Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Cia mano mama wub.gif

user posted image

Tiek nuotrauku susipazinimui smile.gif Tikiuosi draugauti ir stengsiuos nekomentuti "vyrisku" stiliumi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:27)
Cia mano mama  wub.gif

Tiek nuotrauku susipazinimui smile.gif Tikiuosi draugauti ir stengsiuos nekomentuti "vyrisku" stiliumi  blush2.gif

su mama viskas liuks, tik nukirpai apačioje šiek tiek per daug. O su šunimis, tai gal kairę šiek tiek pakirpti reiktų? Beje, ar čia ne Lavrečiai?
Atsakyti
oo matau pažįstamų .... šuniukų pažįstamų, kelis net niurkius esu smile.gif, .. sveika prisijungus, Laputaite smile.gif .. bus įdomu diskutuot.. gražios tavo foto.. labai kokybiškos.. kai kur tik kliūva kūno dalys nukarpytos smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Laputaitės foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 11:31)
su mama viskas liuks, tik nukirpai apačioje šiek tiek per daug. O su šunimis, tai gal kairę šiek tiek pakirpti reiktų? Beje, ar čia ne Lavrečiai?

Nu matai, jei pakirpsiu kaire, nebeliks koju/ausu (cia jei noriu islaikyti 2:3 formata)

Lavreciai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ne, cia didesni levrečių broliai - vipetai wink.gif

westa, labai malonu radus bendru pazistamu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:37)
Lavreciai  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
Ne, cia didesni levrečių broliai - vipetai wink.gif

kadangi lavrečius tik iš matymo pažįstu, tai ir spėjau, gal čia jie. Bet kuriuo atveju, tai jau OT.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:37)

westa, labai malonu radus bendru pazistamu  bigsmile.gif

papasakok su kokia technika dirbi.. turi gal fotostudiją ar šiaip laisvalaikiu fotografuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 10:24)
Cia mano sunys

tas kairėj, koks pozuotojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif patiko
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 11:24)
Cia mano sunys

gražuoliai šunyčiai. aš juos dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2008 01 09, 10:53)
gražuoliai šunyčiai. aš juos dievinu  wub.gif

juk nuotrauką reikia vertinti wink.gif
Atsakyti
Dirbu su Canon EOS 30D, turiu du objektyvu - 17-85 ir 50-tuka, bet fotkinu jau kuris laikas tik su pastaruoju. Technikos noreciau labai daug ivairios, daug svajonu apie pilnos matricos Canon'a bigsmile.gif nu bet cia kaip sakant pasvajoju ir praeina. Esu namie isirengus pseudo-studija. Mane labai traukia tokie popsiski dalykai kaip portretai, studijines isbaigtos suotraukos-atvirutes. Labai zavi jusu peizazai, bet deja neturiu tam sugebejimu, tenka tik grozetis svetimais darbais. Turiu labai dideli nora fotografuoti vaikus, 5-ieni esu numacius dideles seimos fotosesija, tikiuosi poto bus ka parodyti. Turiu savo vaiko mano nuomone neblogu bandymu, bet deja negautas tecio leidimas nuotrauku viesinti tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 10:56)
juk nuotrauką reikia vertinti wink.gif

ką turi omenyje? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 11:06)
Dirbu su Canon EOS 30D, turiu du objektyvu - 17-85 ir 50-tuka, bet fotkinu jau kuris laikas tik su pastaruoju. Technikos noreciau labai daug ivairios, daug svajonu apie pilnos matricos Canon'a  bigsmile.gif nu bet cia kaip sakant pasvajoju ir praeina. Esu namie isirengus pseudo-studija. Mane labai traukia tokie popsiski dalykai kaip portretai, studijines isbaigtos suotraukos-atvirutes. Labai zavi jusu peizazai, bet deja neturiu tam sugebejimu, tenka tik grozetis svetimais darbais. Turiu labai dideli nora fotografuoti vaikus, 5-ieni esu numacius dideles seimos fotosesija, tikiuosi poto bus ka parodyti. Turiu savo vaiko mano nuomone neblogu bandymu, bet deja negautas tecio leidimas nuotrauku viesinti tongue.gif bigsmile.gif

aš kaip tik renkuosi šiuo metu fotiką ir antrą objektyvą. ką gali pasakyti apie 17-85?
aš šiandien skaičiau daug neigiamų komentarų apie jį..sad.gif
Atsakyti