Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 10:00)
Gerai cia smile.gif Gaubliai, barometrai, mikroskopai, atlasai, enciklopedijos ir... meno albimai smile.gif Buna tokiu berniuku, kad viskas is karto? Atleisk, nesusilaikiau nepaklauses smile.gif

minimum vieną tokį "buvusį berniuką" pažįstu. esu už jo ištekėjus..tongue.gif nustebtum susipažinęs..smile.gif
o, dar vieną prisiminiau - mano brolis labai į tą pačią pusę. visi jie jaučiai..biggrin.gif ir mano sūnus - taip pat.. vo blin, kokį atradimą padariau biggrin.gif
Atsakyti
Užuolaida, aš taipogi tavęs pasigendu mirksiukas.gif Fainas tavo Pepis biggrin.gif Pirmoje gerą momentą pagavai. Antroje prašosi ryškumo. Bet jau plaukų ir durų(?) spalvų suderinamumas thumbup.gif Labai fotogeniškas sūnelis. Na, o trečioji, kaip be trikojo, tai neprastai. Gal tik eglutę kairiau pastumti norėtųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 10:02)
čia aš aiškiaregis ar čia man su regėjimu blogai?  ax.gif

Aiskiaregis smile.gif Ant spalvoto gaublio jie labai i akis nekrenta, net kai pasakei, dabar matau smile.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:10)
O cia mano naktiniai bandymai be statyvo biggrin.gif

Kai tu cia taip isigudrinai? Is rankos cia?

QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 10:10)
O išlaikymas ne prie čiom? 4u.gif

Zinoma priciom smile.gif Palik islaikyma parinkt automatikai, bet ziurek, kad nebutu ilgesnis, negu 1/objektyvo zidinio nuotolio mm (jau daug kartu apie tai kalbejom).
Atsakyti
užuolaida, primink, kuriam mieste Tu?..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 11:15)
išlaikymas tiesiogiai proporcingas išdegusiu, neprieksponuotų vietų skaičiui smile.gif

nesuprantu verysad.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 11:18)

Zinoma priciom smile.gif Palik islaikyma parinkt automatikai, bet ziurek, kad nebutu ilgesnis, negu 1/objektyvo zidinio nuotolio mm (jau daug kartu apie tai kalbejom).

Kalbėjom tai kalbėjom, bet skaičiukus tik dabar pradėjau suprast unsure.gif . Ar fotkint galiu ant P, M? Ar geriau auto? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 10:15)
minimum vieną tokį "buvusį berniuką" pažįstu. esu už jo ištekėjus..tongue.gif nustebtum susipažinęs..smile.gif
o, dar vieną prisiminiau - mano brolis labai į tą pačią pusę. visi jie jaučiai..biggrin.gif ir mano sūnus - taip pat.. vo blin, kokį atradimą padariau biggrin.gif

Va matai kaip g.gif Turesiu jaucius omeny ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 11:18)
Užuolaida, aš taipogi tavęs pasigendu mirksiukas.gif  Fainas tavo Pepis biggrin.gif Pirmoje gerą momentą pagavai. Antroje prašosi ryškumo. Bet jau plaukų ir durų(?) spalvų suderinamumas  thumbup.gif  Labai fotogeniškas sūnelis. Na, o trečioji, kaip be trikojo, tai neprastai. Gal tik eglutę kairiau pastumti norėtųsi g.gif
Puriena, ryskios ten akeles. Tik as pastebejau viena dalyka, kad daug kas linke nuotraukas persharpinti. Tada "naturialios" nuotraukos pradeda atrodyti nebe ryskios. biggrin.gif Nuotraukai nieko nedaryta.

Sillwio, pusiau is rankos, pusiau ant tureklo pasidejus. Tik vaikis uz striukes tempe visa laika smile.gif Turiu planu iseiti viena su statyvu naktiniu nuotrauku daryti. Ziuresim, kas iseis, nes vyro atostogos baigiasi ir matysiu ji tik savaitgaliais.

Sayonara, dabar Frankfurte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 10:22)
nesuprantu verysad.gif
Kalbėjom tai kalbėjom, bet skaičiukus tik dabar pradėjau suprast unsure.gif . Ar fotkint galiu ant P, M? Ar geriau auto? unsure.gif

Geriau ant diafragmos prioriteto rezimo. Pamirsk M, nes poilsiaut gi vaziuoji, o ne su fotoaparatu zaist. Auto gali prasaut smarkiai (arba pvz. junginet blykste kur nereikia, kelt iso ir t.t.), geriau nerizikuot, nors taip butu paprasciausia.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:10)
SOS kaimanyas grezia taip garsiai, kaid atrodo tuoj man kaukole pragres blink.gif

naktinė kiek griūvanti. Pirmoji liuks, bet ar negalėjai visko pasukti į kairę?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:25)
Puriena, ryskios ten akeles. Tik as pastebejau viena dalyka, kad daug kas linke nuotraukas persharpinti. Tada "naturialios" nuotraukos pradeda atrodyti nebe ryskios. biggrin.gif Nuotraukai nieko nedaryta.

Supratau, pas mane tas pats pastoviai. Įdedu netvarkytą, tačiau visai kokybišką nuotrauką, o jau čia visiems užkliūna ryškumas.
Paskutinį kartą mane labai nuvylė fotolaboratorija. Padariau darželyje vaikiukų nuotraukytes. Pašarpinti teko šiek tiek, bet rezultatas mane labai džiugino. Užsakiau ant matinio popieriaus, tai padarė tokias muilinas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 sausio 2008 - 10:31
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 10:25)
Sillwio, pusiau is rankos, pusiau ant tureklo pasidejus. Tik vaikis uz striukes tempe visa laika smile.gif Turiu planu iseiti viena su statyvu naktiniu nuotrauku daryti. Ziuresim, kas iseis, nes vyro atostogos baigiasi ir matysiu ji tik savaitgaliais.

Mano rankos reiskia labai smarkiai dreba. Negaliu as taip smile.gif
Einu dirbt, nes jau 3 naujos temos puslapis - tuoj is darbo atleis.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 10:27)
Geriau ant diafragmos prioriteto rezimo.

auto - naujokams
p - naujokams
m- nuobodžiaujantiems ir mokantiems naudotis aparatu
A - geras
S- irgi geras. (aš juo naudojuosi)
Atsakyti