QUOTE(californiagirl @ 2008 01 08, 00:33)
Niu niu...pries tai dalinai i kaire i desine, kas tik paprase, o dabar jau "susitarsim"...
Juokauju
Tai ir dabar taip, tik pasilaužyt gi reikia nors kiek
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 08:37)
2. šią idėją tikiuosi pavystyti.. o kokią kompoziciją siūlytum?.. nesiparanojink
Kitokią. Visiškai kitokią.
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 12:05)
Sniego šuo
Ir neoriginalu ( pasisavinau westos idėją, ir žinoma, visai negavau to ko norėjau, nes jau westa pasiėmė visą geriausią
)
Sniego šuo paprastai, bet tvarkingai. Supynės dėl antro plano man nepatinka. Jos lengvos, o už jų viskas labai sunku.
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 13:23)
ok
..beje mano šuniai irgi visai neprasti
Neprasti. Greit mokaisi
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 14:34)
Cia kadangi pakvipo sunimis, tai ir mes pasirodysim
Labradoriuke, rodyk dar ką nors. Senai matyta su nuotraukom.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 15:14)
Balsuoti uz partija yra liuks, nes tuomet yra motyvacijos stengtis ir daryti viska kuo geriau.
O jeigu žmogus esi nepartinis, o raginimai stoti į partiją susilaukia atvirkščio efekto?
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 15:23)
va mano supynės, bet turbut nevertos į seriją.. nelabai skiriasi nuo pirmosios, lietaus nelabai turbūt matosi
O tu dar pažaisk. Žiū pavasarį parodysi mums ir visai Lietuvai nuostabią seriją
QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 17:47)
Nauji metai (iš toli pagauta akimirka)
Tokius fejerverkus ir gražesnius mačiau savo akimis ir nuotraukose. Pamėgink parodyti taip, kaip aš dar nemačiau.
QUOTE(Desiree @ 2008 01 08, 18:50)
dariau namų darbams, bet matyt savaip aš suprantu tą "Svetimą".
Ir kai sakiau temą, galvojau tik apie vieną siužetą. Todėl niekas kitas ir nesigaus... Kad galėčiau padaryti tą nuotrauką, apie kurią galvojau turėčiau važiuoti į Lietuvą. Bet... Taigi, tebūnie tiesiog. Ne namų darbams. O eilinė foto.
Desiree, jei aptikčiau nuotrauką kur nors internete, su "Svetimu" tikrai asociacijų nekiltų, bet nuotrauka labai stipri. Pulsuoja emocijom ir sukelia milijoną skirtingų nuotaikų. Rezultatas pasiektas. Mano kuklia nuomone tai vienas iš tų stipriųjų, desireejiškų, darbų.
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 19:46)
Taškelis
Per didelis kontrastas.
QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 20:12)
Gėlelė
Gėlelei trūksta visko, ko gali trūkti nuotraukai. Sorry. Bandyk dar
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso