Cia mano mama
Tiek nuotrauku susipazinimui Tikiuosi draugauti ir stengsiuos nekomentuti "vyrisku" stiliumi
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:27)
Cia mano mama
Tiek nuotrauku susipazinimui Tikiuosi draugauti ir stengsiuos nekomentuti "vyrisku" stiliumi
su mama viskas liuks, tik nukirpai apačioje šiek tiek per daug. O su šunimis, tai gal kairę šiek tiek pakirpti reiktų? Beje, ar čia ne Lavrečiai?
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 11:31)
su mama viskas liuks, tik nukirpai apačioje šiek tiek per daug. O su šunimis, tai gal kairę šiek tiek pakirpti reiktų? Beje, ar čia ne Lavrečiai?
Nu matai, jei pakirpsiu kaire, nebeliks koju/ausu (cia jei noriu islaikyti 2:3 formata)
Lavreciai
Ne, cia didesni levrečių broliai - vipetai
westa, labai malonu radus bendru pazistamu
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:37)
Lavreciai
kadangi lavrečius tik iš matymo pažįstu, tai ir spėjau, gal čia jie. Bet kuriuo atveju, tai jau OT.
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:37)
papasakok su kokia technika dirbi.. turi gal fotostudiją ar šiaip laisvalaikiu fotografuoji
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:24)
Cia mano sunys
tas kairėj, koks pozuotojas patiko
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 11:24)
Cia mano sunys
gražuoliai šunyčiai. aš juos dievinu
QUOTE(MyWay @ 2008 01 09, 10:53)
gražuoliai šunyčiai. aš juos dievinu
juk nuotrauką reikia vertinti
Dirbu su Canon EOS 30D, turiu du objektyvu - 17-85 ir 50-tuka, bet fotkinu jau kuris laikas tik su pastaruoju. Technikos noreciau labai daug ivairios, daug svajonu apie pilnos matricos Canon'a nu bet cia kaip sakant pasvajoju ir praeina. Esu namie isirengus pseudo-studija. Mane labai traukia tokie popsiski dalykai kaip portretai, studijines isbaigtos suotraukos-atvirutes. Labai zavi jusu peizazai, bet deja neturiu tam sugebejimu, tenka tik grozetis svetimais darbais. Turiu labai dideli nora fotografuoti vaikus, 5-ieni esu numacius dideles seimos fotosesija, tikiuosi poto bus ka parodyti. Turiu savo vaiko mano nuomone neblogu bandymu, bet deja negautas tecio leidimas nuotrauku viesinti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 10:56)
juk nuotrauką reikia vertinti
ką turi omenyje?
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 11:06)
Dirbu su Canon EOS 30D, turiu du objektyvu - 17-85 ir 50-tuka, bet fotkinu jau kuris laikas tik su pastaruoju. Technikos noreciau labai daug ivairios, daug svajonu apie pilnos matricos Canon'a nu bet cia kaip sakant pasvajoju ir praeina. Esu namie isirengus pseudo-studija. Mane labai traukia tokie popsiski dalykai kaip portretai, studijines isbaigtos suotraukos-atvirutes. Labai zavi jusu peizazai, bet deja neturiu tam sugebejimu, tenka tik grozetis svetimais darbais. Turiu labai dideli nora fotografuoti vaikus, 5-ieni esu numacius dideles seimos fotosesija, tikiuosi poto bus ka parodyti. Turiu savo vaiko mano nuomone neblogu bandymu, bet deja negautas tecio leidimas nuotrauku viesinti
aš kaip tik renkuosi šiuo metu fotiką ir antrą objektyvą. ką gali pasakyti apie 17-85?
aš šiandien skaičiau daug neigiamų komentarų apie jį..