Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 09, 12:51)
Klausykit, bet negaliu atsidžiaugti avytess BW  rolleyes.gif  Įdedu jums savo vasaros merginų nuotrauką. Džiaugiuosi wub.gif  O kaip jums ji?

nėra kuo džiaugtis, dangus perdegęs, nuotrauką reikia šiek tiek paamsinti,vaikai su nukarpytomis pėdomis..
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 09, 12:51)
beje, inc nuotraukos korekcija Desiree atliko lygiai taip kaip isivaizdavau, kad turetu geriausiai atrodyti tad nebedarysiu nes geriau vis tiek nepadarysiu smile.gif

žinoma, kad nekartok. man gi vis tiek svarbiausia kokį kadravimą jai pritaikyt wink.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 09, 13:20)
Kas gi, sakė, kad inc nuotrauka su darbininkais ant tilto yra neverta dėmesio g.gif  biggrin.gif  Puikiai apkarpė merginos - drąsiai ant sienos.

nu va kaip gerai, kad ne viena aš matau, jog jos nereikia mest į šiukšlyną thumbup.gif
nu, žinokit, man visai bėda su ND verysad.gif minčių tiesiog nulis šiai temai doh.gif,
tai iš to pasiutimo vakar ėmiausi orchidėjos žiedus fotkint biggrin.gif
user posted image

user posted image

beje, gavau atsakymą kad gavo mano mainų fotkę ir dar pranešė, jog man pakartotinai teks siųst, nes laiškas grįžo atgal.

Laputaite, sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 13:05)
nėra kuo džiaugtis, dangus perdegęs, nuotrauką reikia šiek tiek paamsinti,vaikai su nukarpytomis pėdomis..

Čia buvo klausimas dėl BW... O dėl dangaus ir kojyčiu sutinku. Matau. Bet vistiek džiaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:
inc, orchidėjų grožis wub.gif Pirmoje nuotraukoje trūksta erdvės. Nežinau, ką akcentuoji - ar žiedą, ar pumpurą. Antroje visko daug. Norisi, kad žiedai būtų pavaizduoti subtiliau kažkaip. Šiaip nuotraukos švarios.
Pati dar nefotkinau orchidėjų, bet manau, kad nėra lengva rasti tą patį pačiausią kampą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 09 sausio 2008 - 13:23
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 09, 13:23)
Čia buvo klausimas dėl BW... O dėl dangaus ir kojyčiu sutinku. Matau. Bet vistiek džiaugiuosi biggrin.gif

na, nesu namie ir neturiu originalios nuotraukos, tai nezinau kaip man pavyktu konvertuoti i bw.
Atsakyti
Inc, pirmojoj kompozicija nelabai patinka. Bet užtai pastebėjau, kad ir tavo orchidėjos žiedelis sraigutę primena. Zooooooooooomink 4u.gif smile.gif
Antrojoje, norisi apačioje pumpurėlį vos vos nuo krašto patraukti.

Puriena, jb geras. Šaunu, kad atradot patinkantį vertimo į jb būdą.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2008 01 09, 13:08)
tai  iš to pasiutimo vakar ėmiausi orchidėjos žiedus fotkint  biggrin.gif

o negalejai taip apsvietimo sureguliuoti, kad seseliai taip bjauriai nekristu?
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 11:23)
čia iš vyriškų forumų, jei forumo tema neatitinka žinučių, tai jau vadinama OT. O tema yra "Mokomės fotografuot".

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 14:09)
o negalejai taip apsvietimo sureguliuoti, kad seseliai taip bjauriai nekristu?

o Tu galėtum truputį subtiliau parinkti žodžius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 09, 14:17)
o Tu galėtum truputį subtiliau parinkti žodžius? biggrin.gif

Nekreipk dėmesio mirksiukas.gif Čia Mindoozas mus taip provokuoja. Tik jam nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 09, 14:20)
Nekreipk dėmesio Čia Mindoozas mus taip provokuoja. Tik jam nesiseka

cool.gif
Atsakyti
O aš į kūdros dienoraštį įsikėliau savo dvi galima sakyti pirmąsias nuotraukas smile.gif Kam smalsu ten rasit. Čia neteršiu eterio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 09, 14:23)

ammmmm.. stengsiuosi rinktis zodzius.. cia kaip smoriginas per sokius, kiek teko matyti, jis moka komentuoti pakankamai skaudziai.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 14:27)
ammmmm.. stengsiuosi rinktis zodzius.. cia kaip smoriginas per sokius, kiek teko matyti, jis moka komentuoti pakankamai skaudziai.

tai mes visi skaudžiai mokam biggrin.gif tik klausimas: ar būtina skaudžiai, ar galima ir normaliai? te balioną 4u.gif
Atsakyti