Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(valanda @ 2008 01 08, 17:52)
Sveiki, siandien esu savanaude ir  nekomentuodama laukiu komentaru. Sviesa is virsaus. Jau negerai, ar ne?

man šiek tiek pilkas j/b. o gal spalvotas geriau būtų?

QUOTE(Desiree @ 2008 01 08, 18:50)
dariau namų darbams, bet matyt savaip aš suprantu tą "Svetimą".
Ir kai sakiau temą, galvojau tik apie vieną siužetą. Todėl niekas kitas ir nesigaus... Kad galėčiau padaryti tą nuotrauką, apie kurią galvojau turėčiau važiuoti į Lietuvą. Bet... Taigi, tebūnie tiesiog. Ne namų darbams. O eilinė foto.

uf, toks stiprus ir sunkus darbas. man sunku jį apibūdint. aš jį gal matau kaip ir valanda.

QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 19:46)

kažkaip nelabai vykęs j/b. šuo labai toks nekokybišktas palikęs ax.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 20:12)

trūksta kokybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 08, 19:24)
Desiree, o kodėl nededi į ND, jei tu taip supranti svetimą? Manai - nesuprasim? Šis tavo darbas, mano akimis, atspindi svetimo filosofiją. Nežinau, man netgi primeną kažkokį konkretų žmogų, sutiktą gyvenime.

nededu, todėl, kad aš ruošiau nuotrauką šiai temai, o gavosi kitai.

Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 08, 19:34)
Desiree, man  sioji nuotrauka atitinka tema. Bent jau mano dabartine nuotaika ir "Svetimo" supratima. Reminciau ir kabinciau ant sienos.
Desiree, Labradoriuke, Californiagirl, turiu visoms klausima: ar esate patenkintos savo studijomis (Desiree, buvusiomis ILS)? Gal galite pavardyti pliusus ir minusus (finansiskai tsakant stregh weakness analyse bandau daryti dabar) biggrin.gif

liūdna tuomet, jei ir tavo dabartinė nuotaika tokia... Mano taip pat.

Studijomis nesu patenkinta. Išmokti ten nieko neišmokau. Tik tiek, kad gavau popierėlį, kad baigiau. Dėstytoja kažkokia keista. Labai bandė į savo fotografinio supratimo rėmus įsprausti. Tarkim buvo susipažinimo namų darbai, autoportretas. Tai jai autoportretas buvo tik tas, prieš veidrodį. O kad moki ir be veidrodžio save nusifotografuoti tai jai visai neįdomu buvo.
O ir šiaip, darydavau namų darbus, siųsdavau ir aišku laukdavau atsakymo, kas kaip. Kažkokio komentari. O ateina laiškas, nuotraukos kitoje pusėje užklijuotas lapukas su gut, sehr gut arba be lapelio... Ir ką duoda toks vertinimas... Juolab, manau, kad ir tu jau turi tas žinias, kurios ten duodamos. Literatūra gana pasenusi..
Jei studijuoti fotografiją, tai bandyčiau į menų akademiją stoti. Stojamiesiems rodos reikia savo portfolio pristatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 08 sausio 2008 - 20:52
Vvvv saunuole - puiki nuotrauka ir surinko daug balu, as prisipazinsiu nebalsavau, nes Kudra cia man per letai varto smile.gif o norisi perbegti per dienos naujienas cia biggrin.gif Vvvv nuostabus komentarai 4u.gif Saunuole tu musu! Kada tu suspeji?

Westos suniukai! Jegele! tikrai saunuole, kad perfotografavai, sie tikrai superiniai!

MyWay - abu kadrai nelabai kokybiski ir nelabai idomus ziureti 4u.gif Parodyk ka dar turi ir mokykis is komentaru, pamatysi, kaip judesi pirmyn 4u.gif

Desiree - sis tavo darbas man atrodo kaip tapyba, abstrakcija, man kiek per stipru ir per sunku 4u.gif

Labradoriuke - mielybe suniukai, antroji nuotrauka patink kompozicija, taciau norisi kiek didesnio ryskumo. Primojoj spalvos nelabai patinka ir taip pat norisi didesnio ryskumo.

As siandien parsinesiau nuotrauku, is visos juosteles ne vieno idealaus kadro, bet keletas visai nieko yra. valio bent tiek smile.gif o ir dar pasidarius laboratorijoj nuotraukas gavau dovanu juostele biggrin.gif nuostabi dovana vienok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 08 sausio 2008 - 20:59
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 01 08, 20:57)

As siandien parsinesiau nuotrauku, is visos juosteles ne vieno idealaus kadro, bet keletas visai nieko yra. valio bent tiek smile.gif o ir dar pasidarius laboratorijoj nuotraukas gavau dovanu juostele biggrin.gif nuostabi dovana vienok biggrin.gif

laukiam, laukiam nuotraukėlių biggrin.gif
o kaip sveikata tavo? geriau jau?
Atsakyti
Desiree, labai aciu. Tai ir itariua, gavus ju programa. labiausiai man nepatinka, kad ten nera jokio asmeninio kontakto, seminaru.

Na cia ne i fotografijos, bet menu tema. Kazkada Vilniuje (pries gerus 7 metus) isimylejau viena paveiksla. Kainavo apie 3500 Euru. Pinigu pirkimui buvo, bet pagailejom. Ta paveiksla sapnuoju iki siol. Paieskojau nete autores. Darbu kainos dabar apie 40.000 $. Nors verk.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 22:02)
laukiam, laukiam nuotraukėlių  biggrin.gif
o kaip sveikata tavo? geriau jau?

Jo, sveika iki tiek kad galeciau eit i lauka biggrin.gif ta prasme noriu but sveika lotuliukas.gif cia kol kas kadrai seimynai, na zuikio viena gal ir jum parodysiu.. o Slovenijos payiuret, tai kalbinu sese kur nors nuvaziuot, nes nuodeme sedet namie tokioj saly atvaziavus biggrin.gif bet sunku mum dviem mamom, ji su 2 men dukryte, as su vaiku/judesiu pastoviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 08, 20:02)
Desiree, labai aciu. Tai ir itariua, gavus ju programa. labiausiai man nepatinka, kad ten nera jokio asmeninio kontakto, seminaru.

vis tiek kada į Frankfurtą atvyksim. Galėsiu atvežti jų duotą literatūrą.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 08, 00:33)
Niu niu...pries tai dalinai i kaire i desine, kas tik paprase, o dabar jau "susitarsim"... unsure.gif  lotuliukas.gif  Juokauju mirksiukas.gif

Tai ir dabar taip, tik pasilaužyt gi reikia nors kiek smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 08:37)
2. šią idėją tikiuosi pavystyti.. o kokią kompoziciją siūlytum?.. nesiparanojink biggrin.gif

Kitokią. Visiškai kitokią.

QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 12:05)
Sniego šuo lotuliukas.gif
Ir neoriginalu ( pasisavinau westos idėją, ir žinoma, visai negavau to ko norėjau, nes jau westa pasiėmė visą geriausią smile.gif )

Sniego šuo paprastai, bet tvarkingai. Supynės dėl antro plano man nepatinka. Jos lengvos, o už jų viskas labai sunku.

QUOTE(westa @ 2008 01 08, 13:23)
ok  smile.gif ..beje mano šuniai irgi visai neprasti  biggrin.gif

Neprasti. Greit mokaisi 4u.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 14:34)
Cia kadangi pakvipo sunimis, tai ir mes pasirodysim biggrin.gif

Labradoriuke, rodyk dar ką nors. Senai matyta su nuotraukom.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 15:14)
Balsuoti uz partija yra liuks, nes tuomet yra motyvacijos stengtis ir daryti viska kuo geriau.

O jeigu žmogus esi nepartinis, o raginimai stoti į partiją susilaukia atvirkščio efekto? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 15:23)
va mano supynės, bet turbut nevertos į seriją.. nelabai skiriasi nuo pirmosios, lietaus nelabai turbūt matosi  g.gif

O tu dar pažaisk. Žiū pavasarį parodysi mums ir visai Lietuvai nuostabią seriją 4u.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 17:47)
Nauji metai (iš toli pagauta akimirka)  ax.gif

Tokius fejerverkus ir gražesnius mačiau savo akimis ir nuotraukose. Pamėgink parodyti taip, kaip aš dar nemačiau.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 08, 18:50)
dariau namų darbams, bet matyt savaip aš suprantu tą "Svetimą".
Ir kai sakiau temą, galvojau tik apie vieną siužetą. Todėl niekas kitas ir nesigaus... Kad galėčiau padaryti tą nuotrauką, apie kurią galvojau turėčiau važiuoti į Lietuvą. Bet... Taigi, tebūnie tiesiog. Ne namų darbams. O eilinė foto.

Desiree, jei aptikčiau nuotrauką kur nors internete, su "Svetimu" tikrai asociacijų nekiltų, bet nuotrauka labai stipri. Pulsuoja emocijom ir sukelia milijoną skirtingų nuotaikų. Rezultatas pasiektas. Mano kuklia nuomone tai vienas iš tų stipriųjų, desireejiškų, darbų.

QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 19:46)

Per didelis kontrastas.

QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 20:12)

Gėlelei trūksta visko, ko gali trūkti nuotraukai. Sorry. Bandyk dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 08 sausio 2008 - 21:18
džiaugiuos kad daugumai patiko mano mažoji mafija smile.gif..
Atsakyti
Labai aciu uz komentarus;)
Ir dar vienas portretukas.
user posted image
Atsakyti
Valanda, man patinka.. kiek norėtųsi kairiosios akytės aiškesnės, kad lygiai taip pat žvelgtų gudriai smile.gif ..labai geras žvilgsniukas .. veikia smile.gif .. o kas ten jam ant galvos: smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 23:30)
Valanda, man patinka.. kiek norėtųsi kairiosios akytės aiškesnės, kad lygiai taip pat žvelgtų gudriai smile.gif ..labai geras žvilgsniukas .. veikia smile.gif .. o kas ten jam ant galvos: smile.gif

Dekui uz pastebejima del akies. O ant galvos mano skara:))
Atsakyti