Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 11:24)
aš irgi galiu LT pirkti, pirkau fotiką www.smenas.lt Ten galima visko užsisakyti. Bet, jei jau fotikas yra, tai trikojis tikrai nesuduš kaip siuntinys ar skėtis - nesulūž flirt.gif O Tu berniuką augini, fotografuoji, o nedirbi IE? bigsmile.gif
aš pasidariau funkciją, kur prirašius 50 psl. rodo tik 15 psl  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif man greitai tada žiūrisi  mirksiukas.gif

O dėkui pasidairysiu ir ten, o šiaip planavau Vilbroj, ten neblogas pasirinkimas yra.
Dirbau iki Kalėdų, dabar ilsiuosi, ir bandau tą laiką išnaudot fotografuodama ir antram hobiui. Nors darbo ieškot reikės, ale numačius dirbt tik pusę dienos bigsmile.gif
Aš rytoj jau būsiu LT assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 13:10)
čia daug faktorių gali būti. gal įdėjai ne laiku, gal tuo metu kaip tik lankėsi tokių nuotraukų mėgėjai ar pan. kūdroj, manau, įtakos turi fotografo vardas. kartais ne itin geros nuotraukos, nemažai balų surenka. taip pat gali užtaikyt ant kokių šlykštukų, kurie iš eilės 3 deda  biggrin.gif
aš kūdroj ir pažiūriu tik kelis pirmus puslapius, o po to jau tingisi. taip kad yra tikimybė, kad nepamatau dalies tikrai gerų foto.

galbūt smile.gif .. beje kūdroj nedėjau dar nei tos nei tos.. supynės susilaukė nemažai balsų.. negaliu sakyt.. bet šuniai manau visgi emociškai daugiau suveikė.. turint omeny dar besilankatį kontingentą efoto smile.gif .. o ir balsuot ten gali visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 08, 11:28)
jei tik iš kenonų nori pirkti, tuomet 40d naujausias,nebent nori full frame, tuomet jau 5d arba mark'ai.

jį ir žiūriu.
iki 5d ir kitų man dar daug planetos apeiti reikėtų..smile.gif o ir poreikio nejaučiu..smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 08, 11:38)
Sayonara dėl to gėlytės.. žinai, kad visai nesiruošiau konkuruot .. įdėjau, nes atsiminiau, kad tokią irgi radau.. žinau, kad ne gerensė ir netgi prastesnė.. bet gavau to ko reikėjo.. kritikos .. ačiū už paskatinamus žodžius

man pasidarė gėda, jaučiuosi lyg ir įžeidusi. blush2.gif
Tavo nuotrauka puiki, tik nelaiku pateko akiratin.. doh.gif kažkaip automatiškai sulyginau..
*****, aš vis ne taip lepteliu...

ir Elinos atsiprašau, kad neskatinu to pasiūlymo įgyvendinimo.. nu negi sunku būtų palaikyti?.. bet turiu tokią savybę, dažnai pasakau, ką galvoju, nepagalvojusi, kaip žmogus jausis išgirdęs..sad.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 12:10)
a tiksliai gi. kažkada buvai rašius  doh.gif nepavydėtina situacija  biggrin.gif greičiau pirk fotiką.

jau ieškausi, ką tik iš vienos grįžau, ten vos ne per prievartą bruka nikon d200 biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 08, 12:25)
juk kasdien fotografuoji...tau patinka, veza...imk jauti uz ragu ir mokykis mirksiukas.gif manau, kad daugybe zmoniu savo gyvenime tureje ideja ir ja uzgesine del aplinkiniu nepritarimo...o gaila...

Tu teisi. o man gėda, kad nesugebėjau taip žmogaus palaikyti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 13:13)
galbūt  smile.gif .. beje kūdroj nedėjau dar nei tos nei tos.. supynės susilaukė nemažai balsų.. negaliu sakyt.. bet šuniai manau visgi emociškai daugiau suveikė.. turint omeny dar besilankatį kontingentą efoto  smile.gif .. o ir balsuot ten gali visi  smile.gif

pabandyk įdėt į Kūdrą. turėtų būt skirtumas. bent jau aš to tikiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 08, 14:03)
megstu laikytis taisykliu mirksiukas.gif

nebalsuotum, jei nepatiktu, marrrš balsuoti mirksiukas.gif gathering.gif ar nepatinka? tiesa, kas per taisyklės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 13:10)
Turbūt visgi svarbiausia foto paskirtis kelti emocijas..

jei tai žmogaus, gyvo padaro, elemento fotografavimas, tada visiškai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 13:17)
pabandyk įdėt į Kūdrą. turėtų būt skirtumas. bent jau aš to tikiuos  biggrin.gif

ok smile.gif ..beje mano šuniai irgi visai neprasti biggrin.gif

user posted image

sayonara viskas ok, aš tikrai neįsižeidžiau schmoll.gif schmoll.gif .. gerbiu visas nuomones smile.gif

Mindoozas, o ko fotografavimas gali neteikt emocijų ?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 08, 13:11)
O dėkui pasidairysiu ir ten, o šiaip planavau Vilbroj, ten neblogas pasirinkimas yra.

jei kokį rimtesnį imsi, nepamiršk paprašyti nuolaidos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 13:23)
ok  smile.gif ..beje mano šuniai irgi visai neprasti  biggrin.gif

ei, bet tu gi mums sepija nevisai vykusią rodei ax.gif . o šitas variantas man patinka biggrin.gif . netgi labai. tik tas juodas šunėkas gal per tamsus, kaip ir susilieja su sofa.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 13:16)
Tu teisi. o man gėda, kad nesugebėjau taip žmogaus palaikyti.. unsure.gif

nesiparinam mirksiukas.gif verciau pasinerk i fotiko pirkima biggrin.gif smagus uzsiemimas, ania... ax.gif

QUOTE(MyWay @ 2008 01 08, 13:19)
nebalsuotum, jei nepatiktu, marrrš balsuoti  mirksiukas.gif  gathering.gif ar nepatinka? tiesa, kas per taisyklės? unsure.gif

biggrin.gif
aisku patinka...prabalsavau mirksiukas.gif
nu siaip...manau, jei kazkas uzsiima kurti internetini puslapi, jam kuria taisykles tai sitoje vietoje mes grupiskai begdami balsuoti jas pazeidziam mirksiukas.gif
bet cia dar nieko nes nuotrauka puiki...buna kitur masiskai prasineja prabalsuoti uz viena ar kita dalyka...
is principo nemegstu tokiu chimycinimu mirksiukas.gif

ok  smile.gif ..beje mano šuniai irgi visai neprasti  biggrin.gif

user posted image
sayonara viskas ok, aš tikrai neįsižeidžiau  schmoll.gif  schmoll.gif .. gerbiu visas nuomones  smile.gif

tavo suniai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Mindoozas, o ko  fotografavimas gali neteikt emocijų ?

uj,truputį ne taip supratau. viskas ok. foto turi teiktį emocijų ir malonumą, nes aš fotkinu vien dėl malonumo.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 08, 13:32)
nesiparinam mirksiukas.gif verciau pasinerk i fotiko pirkima biggrin.gif smagus uzsiemimas, ania...

ania.. ir nervina šiek tiek, kad NE ŠIANDIEN, ir smagu, kad kitoks, kad gal geresnis bus ir t.t.

beje, kas per objektyvas ? ką apie tai manot: EF-S17-85 IS.
nes yra vienas 40-ukas su šituo komplekte.. tik kaina jau baisesnė.. unsure.gif
Atsakyti