiku nora fotografuotis lotuliukas.gif
Naktine tiesinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 11:27)
Geriau ant diafragmos prioriteto rezimo.

čia P? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 11:29)
Mano rankos reiskia labai smarkiai dreba. Negaliu as taip smile.gif
Einu dirbt, nes jau 3 naujos temos puslapis - tuoj is darbo atleis.

Cia dar nebuvau prancuzisko vyno isgerus biggrin.gif

Sayonara, cia Strassbourg (Prancuzija).Lauksim taves Frankfurte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 09:49)
Autoportretus galima perziureti namu darbuose.
Plug-in'ai skirti PS, veikia tik su PS.

silwio, aciu smile.gif

Elina, kada isskrendi? bigsmile.gif Baltai pavydziu...
Mane mama siandien nerealiai nustebino. Sako, paieskok kokios keliones i kokia silta sali, pavasari nuskriskim. Zagtelejau - as jai 3 metus apie tai kalbu, kad reikia biski is to kaimo dingt jai nors savaitei, pagaliau "daejo" thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:36)
Lauksim taves Frankfurte 4u.gif

pats Frankfurtas tai turbut grazus ir idomus, ale jau oro uostas doh.gif Vos neapsiverkaiu ten, kai reikejo atskridus susirast gelezinkeli ( variau i Kioningswinteri, salia Bonos ) , ir tai buvo viena pirmuju kelioniu, kai skridau viena... doh.gif Ta va tokie atsiminimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 07, 11:40)

Elina, kada isskrendi?  bigsmile.gif Baltai pavydziu...
Mane mama siandien nerealiai nustebino.

Sausio 20. Žinok, man su mama taip pat buvo. Užsikepė į Egiptą, gyvenime niekur nebuvusi blink.gif . Tai nusivežėm, dabar egiptologiją studijuoja biggrin.gif ( iš knygų, aišku)
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:36)
Sayonara, cia Strassbourg (Prancuzija).Lauksim taves Frankfurte 4u.gif

oho, kaip vokiška..smile.gif
aš kaip sakiau, ir šią vasarą tikriausiai ant Vokietijos trauksim, jei bus galimybių. dresdenas tai garantuotai mūsų planuose, dėl Frankfurto teks galvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 07, 11:40)
Papildyta:

pats Frankfurtas tai turbut grazus ir idomus, ale jau oro uostas  doh.gif Vos neapsiverkaiu ten, kai reikejo atskridus susirast gelezinkeli ( variau i Kioningswinteri, salia Bonos ) , ir tai buvo viena pirmuju kelioniu, kai skridau viena...  doh.gif Ta va tokie atsiminimai smile.gif

Cia ne i tema, bet as myliu Frankfurto oro uosta. Nors pats paciausias yra Kopenhagos. Ypac biznio klases launch smile.gif Jeigu reikes gido, rasyk. Pasitiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 10:33)

canon'e diafragmos prioritetas - Av. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 10:42)
dabar egiptologiją studijuoja  biggrin.gif ( iš knygų, aišku)

kokia saunuole!! as irgi apie ta sali galvoju, tik reikia greiciau vaziuot, bo paskui per karsta bus.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:44)
Jeigu reikes gido, rasyk. Pasitiksiu smile.gif

4u.gif aciukas, zinosiu dabar smile.gif
Beje, Kopenhagos man nepatiko vienas dalykas: man tasyk velavo smarkiai kitas lektuvas ( is Kop. skridau i Malta) , o prie skrydziu lentu nera kedziu, reikia arba kazkur kitur sedet ir kas 5 min. lakstyt tikrintis, arba stovet. Tai 2 val prastovejau prie tos lentos doh.gif

Lietuviskasis (o gal vokiskasis? lotuliukas.gif ) SNIEGO SUO doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

kazkaip noretusi, kad ji i kita puse butu atsisukusi, ane?
Ir kazin kodel ta sniego spalva tokia melyna? Fotkinau "auto", nes sunku suni vienoj vietoj nulaikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 07 sausio 2008 - 11:08
QUOTE(vauga @ 2008 01 07, 11:59)
as irgi apie ta sali galvoju, tik reikia greiciau vaziuot, bo paskui per karsta bus.

Žinok dabar ten tik +19 cool.gif , šalta, neverta pinigų išmesti
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 01 07, 10:59)
kazkaip noretusi, kad ji i kita puse butu atsisukusi, ane?
Ir kazin kodel ta sniego spalva tokia melyna? Fotkinau "auto", nes sunku suni vienoj vietoj nulaikyt  doh.gif

white balansa pareguliuok, pamiršk auto ir viskas bus ok. taip, sniegas mėlynuoja.
Atsakyti