QUOTE(westa @ 2008 01 09, 10:45)
o man vis tiek čia slidus reikalas..
.. vaikai, šunys, katinukai..jie lengviau emociškai priimami, nes patys savaime yra mielesni.. į juos neįmanoma kitaip žiūrėt.. nesakau, kad foto turi būti nekokybiška, bet smulkesnių klaidelių dauguma bevelyja nematyti, kai fotografijoje gražus vaikas ar koks kudlius linksmom akim ...
Desiree, žinai... kažkodėl nesijaučiu visai pastūmėta, pakylėta tų rezultatų.. netgi sakyčiau priešingai ...
apie tuos vertinimus. Tarkim čia, šione temoje. Kiekvieno darbą bent jau aš vertinu skirtingais kriterijais. Nes kiekvieno sugebėjimai skirtingi. Todėl ir komentuoti bei vertinti manau reiktų skirtingai.
Westa, o dėl šunyčių nuotraukos. Manau visai pelnytai puikuojiesi dienos geriausiose. Man pirmasis tavo bandymas nelabai patiko. Nes kokybės ten stigo, juolab dar tas sepia... o šitas ir man, nemėgstančiai gyvūnų foto neti labai patiko.
Laputaite, sveika prisijungusi
Sutinku su Užuolaidos nuomone. Kokybiškos nuotraukos, jei kalbėti ape šviesos panaudojimą, diafragmos pasirinkimą, spalvas... Bet man taip pat per daug nukirstos letenėles tarkim kai kur. Juk jei fotografuojam tarkim vaiką, ir paimam į kadrą rankas, bet nukertam delnus. iškart susilaukiam komemtarų oi kaip gaila delniukai nukirsti, arba pirštukai. Gyvūnuose taip pat. Tos letenėlės tokios mielos. Ir kažkaip bent jau aš pateisinu nukirpimą tuo atveju jei tik fotografuojamas snukutis..
Užuolaida, aš laukiu rytdienos ir tada susidėliosim sausio bei vasario planus. Tuomet ir nuspręsim kurį savaitgalį galėtume iki Frankfurto važiuoti.