u nelabai komentuosiu dabar, bet va vvvvv prtretas tai mane ziauriai suzavejo!!
dar vis pamirstu pagirti Westos supynes, jos man irgi dideli ispudi paliko!
imetu va tokia is tos mano tilto serijos, visai netycia man cia ta saule gavosi...bet paciai grazu paziureti, kaip kokie PALAIMINTI...ar cia tik i seimos albuma?
ne, jei labai graziai su layer pazaistum, su curves bei pamegintum bw, kazka isspausti is to saules spindulio, tuomet butu super, kazkaip uzsinorejau namie padirbeti su siuo kadru, jei tik seimininke leis. Jei bus noro po dienos darbu prisesti prie kompo, butinai kazka padarysiu, tiksliau pameginsiu.
o aš spėjau prie jūros nuvažiuot trumpam, ieškojau dar svetimo mieste.. pajaučiau ką reiškia kai fotkini ir visi žiūri .. ech tikiuos nors ką turėsiu parodyt.. ale vėl sušalau .. dar teko pabendraut su vienu mėgėju fotografu, pažadėjo kažkokių rusiškų knygų atnešt paskaitymui.. dar papasakojo, kad turi kažkokį 5o metų senumo fotiką, kuris ir kvadratu fotografuoja.. juostinuką ir jis veikia.. ui prašysiuos į svečius prisiminiau.. Moskva 5 modelis
ne, jei labai graziai su layer pazaistum, su curves bei pamegintum bw, kazka isspausti is to saules spindulio, tuomet butu super, kazkaip uzsinorejau namie padirbeti su siuo kadru, jei tik seimininke leis. Jei bus noro po dienos darbu prisesti prie kompo, butinai kazka padarysiu, tiksliau pameginsiu.