Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:04)
jo, aš kitokio neturiu. turėjau kitinį su anuo fotiku, bet, kaip rašiau, nebeturiu..biggrin.gif kadangi nelabai ką išmanau, tai ir renkuosi, ar pirkti 40d su 18-55 mm kitiniu, ar 40d su šituo.. kokios jo panaudojimo galimybės? kaina skiriasi geru tūkstančiu litų.

nepirk 40 d, pirk bent 50, kad turėtų tą motoriuką.. unsure.gif

vvvv, kaip visada wub.gif

o šunis savo aš perfotografavau smile.gif .. gal todėl geriau gavosi

o aš vėl supynes fotografavau.. lijo pas mus.. bet kaži ar taip lijo, kad parodyt tą lietų .. sušlapau tik aš smile.gif .. beje ar yra pirkt kokie maišeliai fotoaparatams , kad nesušlaptų g.gif

Labradoriuke mazgiukai wub.gif .. ir aš jau noriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 08 sausio 2008 - 15:19
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 08, 15:02)
Mindoozai, MyWay, tapot mano reklamos agentais?  lotuliukas.gif
aciu uz tai, kad balsavot...
smagu, kad nuotrauka patiko, bet tikrai noriu, kad balsuotu tie kam is ties patinka.. o ne tik del to, kad tai mano foto....
aisku smagu kai yra komandinis palaikymas, nes pastebejau kad Kudroj senbuviai susikukave ir labai stipriai vieni kitus palaiko... kartais kyla nuotraukos nevertos but aukstumoje....

Balsuoti uz partija yra liuks, nes tuomet yra motyvacijos stengtis ir daryti viska kuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 08, 14:38)
bite maja, Norvegija jau gyriau... na bet katino foto... pati paciausia..... turi kazka tokio...... gal tas minimalizmas, ta katino ir krumo uzimama pozicija nuotraukos virsuje.... nezinau... jei ji butu Kudroj isideciau prie savo megstamiausiu....

jau nebesikartosiu, kokia esi nereali su savo komentarais wub.gif *****, į kitų nuotraukas visai kitaip pažiūriu po tavo komentarų 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 14:47)
dėl to, kokiu fotografuoju. dar nė karto nesu fotografavus plačiu kampu. iš tikro noriu antro objektyvo šalia savo 50-uko. jei kokia bėda nutiktų. aišku, panaudočiau ir kilnesniais tikslais biggrin.gif tai ką manai?

aū, ir kitos nuomonės laukiamos.

aš žiūrinėju Sigma f 2.8. 24-60 mm arba 24-70 mm, arba 18-50 mm. nes vis tiek dažniausiai fotografuoju su kitiniu, mano kitinis yra 18-50 mm.
o ateisi į susitikimą? galėčiau duot pabandyt su savo kitiniu ir su 10-20 mm. pamatysi pasaulį plačiai, o ne per 50-uką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 15:12)
nepirk 40 d, pirk bent 50, kad turėtų tą motoriuką.. 

Tu čia apie ką?
aš tai apie canon 40d g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:15)
Tu čia apie ką?
aš tai apie canon 40d  g.gif

ji apie Nikon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 08 sausio 2008 - 15:18
Tu čia apie ką?

jauciu, jinai apie nikona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 15:14)
aš žiūrinėju Sigma f 2.8. 24-60 mm arba 24-70 mm, arba 18-50 mm. nes vis tiek dažniausiai fotografuoju su kitiniu, mano kitinis yra 18-50 mm.
o ateisi į susitikimą? galėčiau duot pabandyt su savo kitiniu ir su 10-20 mm. pamatysi pasaulį plačiai, o ne per 50-uką  lotuliukas.gif

jei žinočiau, kad susitikimas vyks ir kur jis vyks, gal ir ateičiau..biggrin.gif
ką tik su Danisevičium kalbėjau. sakė, kad nibluogs objektyvas, pataria imt būtent šitą.. blink.gif
man rankos dreba.. lotuliukas.gif

ai, ir dar Deniskos paprašiau duoti man vieną ar dvi pamokas.. ax.gif sakė, aš nemoku mokyti. bet aš, sakau, uždavinėsiu klausimus, o Tu atsakinėsi. sugebėsi? tai jis žvengia, sako, kaip minimum mokėsiu pasakyti "taip/ne" smile.gif

bite, Labradoriuke, taip ir nujaučiau biggrin.gif
pamenu kažką apie westos nusiskundimus motoriuko nebuvimu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 sausio 2008 - 15:21
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:18)
jei žinočiau, kad susitikimas vyks ir kur jis vyks, gal ir ateičiau..biggrin.gif
ką tik su Danisevičium kalbėjau. sakė, kad nibluogs objektyvas, pataria imt būtent šitą.. blink.gif

dėl susitikimo dar pati nieko nežinau. bet jis bus ... kada nors šią savaitę lotuliukas.gif

o tu apie kurią čia Sigmą šneki? aš gal ir nuo tavęs nukopijuosiu ir nusipirksiu tą patį blush2.gif nes jau kitinio pamainą renkuosi gal kokį pusmetį blink.gif
Atsakyti
Tu čia apie ką?

QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 15:17)
ji apie Nikon.

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 15:18)
jauciu, jinai apie nikona biggrin.gif

sorry.. tikrai apie Nikon blush2.gif norėjau kaip geriau... doh.gif

va mano supynės, bet turbut nevertos į seriją.. nelabai skiriasi nuo pirmosios, lietaus nelabai turbūt matosi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 15:22)
dėl susitikimo dar pati nieko nežinau. bet jis bus ... kada nors šią savaitę  lotuliukas.gif

o tu apie kurią čia Sigmą šneki? aš gal ir nuo tavęs nukopijuosiu ir nusipirksiu tą patį  blush2.gif nes jau kitinio pamainą renkuosi gal kokį pusmetį  blink.gif

man atrodo, čia ne sigmos, o canon'o objektyvas. pasiūlymai eina kartu su canon'o 40-uku arba šito, arba paprasto kitinio 18-55 mm. Deniska sako, kad neabejodama šitą imčiau, jei renkuosi tarp jo ir kitinio.

westa, suprantu, kad norėjai, kaip geriau. ačiū Tau už tai.. 4u.gif
su tom sūpynėm Tu pavarai biggrin.gif kiek fotkini, tiek išeina..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 sausio 2008 - 15:27
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 15:04)
jo, aš kitokio neturiu. turėjau kitinį su anuo fotiku, bet, kaip rašiau, nebeturiu..biggrin.gif kadangi nelabai ką išmanau, tai ir renkuosi, ar pirkti 40d su 18-55 mm kitiniu, ar 40d su šituo.. kokios jo panaudojimo galimybės? kaina skiriasi geru tūkstančiu litų.

na, kaip jau zinanciai kas yra fotografija nenoreciau rekomenduoti pirkti kit'o, bereikalingas poros simtu litu ismetimas i bala, daryk kaip as, sukandu dantis ir nusiperku bent jau kokybiska daikta. Jei leidzia finansines galimybes. Arba pirk 40 be kit'o ir vaiksciok su 50_uku, veliau nusipirksi tai, ko reikia.

Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 15:11)
Gal turit minciu, kaip ta juoda padaryt ne toki juoda  biggrin.gif

photoshopas? Tuomet layer ir level, curves gali patampyti.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 15:32)
na, kaip jau zinanciai kas yra fotografija nenoreciau rekomenduoti pirkti kit'o, bereikalingas poros simtu litu ismetimas i bala, daryk kaip as, sukandu dantis ir nusiperku bent jau kokybiska daikta. Jei leidzia finansines galimybes. Arba pirk 40 be kit'o ir vaiksciok su 50_uku, veliau nusipirksi tai, ko reikia.

aš jau rašiau anksčiau šiandien, kodėl noriu su objektyvu pirkti. kad turėčiau du objektyvus..smile.gif

na ką, imu skambinti per salonus ir bandysiu rezervuotis norimą variantą. unsure.gif nes sergita neturi šito komplekto, turi tik body.. doh.gif ir vilbra turi tik body. ir fotofabrikas turi tik body, bet jie bent jau -adėjo rytoj pasakyti, kada bus šitas objektyvas komplekte.. doh.gif jėzusmarija, kankynė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 sausio 2008 - 15:47