Niu ką aš po kelių valandėlių būsiu LT tai linkiu darbingos ir kūrybingos savaitės
QUOTE(Getter @ 2008 01 09, 03:38)
Niu ką aš po kelių valandėlių būsiu LT tai linkiu darbingos ir kūrybingos savaitės
o kad ir liktum cia, nieko ypatingo ten nera, uz juru mariu.
bet visai neblogai, ir suniukai kudroje i dienos geriausius pakliuvo. super!
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 06:14)
o kad ir liktum cia, nieko ypatingo ten nera, uz juru mariu.
ne į temą čia, bet kodėl taip kategoriškai?
O Vvvvv ir Westa tikriausiai gavo daug motyvacijos fotografuoti, su savo darbais tapusios dienos geriausia. Galbūt tai ir atsakymas į Westos klausimą. Kokios nuotraukos žmonėms patinka Juolab kažkas rašė, jei mažiau pagaliukų, tai netaps dienos geriausia. Vat jums puikus pavyzdys
QUOTE(Desiree @ 2008 01 09, 08:07)
ne į temą čia, bet kodėl taip kategoriškai?
O Vvvvv ir Westa tikriausiai gavo daug motyvacijos fotografuoti, su savo darbais tapusios dienos geriausia.
Juolab kažkas rašė, jei mažiau pagaliukų, tai netaps dienos geriausia. Vat jums puikus pavyzdys
O Vvvvv ir Westa tikriausiai gavo daug motyvacijos fotografuoti, su savo darbais tapusios dienos geriausia.
Juolab kažkas rašė, jei mažiau pagaliukų, tai netaps dienos geriausia. Vat jums puikus pavyzdys
nebuvo cia taip kategoriskai pasakyti, gal kiek skyryba reiktu pataisyti, kad nesiskaitytu taip katogeriskai.
Ne, ne visadap agaliuku skaicius lemia nuotraukos populiaruma. Tikrai zinau atveju, kuomet su pirma nuotrauka patekdavo i savaites geriausius zmogus, nesakau, kad tai telentas. As manau, kad tai "pataikymas". Laiku pateikta nuotrauka, kiek nedtradicine, ne pilkos mases eilinis gaminys. Del to jie turi daugiau sansu patapti dienos geriausiais, o po to jau lengviau pelnyti/nepelnyti taskus, kuomet nuotrauka yra tituliniame puslapyje. Zinoma, dar ir pavadinimas duoda savo, o suniuku pavadinimas labai gerai atspindi nuotraukos prasme. Daviau jau 5 ir nei kiek nesigailiu.
Sveikutes, besimokancios fotografuoti
Tik vakar atradau jusu temele - labiausiai prajuokino kad besimokancios fotkina zymiai geriau nei jau mokancios (cia apie dvi fotografijos temas siame skyrelyje) . Tai va, ziurejau nuotraukas ir nuotaikos vis mainesi - norejosi ir verkti is dziaugsmo ir eiti ismesti fotika ir daug kitu emociju - vienu zodziu, esu suzaveta, labai daug nuostabiu darbu. Kas dar suzavejo/nustebino - kad fotografu kolektyvas isskirtinai moteriskas, kritika/pastabos labai taktiski, po omnitel.foto kazkaip net per svelniai viskas atrodo
As irgi kuris laikas fotografuoju, turi labai didele motyvacija tobuleti ir mokytis, taigi gal priimsite. Man idomiausias objektas sunys ir zmones, ypac vaikai. Tuoj ikelsiu kelias savo nuotraukeles susipazinimui.
Tik vakar atradau jusu temele - labiausiai prajuokino kad besimokancios fotkina zymiai geriau nei jau mokancios (cia apie dvi fotografijos temas siame skyrelyje) . Tai va, ziurejau nuotraukas ir nuotaikos vis mainesi - norejosi ir verkti is dziaugsmo ir eiti ismesti fotika ir daug kitu emociju - vienu zodziu, esu suzaveta, labai daug nuostabiu darbu. Kas dar suzavejo/nustebino - kad fotografu kolektyvas isskirtinai moteriskas, kritika/pastabos labai taktiski, po omnitel.foto kazkaip net per svelniai viskas atrodo
As irgi kuris laikas fotografuoju, turi labai didele motyvacija tobuleti ir mokytis, taigi gal priimsite. Man idomiausias objektas sunys ir zmones, ypac vaikai. Tuoj ikelsiu kelias savo nuotraukeles susipazinimui.
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 09:36)
Kas dar suzavejo/nustebino - kad fotografu kolektyvas isskirtinai moteriskas, kritika/pastabos labai taktiski, po omnitel.foto kazkaip net per svelniai viskas atrodo
oba, omnitel.foto akmenimis uzmete? kada kaip kodel? Esu ten jau daugiau nei ketverius metus ir kol kas viskas ok, cia gal siek tiek svelnesne atmosfera, nes moteriskas kolektyvas, tad.. ir komentarai buna pakanakamai svelnus ir nepiktybiski. Juk vyriskos lyties atstovai niekuomet nesiterlioja, drebia tiesiai sviesiai ir nepraso nepykti uz komentarus
Ne visi gimen mokedami, tad gali drasiai dalyvauti diskusijose, as pats cia naujokas ir kol kas nieko gero neparodziau.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 10:45)
oba, omnitel.foto akmenimis uzmete? kada kaip kodel?
Manes neuzmete
Kitus uzmeto.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 09, 09:45)
oba, omnitel.foto akmenimis uzmete? kada kaip kodel? Esu ten jau daugiau nei ketverius metus ir kol kas viskas ok, cia gal siek tiek svelnesne atmosfera, nes moteriskas kolektyvas, tad.. ir komentarai buna pakanakamai svelnus ir nepiktybiski. Juk vyriskos lyties atstovai niekuomet nesiterlioja, drebia tiesiai sviesiai ir nepraso nepykti uz komentarus
Ne visi gimen mokedami, tad gali drasiai dalyvauti diskusijose, as pats cia naujokas ir kol kas nieko gero neparodziau.
rimtai? nesu ten buvus... o tai kad net ir mūsų komentarai kai kam per griežti atrodo. vat skundžiasi žmonės
Laputaite, sveika prisijungus laukiam darbų.
tai va, pasakoju tą savo foto minimalaus pagerinimo būdą su PS. atsidarau nuotrauką, pareguliuoju kontrastą/šviesumą ar dar kokį velnią, jei reik. po to background sluoksnio padarau 2 kopijas. ir pakeičiu Blending Mode iš Normal vieną padarau Multiply, kitą iš normal - Screen. vienas patamsina labai foto, kitas nušviesina. jei nuotrauka per tamsi ar per šviesi, sumažinu Opacity procentus, kad tas sluoksnis mažiau reikštųsi. Man skirtumas akivaizdus, skiriasi gilumas tikrai. paryškėja, pasikeičia kontrastas tarp švisumos ir juodumos gerai. na aišku, manau tai su Curves galima lygiai taip pat išgaut ar dar 101 būdu. man patiko šis ir juo dabar kartais pasinaudoju pavyzdžiai: pirma ruošinys, antra "susluoksniuota"
QUOTE(laputaitė @ 2008 01 09, 09:36)
Sveikutes, besimokancios fotografuoti
Sveika prisijungus Laukiam nuotraukų.
QUOTE(Sansara @ 2008 01 09, 09:53)
tai va, pasakoju tą savo foto minimalaus pagerinimo būdą su PS.
aš bandau tais kitais būdais. Dar ir PS action tam kažkokį turiu. Skirtumas matosi, ypač fotografuojant lauke, kai toks lengvas pilkas rūkelis užsideda, PS labai gražiai jį pamažina.
Bet ir tavo būdu pabandysiu. Ačiū.