Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Taškelis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 08, 18:50)
dariau namų darbams, bet matyt savaip aš suprantu tą "Svetimą".
Ir kai sakiau temą, galvojau tik apie vieną siužetą. Todėl niekas kitas ir nesigaus... Kad galėčiau padaryti tą nuotrauką, apie kurią galvojau turėčiau važiuoti į Lietuvą. Bet... Taigi, tebūnie tiesiog. Ne namų darbams. O eilinė foto.

user posted image

gaila, kad dėl fotoaparato nutekėjimo tikriausiai negalėsiu sudalyvauti namų darbuose, tačiau mano viena iš idėjų buvo kažkuo panaši (bent jau kaip aš suprantu šią foto). svetimas ne kaip išoriškai svetimas, o kaip vidujai svetimas, kaip "aš svetimas", o ne "jis svetimas". man ši tema - ne džiaugsmo ir lengvumo, ne išdaigos tema, o gana sudėtinga užduotis. vienas iš bandymų deja nepavyko, jeigu spėsiu nusipirkti fotiką, bandysiu dar kartą..smile.gif
Atsakyti
Vadinasi as nesupratau ND temos.... unsure.gif As per daug sviesiai matau pasauli turbut... g.gif nemoku taip i tamsa pasinerti...Man nepasiseks pavaizduoti to "svetimo", ka Desiree turejo omeny uzduodama sia uzduoti.
Man si nuotrauka ne svetimas, bet liudesys, skausmas, sunkumas.....Man per sunki.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 19:46)

deme mirksiukas.gif

manau reiketu namu darbus daryti taip kaip kiekvienas supranta na o diskusijos, aptarimai tik i nauda, juk mokomes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 08, 20:00)
Vadinasi as nesupratau ND temos.... unsure.gif  As per daug sviesiai matau pasauli turbut... g.gif nemoku taip i tamsa pasinerti...Man nepasiseks pavaizduoti to "svetimo", ka Desiree turejo omeny uzduodama sia uzduoti.
Man si nuotrauka ne svetimas, bet liudesys, skausmas, sunkumas.....Man per sunki.

bet juk tame ir žavesys, kad ND - skirtingų idėjų ir požiūrių pasireiškimas..smile.gif kas būtų, jei būtumėm visi vienodi? būtų nuobodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 08, 20:00)
Vadinasi as nesupratau ND temos.... unsure.gif  As per daug sviesiai matau pasauli turbut... g.gif nemoku taip i tamsa pasinerti...Man nepasiseks pavaizduoti to "svetimo", ka Desiree turejo omeny uzduodama sia uzduoti.

Viskas normaliai, aš manau mirksiukas.gif Kaip jaučiamės, taip ir fotografuojam. Tegu ND atspindi mūsų svetimo supratimą. Ir nereikia kažko kopijuoti, ar bandyti išlaužti, lipti per save. Netikrumas labai jaučiamas nuotraukose.

Papildyta:
Valanda, nuotaikingas portretas. Norisi matyti atviresnį žvilgsnį, o šešėliai jį truputį skandina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 08 sausio 2008 - 20:10
Gėlelė bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 08, 21:10)
Norisi matyti atviresnį žvilgsnį, o šešėliai jį truputį skandina.

Aciu, man irgi zvilgsnio sviesesnio truksta 4u.gif
Atsakyti
Desiree, o kodėl nededi į ND, jei tu taip supranti svetimą? Manai - nesuprasim? Šis tavo darbas, mano akimis, atspindi svetimo filosofiją. Nežinau, man netgi primeną kažkokį konkretų žmogų, sutiktą gyvenime.
Atsakyti
o toje foto aš kartais matau save... labai labai retai.. bet būna tokių minučių, kai atrodau pati sau svetima.. kai atrodai užspausta, pasimetus... kai lyg pasislėpus žvelgi atsargiai pro plyšelį...

Sutinku su dauguma.. per sunki šita foto tokiai temai .. Dessiriuk, linksmiau smile.gif
Atsakyti
desiree, labai sunki foto. iki galo jos nesuprantu....

MyWay, trūksta kokybės, ryškumo. gėlytė įdomi gavosi

valanda, šviesa ir man nekliūna, nėr tų akinių kaip būna.. biggrin.gif bet šiaip nelabai ryškumas kažkaip. išsiplaukimas kažkoks bendras. ne tai kad fokuso nėra, tiesiog kažkokia neskaidri foto. na gal toks sumanymas buvo.

Westos šuniukai jėgelė thumbup.gif nuotaikinga foto, kurios keliauja internetu šimtais. atlikimas šį kartą - puikus.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Labradoriuke 4u.gif Svelnumas tavo suniukai.

Valanda, linksmas portretukas. Seip jau viskas pasakyta. As kazka panasaus vakar padariau. Tik nedristu perrasyti i kompiuteri (esu be galo kritiska sau).

Desiree, man sioji nuotrauka atitinka tema. Bent jau mano dabartine nuotaika ir "Svetimo" supratima. Reminciau ir kabinciau ant sienos.

Desiree, Labradoriuke, Californiagirl, turiu visoms klausima: ar esate patenkintos savo studijomis (Desiree, buvusiomis ILS)? Gal galite pavardyti pliusus ir minusus (finansiskai tsakant stregh weakness analyse bandau daryti dabar) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 08 sausio 2008 - 20:36