Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(dejavu @ 2008 01 08, 17:56)

Westa, aš tau turiu pasiūlymą dėl tavo supynių. Tos pačios supynės skirtingu laiku - kai lyja, kai sninga, aplink viskas žaliuoja, o rudenį gal ir koks lapelis nukritęs, ar tuščios, supamos tik vėjo, ar besisupantis vaikas ir pan. (Tiesa, tada tikriausiai reiktų spalvotų fotų).

tai būtent taip ir galvoju ..ir nroėčiau būtent besisupančiu vaiku pabaigt seriją smile.gif.. dabar ji vadinasi ,,laukimas" .. paskutinė foto būtų ,,sulaukė" smile.gif

valanda man žvilgsnis labai patinka .. akys taip ir prikausto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 08, 18:56)

valanda, man šviesa čia nei kiek nekliūna. Na jei labiai priekabiai būti, gal kiek šešėlius po akimis reiktų pašviesinti  4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 08, 19:09)

valanda man žvilgsnis labai patinka .. akys taip ir prikausto  smile.gif

ACIU;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 08 sausio 2008 - 18:19
QUOTE(valanda @ 2008 01 08, 18:52)
Sveiki, siandien esu savanaude ir  nekomentuodama laukiu komentaru. Sviesa is virsaus. Jau negerai, ar ne?
]

Valanda, o tu čia grūdą dėjai? Man graži foto, bet jei su skaitmena, tai lyg truputį plėmuota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 19:23)
Valanda, o tu čia grūdą dėjai? Man graži foto, bet jei su skaitmena, tai lyg truputį plėmuota unsure.gif

Supratau. Nedejau grudo, bet izo mano buvo 1000. O prie tokio maniskis labai truksmus keliaL:((. kambaryje tamsoka-kitaip neissisukau.
Atsakyti
Aš nerandu westos šuniukų prabalsuoti
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 19:28)
Aš nerandu westos šuniukų prabalsuoti

http://www.efoto.lt/...?page=1#pagetoc
Atsakyti
dabar tik Kūdra leido įdėt.. va čia įdomiau.. smile.gif
Atsakyti
dariau namų darbams, bet matyt savaip aš suprantu tą "Svetimą".
Ir kai sakiau temą, galvojau tik apie vieną siužetą. Todėl niekas kitas ir nesigaus... Kad galėčiau padaryti tą nuotrauką, apie kurią galvojau turėčiau važiuoti į Lietuvą. Bet... Taigi, tebūnie tiesiog. Ne namų darbams. O eilinė foto.

user posted image
Atsakyti
Desiree, aš turbūt būsiu vienintele tokia, bet aš nesuprantu tavo šitos foto unsure.gif Nu niekaip...žiūrėjau žiūrėjau...ir nieko unsure.gif Gal gali apibūdint kas čia yra ir ką norėjai tuom pasakyt g.gif Sorri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 08, 17:58)
Desiree, aš turbūt būsiu vienintele tokia, bet aš nesuprantu tavo šitos foto  unsure.gif  Nu niekaip...žiūrėjau žiūrėjau...ir nieko  unsure.gif  Gal gali apibūdint kas čia yra ir ką norėjai tuom pasakyt  g.gif Sorri  4u.gif

nemanau, kad būsi viena. bet jei bent vienas žmogus supras, tai aš jau ir tuo džiaugsiuos.
Atsakyti
o mane galit laikyt keista, bet aš mėgstu va tokias foto.... kur daug vietos palikta interpretacijai, fantazijai....
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 08, 19:50)

Taigi, tebūnie tiesiog. Ne namų darbams. O eilinė foto.

user posted image
Ji sunki. Bet su svetimu nesirisa.Skausmas, ilgesys, uzdarumas.Greiciausiai uzdarumas, atsiriamiantis i siena, voratinklisku tinklelu apraizges visa kadre esancia gyvybe. nzn. Man ji labai sunki;)
Atsakyti