Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(peppi @ 2008 01 08, 14:32)

tavo suniai nerealus thumbup.gif

O mano kiemterjero Barabo niekas nepastebi verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cia kadangi pakvipo sunimis, tai ir mes pasirodysim biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 14:13)
beje, kas per objektyvas ? ką apie tai manot: EF-S17-85 IS.
nes yra vienas 40-ukas su šituo komplekte.. tik kaina jau baisesnė.. unsure.gif

koks f? 2.8?
kokios finansines galimybes? fotografuoji su placiu/siauru kampu dazniausiai?
Atsakyti
jauciu kol jus vejuosi jus vel priraset tema lotuliukas.gif
tad jei ir toliau tokiais tempais rinksiuos ir as tik isimintiniausias.... nes fiziskai nebesugebesiu tiek pakomentuot.....

tai kaip ten su tuo meetu... kazkaip skaiciau skaiciau o va sprendimo ir neradau.... noreciau prisijungti....

Degute, man patiko tavo ciuozejai...
pirmoj pasirode labiausiai isreikstas jausmas kodel... antra kazkiek ja papildo, o trecios man nereikia.. nors kaip mintis gali buti "virtom i ruka, nes neradom atsakymo"....
siaip tos sviesos man sukure labai grazia gele... kurios vidury stovi vabaliukai ir aiskinasi kodel... o ir seseliu zaismas ja tik dar labiau pagyvino.. zodziu as kai tokiu dalyku nefotografavus tai man labai
user posted image

kazka turi ir tavo ziemines geles.... bet dar neatrandu ka....

Linokas, tavo vandens akrobatas visai nieko... pati akimirka smagi, o ypac kai pats tokia iamzini... tik del spalvu nesutinku... manau jas tiesiog butina pagyvinti.... gal taip sakai, nes dar nemoki ju valdyti.. as irgi nemoku, bet matau kitu nuotraukas kuriomis zaviuosi ir matau kitokias spalvas nei padaro fotoaparatas.... tad yra ko pasimokyti... nors siuo atveju yra ir pavyzdziu kuriems nieko nereik tobulint PS, nes jie sugeba isgauti taip kaip yra naturalu... pvz Pupeliukas.... yra nerealiu spalviskai naturaliu kadru.. bet iki jos ir kitu mums dar toli mirksiukas.gif
o del apkarpymo, as bent jau nekirpciau.. palikciau jam ta erdve skraidyti...

Abo, kazkada uzmaciau tavo nuotraukytes is ligonines... gaila, kad dabar nebematau...
aukit sveikuciai, grazuciai ir kad mamyte iamzintu visa pipiro gyvenima.... ir zinoma parodytu mums...

vauga, tavo miskas su saule... hm.. na vaiksciojau ir as po toki pati sabakstyna...
pirmiausia kas uzkliuvo tai formatas... istempei nuotrauka iki negalejimo....
antra kokybe... truksta... sniegas net juodas nuo jos nebuvimo....
trecia ir pats momentas uzfiksuotas niekuo nekabinantis..... bet suprantu tave, nes pati irgi nieko tokiam miske neradau....
na apie drakula ir gelezinkeli irgi nelabai ka turiu pasakyti.. nelabai sneka tos nuotraukos...
na o taksiukas irgi nekokybiskas.. tad sunku ka ir komentuot....

QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 17:46)
Negi mano pliuso nebuvimas reiškia, kad nuotrauka nėra gera?

nereiskia.. bet man tavo nuomone svarbi tongue.gif

na o tavo muzos modeliukas pasirode patrauklus.... nors tavo peizazai labiau traukia... bandyciau siai merginai kazkokios kitos pozos paieskot.. kur ji labiau atsiskleistu, pasirodytu daug naturalesne... dabar ji mano akiai bando but laisva isreiksdama tai poza, bet ne savo busena.... labai lauksiu daugiau tokiu tavo darbu... be galo idomu.....

gulbiu patiko uzfiksuotas momentas... as vidury, as saugus, tad man dzin.... kazkokio kampo gal kito noretusi, o gal svelnumo nuotraukai.. juk tai gulbes.. bet zinau ka reiskia pagaut momenta neziurint i nieka... kartais momentas svarbiau uz viska....

beje noriu to actiono su "veido valymu".. jei gali vaidulia@yahoo.com

QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 22:21)
Man tinka. Tinka ir spalvota ir j/b. j/b nuotaika gyvensė - yra šarmo kažkokio, bet spalvota ne prastesnė - melancholiškai mergaitiška (va kaip susakiau) smile.gif

man patiko kaip susakei smile.gif

Mindoozas, tavo monetu ideja ir idetas taupymo darbas man patiko.. bet nuotraukos igyvendinimo kazkokio kito noretusi... norisi cinkelio.. gal kad viena mneta butu kitokia.. ar sulankstyta ar kitos spalvos ar formos.. nezinau, bet kad pirma matyciau ja kaip piniga, o po to visa likusia kruva tarsi antram plane.... o gal tiesiog man truksta ranku, kurios leistu supratsti kokia dydzio yra kruva.... bet cia tik mano idejos... jos nebutinai yra teisingos...
ir prisijungiu prie minties, kad tai visgi ne serija.....

tavo panoramos pasirode idomios savo plociu.. Latvija ir mintim, bet as tokiu panoramu nelabai megstu tad ir vertint objektyviai negaliu...

na o mergina fotografuota is virsaus bent jau siuo atveju man nelabai... visgi gavosi backute... akys begalingai grazios.. tad atrask kampa kad aletum jas labiau atskleist....

bite maja, Norvegija jau gyriau... na bet katino foto... pati paciausia..... turi kazka tokio...... gal tas minimalizmas, ta katino ir krumo uzimama pozicija nuotraukos virsuje.... nezinau... jei ji butu Kudroj isideciau prie savo megstamiausiu....
user posted image

QUOTE(bite maja @ 2008 01 06, 22:02)
aš ką tik taip susinervinau. taigi buvau toj pačioj vietoj, bet kodėl aš taip nepamačiau šito vaizdo  verysad.gif kaip atrast tą sugebėjimą pažvelgt kitaip?
http://fotokudra.lt/...&...topd&page=1

va sita nuotrauka ir as atsimenu is Kudros..... cia matyt ilgo darbo/patierties matyme rezultatas.. kadangi tu talenta turi, tai manau greit ir aki istreniruosi....
lauksim tavo miesto bandymu kitu kampu....
o apie tavo Vilniu jau Kudroj sakiau mirksiukas.gif

avytess, tavo ne tik nuotraukos turi dvasia.... bet ir patys modeliai neeiliniai... jie originaliu bruozu, sharmingi, laisvai pozuojantys... tokie naturalus naturalus.... nesikartosiu su pagyrom.... tiesiog pasakysiu.. issiskiria is visu ir nepastebet neimanoma..... labai labai patiko visos be isimties....
tiesa ziurint i tokias nuotraukas personazas ir jo aplinka ant tiek stiprūs, kad niekada nebematau kazkokiu taip vadinamu klaideliu..

dejavu, labai dziaugiuosi kai idedat vaiku nuotraukas...
daug kas ziuriu pradejo privengt tai daryt... man tai puosmena... gal kaip sako seimos albumui daug kas.... vien del to kad ant savo sienos tokiu nekabintu, bet man malonu matyt ne tik jusu darbus, bet ir jus supancius zmones, kurie is dalies atskleidzia jusu asmenybes...
si labai patiko..... primena Californios girl naturaluma... siek tiek su spalvom pasitvarkius, butu is vis liux.... bet pats momentas minkstas, zaismingas, vaikiskas ir naturalus...
user posted image

ir su suniuku patiko.... ir Kudroj ir cia... dvelkia seimyniskumu.... gal gaila vietomis nukirptu ar pirstuku ar dar ko, bet man visos tavo paskutines tiesiog patinka...

idomi pasirode minimalizmo foto... kazkaip nestandartiskai tas medis prasmeges sniege... maciau ja Kudroj...

Desiree, tavo uzsiemimas smagus ir puiku, kad jis tave veza.... patiko dar karta pamatyti matytas nuotraukas, bet jau kitoje aplinkoje.... idomu kodel butent su siomis nuotraukomis isiamzinai?

tema "svetimas"... ilgai ziurejau i ta nuotrauka su vilksuniu...
jo akys isduoda kad jis kazka mato... bet niekaip nepagaunu.. ar mato svetima ar sava.... jei mato svetima kodel nepyksta? gal jis tiesiog geras suo...
ar visgi mato sava, bet nebemoka dziaugtis kasdien ji matydamas....
daug minciu sukele ir daug dviprasmybiu... tad ne visai svetimu pavadinciau, gal labiau "abejingumas"

o si svetima taip pat babandziau interpretuot savaip, bet remiausi tavo pavadinimu..... sis svetimas sukelia labai teigiamus jausmus.... tas nuotraukos svelnumas priduoda paslapties apie sia istorija.... toks jausmas, kad prasilenket netycia..... zvilgsniai susitiko beeinant..... o tas vos iziurimas sypsniukas buvo tau gana netiketas, bet be galo mielas..... taip jis svetimas... taciau jei galetum (nes noret tai noretum) tikrai padarytum ji savu.....
man patiko si foto.... aisku ziuredama pridengiau desine puse ranka.... bet tavo sprendimas man atrodo teisingas... jei turi nuotrauka savo istorija, geriau palikti vieta istorijai nei taisyklems....
user posted image

westa, tavo pasivaiksciojimo prie juros ir kitu vertimu i j/b nebekomentuosiu.. nes kol peskaiciau viska jus taip pasistumejot i prieki su visais bandymais ir naujais skriptais....
o siaip malonu susipazint... mirksiukas.gif smagu matyti vis daugiau portretuku.... beje kitokia tave isivaizdavau.. gal labaiu i avatara nesancia.. na ne ta prasme is uzpakalio, bet is zvilgsnio biggrin.gif
o is paskutiniuju patiko vel gi tavo supynes... si karta vel tokios pat lengvos, svajingai supuojancios... o ta zolyte apacioj.. kaip pukas... na zodziu labai lengva foto... cia jau zinok tavo vizitine kortele... kai nori kad kitas foto pakomentuotu nedek supyniu.. nes as kol kas ziuriu tik i jas....

QUOTE(westa @ 2008 01 07, 18:40)
vvvv,  vis rašydama tavo nicką suskaičiuoju ar tiek raidžių parašiau   smile.gif

daug kas man tai sako lotuliukas.gif neskaiciuok.. kiek parasysi tiek uzteks!

peppi, niu tavo vaikis.. fotkint ir fotkint.... as prie tu kas pagalvojo jog mergyte....
is triju serijytes man antroji ir trecioji.... pirma izdegus, nenaturali...
o va antrojoj smagus man tas ispraudimas... tarsi bando isiremt i nuotraukos krasta ir vis nepavyksta, nes nepasiekia.. ir zvilgsnis mielas ir nosiukas riestas i tema...
ir trecioji zavinga savo nuotaika... labai grazus ziurejimo kampas... tos tolimas tolimas.....

Getter, daug variaciju tavo namo pamaciau.. bet visgi kad atskleist sena-nauja norisi kazko daugiau.. gal fakturiskai pabrezt ta sena plyta... bet faktas kad traukt is daug arciau.. kokiu kampu nezinau.. bandyk visais....
virvele zolyno patiko... bet patiko kaip ideja.... kito kampo velgi norisi.. jau akis iprato, kad objektai butu nebe centre.... tad kliuna...
svarbiausia, kad randi grazias vietas, idomias akiai... o atrasti kampa manau su laiku taip pat sugebesi... as pvz dar irgi nemoku....

Elina, as rinkciaus ir Meksika ir Tailanda..... jei tik tureciau tokias galimybes... abi salys nuostabios.. svajoju apie jas.... tad jei turi galimybe aplankyk abi.. aisku ne is karto, bet planuose turek ta nepasirinktaja...

o tavo vakarinis ritualas vinioje su mergyte labai patiko.... ypatingai antra foto... nes be galo naturali... neispasuta sypsena.. vaikas megaujasi ir tai matosi ir akyse ir sypsenoje.... Kudros variantas j/b patiko... gal kaip daugumos akims tai j/b geriau, bet kaip seimos albumui ir prisiminimams tai spalvota rinkciaus...
user posted image

idomiai mano portreta susvelninai.. bet man siek tiek per minksta foto pasidare... norejau astresnes biggrin.gif bet visgi gavosi tau gerai.....

raige, irgi malonu susipazint.... smagu matyti linksmus besisypsancius jusu veidus... tik galejai didesne idet... biggrin.gif

Californiagirl, kaip visada tavo nuotrauku spalvos... gyvumas.. naturalumas... silta namine aplinka... laimingi vaiku veidai.... kad ir susirauke, bet matosi, kad laimingi... tu taip puikiai tai perteiki.... kaip tau taip iseina???
vis kartojuos ir kartojuos.... bet vis matau ta zavesi tavo nuotraukose... tad vel gi smagi serijyte su gaubliu..... ypac paskutines pavadinimas patiko biggrin.gif

Uzuolaida, tavo man rodo tik naktinio miesto is tu triju idetu i zinute.... kaip rankose laikyta tai kokybiska... bet va egle stumciau labiau i sona.... kazkodel....
o savo modeliuka dazniau fotografuok... turi toki spalvingai nepakartojama zmogeliuka..... as tai jam sukurciau aplinka su kokiais pasaku motyvais.... su kokiom knygutem, kuriu jis nenori skaityti... na kazko jam salia reikia, akd dar labiau pabrezti jo asmenybe... jis man asocijuojasi su kazkokiu animacinio filmuko o gal ir filmo herojumi.. neatgaminu su kokiu... bet gal todel ir bandau prilipdyt jam ne namine aplinka.... biggrin.gif siuo atveju erdve jam reikalinga.... tad lauksiu nauju israiskingu nuotrauku....

inc, j/b kol kas miksuoju visus.... dar nesigauna vienas kazkoks variantas tobulas... ax.gif

sayonara, siek tiek liudnoka tavo serijos nuotaika pasirode... vaikis toks susimastes... toks ramus.... kazkodel man si karta persasi j/b prie tokios nuotaikos.. gal dar labiau ja pabreztu.....
tada ir gitara prie serijos deretu...
o va ta su daug rankusiu ir as bandziau galva kraipyt kai geriau ziuretusi, bet matyt tu jau pasukiojai ir issirinkai geriausia....

Pupeliuk, sveikatos jums..... tikekimes ligos nesugadins keliones nuotaiku... ir sulauksim graziu nuotrauku...

wyshnia, prisidedu prie komentaru del blur'o... antras variantas taug geresnis... bet man kliuna aprangos ir aplinkos nesuderinamumas.... visgi su megztuku noretusi miesto judesio, gal but rudenines gamtos vaizdo antram plane.... kazkaip megztukas ir pilka siena man si kadra subuitina.....
taciau akiu gyvumas man labai patiko!!!

Puriena6, na ta asara.... nuotraukos vinukas.... emociskai patraukia.... ziuriu ir mano israiska veide pasikeite.... pastebiu tendencija del erdves trukumo... pas dauguma ir pas save tame tarpe... kodel mes tuos vaikus taip bandom ispraust i nuotraukos remus... gal cia persiduoda noras ispraust i savo sukurtus remus ir gyvenime?
user posted image

Sansara, man tavo gitaros visos patinka.. turi kazka kabinancio... gal tai jog pavydziu baltu pavydu mokanties grot gitara...
si gal net labiau nei spalvota patinka.. savo nuotaika....

Valanda, televizorius su zaliuzem jau maciau Kudroj biggrin.gif
o sventes jusu grazios...tik stiklines man pagadino vaizda ir erdves si kart prie tokio apsvietimo norisi maziau, kad butu dar jaukiau...

na va parasiau ir uz tai dabar likusi pusdieni skirsiu vaikui biggrin.gif

beje, pasigirti labai labai noriu blush2.gif siandien mano portretukas Kudroj net tarp triju dienos geriausiuju buvo..... suuuper... pirma kart.... kaip smagu zinokit blush2.gif

dar radau man visai patikusi kadra be rankos....
ikeliu ir jums
nu ir j/b vel zaidimu stadijoj....
o pavadinciau matyt "raganele", nes labai nesa i kazkokia matyta raganaite....

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 14:34)

pirmoje apacia siek tiek pakirpciau, antroje rankas is desines ir pasviesinciau suniuka.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 01 08, 14:34)

mažiukai.. wub.gif
antroje, gaila, nesimato snukučio..

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 14:36)
koks f? 2.8?
kokios finansines galimybes? fotografuoji su placiu/siauru kampu dazniausiai?

nerandu, koks f. nenurodo pasiūlyme. tektų klausti salone.
dėl to, kokiu fotografuoju. dar nė karto nesu fotografavus plačiu kampu. iš tikro noriu antro objektyvo šalia savo 50-uko. jei kokia bėda nutiktų. aišku, panaudočiau ir kilnesniais tikslais biggrin.gif tai ką manai?

aū, ir kitos nuomonės laukiamos.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 14:47)
nerandu, koks f. nenurodo pasiūlyme. tektų klausti salone.
aū, ir kitos nuomonės laukiamos.

duok nuoroda, paziuresim.
A, tai tu turi tik 50_ka, na, tuomet tikrai nepamaisytu kiek platesnis kampas, 17 butu idealiai, atsizvelgiant i 40d crop faktoriu, platesnio negausi, nebent imti tik paciakampi.
Atsakyti
Mindoozai, MyWay, tapot mano reklamos agentais? lotuliukas.gif
aciu uz tai, kad balsavot...
smagu, kad nuotrauka patiko, bet tikrai noriu, kad balsuotu tie kam is ties patinka.. o ne tik del to, kad tai mano foto....
aisku smagu kai yra komandinis palaikymas, nes pastebejau kad Kudroj senbuviai susikukave ir labai stipriai vieni kitus palaiko... kartais kyla nuotraukos nevertos but aukstumoje....

Aciu Peppi uz balsa 4u.gif ir smagu kad laikaisi taisykliu...
as beprotiskai laikausi isikibus taisykliu (nors parasiau ir pagalvojau, kad pirmas dalykas taip kalbant galetu buti LT srifto naudojimas) ir nuo to man daznai buna net gi sunku gyvent..... norisi jas sulauzyti, bet neleidziu sau..... o tai taip ispraudzia i remus, kad net sunku kvepuot....

westa, si suniuku partija man labiau nei sepia mirksiukas.gif

Labradoriuke, as jautrus zmogus.. man negalima tokiu vaizdu ziuret... man net asara gali istrykst nuo tokio nekalto grazumo....

Atsakyti
aaaa, vėl įkvėpimas idėjai atsirado. tiksliau idėja, žiūrėsiu kas gavosi ax.gif man sunkiausia išgimdyt idėją, kol ji galvoje materializuojasi...
o šiaip pastebėjau vieną dalyką, geriausi kadrai - paskutiniai smile.gif iki tol vyksta gimimo procesas. po mišką basčiaus valandą, kol supratau ko ieškau ir dilgelės kepurėles pamačiau.
katinas irgi vienas iš paskutinių objektų įsitraukusių gera valia (jo nepasodinsi kur nori) į nuotraukos kūrimą...
pirmieji kadrai eilinės foto, net ne šeimos albumui. po to imi ieškot, ieškot, keist, bandyt, kol suprantu - vo, to ieškojau blush2.gif užtrunka tai ne vieną ir ne dvi minutes, ale rezultatas tenkina lotuliukas.gif
tiesa, pažadėjau su jumis pasidalint vienu atradimėliu nuotraukos pagerinimui. pas mane kit'as, tai gal dėl jo negaunu to, kas tenkintų, tai suradau, kaip pagilint nuotrauką vos vos su PS visai paprastai 4u.gif įmesiu pavyzdžių vėliau ir instrukcijas doh.gif nors gal jūs seniai tai žinot ax.gif
ok, persikėlė foto, einu žiūrėt kad gavos idėjoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Getter, dar dėl tų laiptų noriu pasisakyti. Kad spalva pilka yra šalta laiptų, o raudonos durys- karšta spalva. Tai netinka arba durys arba laiptai. Arba ta foto turi būti būtinai j/b. Pačioje nuotraukoje turi derėti arba šiltos vien spalvos arba derintis, neužimti vietos, nes atsveria ir nelieka tai, ką kiti mato, bet nejaučia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 14:59)
duok nuoroda, paziuresim.
A, tai tu turi tik 50_ka, na, tuomet tikrai nepamaisytu kiek platesnis kampas, 17 butu idealiai, atsizvelgiant i 40d crop faktoriu, platesnio negausi, nebent imti tik paciakampi.

jo, aš kitokio neturiu. turėjau kitinį su anuo fotiku, bet, kaip rašiau, nebeturiu..biggrin.gif kadangi nelabai ką išmanau, tai ir renkuosi, ar pirkti 40d su 18-55 mm kitiniu, ar 40d su šituo.. kokios jo panaudojimo galimybės? kaina skiriasi geru tūkstančiu litų.
Atsakyti
Dekui visiems uz komentarus 4u.gif

Gal turit minciu, kaip ta juoda padaryt ne toki juoda biggrin.gif

As pastebejau, kad mano monitorius rodo sviesiai, nes kitiems jos atrodo tamsesnes, nei man. Reikes pasireguliuot.

As paziurejau i vvvvv posta ir pagalvojau: is kur pas zmogu tiek jegu, minciu ir vis ko kito bigsmile.gif As taip nesugebeciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 08 sausio 2008 - 15:17