Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:25)
man atrodo, čia ne sigmos, o canon'o objektyvas. pasiūlymai eina kartu su canon'o 40-uku arba šito, arba paprasto kitinio 18-55 mm. Deniska sako, kad neabejodama šitą imčiau, jei renkuosi tarp jo ir kitinio.

klausyk, gal tu gali Deniskos paklaust apie Sigmą blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:39)
aš jau rašiau anksčiau šiandien, kodėl noriu su objektyvu pirkti. kad turėčiau du objektyvus..smile.gif

na, plastmasės gabalas nelebai geras nuotraukas daro.. tai kam tau tas kit'as?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 15:40)
klausyk, gal tu gali Deniskos paklaust apie Sigmą 

ok, paklausiu..smile.gif

Apie šituos: Sigma f 2.8. 24-60 mm arba 24-70 mm, arba 18-50 mm?
ką nori sužinoti? ta prasme, aš kaip nelabai nusimananti bevelyčiau gauti konkrečius klausimus biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 15:46)
na, plastmasės gabalas nelebai geras nuotraukas daro.. tai kam tau tas kit'as?

tai žinau, todėl noriu 17-85, o ne kit'o. bet kad neturi jie to norimo..sad.gif laukti reikėtų..
velnias, o gal palaukti, pasikankinti..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 sausio 2008 - 15:49
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:48)

su laukimu tai gali palaukti, nors jie daznai ilgokai "gauna" objektyvus ir t.t. pamegink cia, gal rasi ka tinkamo.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 08, 14:11)
O dėkui pasidairysiu ir ten

salonas įsikūręs Kaune, Vilniuje nežinau. mirksiukas.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 08, 16:02)
Mindoozai, MyWay, tapot mano reklamos agentais?  lotuliukas.gif

ne, tik jei žmogaus foto pati geriausia, tai čia nesusibūrimas, o tiesiog palaikymas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 15:55)
su laukimu tai gali palaukti, nors jie daznai ilgokai "gauna" objektyvus ir t.t. pamegink cia, gal rasi ka tinkamo.

Vaida! sveikinam!!!! dienos geriausia kūdroj drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 15:58)
Vaida! sveikinam!!!! dienos geriausia kūdroj  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

šis portretas tikrai vertas to smile.gif

peržiūrėjau geriausių fotografų kūdroj foto.. tikrai ne visos man atrodo vertos tų aukštų vertinimų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:48)
ok, paklausiu..smile.gif

Apie šituos: Sigma f 2.8. 24-60 mm arba 24-70 mm, arba 18-50 mm?
ką nori sužinoti? ta prasme, aš kaip nelabai nusimananti bevelyčiau gauti konkrečius klausimus biggrin.gif 4u.gif
tai žinau, todėl noriu 17-85, o ne kit'o. bet kad neturi jie to norimo..sad.gif laukti reikėtų..

tiesiog ar verta pirkt kurį nors ax.gif

šiaip aš ir galvoju, kad tu geriau palauk. nusipirk body. vis tiek turi 50-tuką, tai šiam momentui fotografuot turi su kuom.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 11:58)
greičiausiai tu teisi.. va įdėjau savo supynes ir šuniukus savo į Efoto.. pastarieji sulaukė daug daugiau dėmesio .. nors meniška foto ja nepavadnsi .. sužaidė emocijos matyt ..dabar lyg graužatį kažkokį jaučiu, kad lyg techniškai prastesnė foto gauna daugiau balsų .. nedidelė ta graužatis bet yra  smile.gif

aš tave labai labai suprantu. Pati kiek nustojau kelti nuotraukas. Po paskutinio įvykio, kai mano manymu prastos kokybės o ir šiaip netikusios nuotraukos, kurias kėliau juokais, tik tam, kad pažiūrėti kaip krentu į Pelkę, per mažiau nei valandą tapo dienos geriausia serija. Vis dar liūdna. Nes jei tie darbai mano geriausi, tai visa kitą ką turiu tai tik šeimos albumui. Nepasitikėk Kūdros vertinimais.

QUOTE(westa @ 2008 01 08, 12:23)
ok  smile.gif ..beje mano šuniai irgi visai neprasti  biggrin.gif

tikrai gerai perfotografavai, šaunuolė 4u.gif ax.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 13:34)
Cia kadangi pakvipo sunimis, tai ir mes pasirodysim biggrin.gif

antroji labai labai miela

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 08, 13:38)
jauciu kol jus vejuosi jus vel priraset tema  lotuliukas.gif
tad jei ir toliau tokiais tempais rinksiuos ir as tik isimintiniausias.... nes fiziskai nebesugebesiu tiek pakomentuot.....

ačiū tau labai už laiką, skirtą komentarams. Skaitau su malonumu. ir ačiū už mano nuotraukų interpretaciją. Kuri tiesą saant sutampa su manąja. Džiaugiuosi, kad vis tik tai, ką norėjau parodyti, buvo pajausta ir suprasta. 4u.gif

Ir aš pradedu nebespėti su jumis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 08 sausio 2008 - 16:15
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 16:12)
tiesiog ar verta pirkt kurį nors  ax.gif

šiaip aš ir galvoju, kad tu geriau palauk. nusipirk body. vis tiek turi 50-tuką, tai šiam momentui fotografuot turi su kuom.

tai kad atskirai perkant tas objektyvas gaunasi smarkiai brangesnis.. o jei perku būtent tokiam komplekte, gaunasi maždaug 800 litų pigiau, negu pirkti jį vėliau atskirai.. užtat aš čia ir draskausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 14:15)
O mano kiemterjero Barabo niekas nepastebi

man buldogiukai labai patinka... blush2.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 14:34)
Cia kadangi pakvipo sunimis, tai ir mes pasirodysim

user posted image

user posted image

ojei kokie meiliaskos biggrin.gif
ryskumo zona gal kiek siauroka bet tai priduoda minkstumo...
beje antrasis kadras labai gerai parodo masteli mirksiukas.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 08, 15:02)
Aciu Peppi uz balsa  ir smagu kad laikaisi taisykliu...
as beprotiskai laikausi isikibus taisykliu (nors parasiau ir pagalvojau, kad pirmas dalykas taip kalbant galetu buti LT srifto naudojimas) ir nuo to man daznai buna net gi sunku gyvent..... norisi jas sulauzyti, bet neleidziu sau..... o tai taip ispraudzia i remus, kad net sunku kvepuot....

tai zinai...kiekvienas atsirenka taisykles, kuriu laikosi ax.gif
taptume robotais jei visu be isimties laikytumemes biggrin.gif
nu bet tu malacius su komentavimu drinks_cheers.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 08, 15:03)
o šiaip pastebėjau vieną dalyką, geriausi kadrai - paskutiniai smile.gif iki tol vyksta gimimo procesas. po mišką basčiaus valandą, kol supratau ko ieškau ir dilgelės kepurėles pamačiau.
katinas irgi vienas iš paskutinių objektų įsitraukusių gera valia (jo nepasodinsi kur nori) į nuotraukos kūrimą...
pirmieji kadrai eilinės foto, net ne šeimos albumui. po to imi ieškot, ieškot, keist, bandyt, kol suprantu - vo, to ieškojau  blush2.gif užtrunka tai ne vieną ir ne dvi minutes, ale rezultatas tenkina  lotuliukas.gif

labai teisingai galvoji...as manau, kad cia kaip ir su kiekvienu darbu...pvz. mezgimu, piesimu...reikalinga kasdiene praktika ir kuo ilgiau dirbi tuo geresnis rezultatas gaunasi mirksiukas.gif
igudziai...

QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:39)
jėzusmarija, kankynė..

zinau lotuliukas.gif
man savojo komplekto reikejo palaukti o ir pirkom per dvi vietas doh.gif

Westa vasario 15-16 bazuosiuos Klaipedoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 08 sausio 2008 - 16:30
QUOTE(peppi @ 2008 01 08, 16:28)

labai teisingai galvoji...as manau, kad cia kaip ir su kiekvienu darbu...pvz. mezgimu, piesimu...reikalinga kasdiene praktika ir kuo ilgiau dirbi tuo geresnis rezultatas gaunasi mirksiukas.gif

aš kalbu apie vieną fotosesija 1-2 val trukmės. kad pirmi kadrai - į šiukšlyna, viduriniai - šeimos albumui, vienas iš paskutinių - demonstravimui blush2.gif
kasdieninė praktika - tai savaime aišku. bet net to pačio objekto negaliu nufotografuot kabinačiai iš vieno-dviejų kadrų, po 50to imi suprast ko ieškai, ties 70tu randi ax.gif
Atsakyti