Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Desiree o Jos foto tiesiog nuostabi.. taip galim nufotografuot tik Ją..

Labanakt
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 01 07, 23:44)
Labai norėčiau jūsų pasisakymų apie šią seriją  ax.gif  Fotografuota šiandien, taigi pavadinau - "Žiemos obuoliukai"

MAN per daug saku, mirgu margu, as buciau dares su dideliu zoom'u ir ziurejes kas gaunasi, dabar sakos pirmame plane, o obuoliai - tarp kitko.
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 08, 00:35)
Duris kirpau dėl lentelės spalvotos, mane ji labai nervina unsure.gif 
Kaip toks variantas ?

Gaila, kad fokusas i siena, gal galejo buti i duris ir ne per daug duris uzspalvinai? Sviecia kaip menulis nakti siame fone.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 23:56)
Mano vyras man šiandien įvarė šoką. Sako: nori fotosalono? doh.gif  Mes turime patalpas centre, ten galėtųme įrengti. Mano vyrui atrodo, kad aš- profesionali fotografė lotuliukas.gif . Dabar vakare galvoju g.gif , gal pasams ir vizoms galėčiau jau fotkinti? biggrin.gif Šiandien fotkinausi vizai, nu grynas baubas iš požemių doh.gif. Eisiu persifotkint, nervas ima, klouną iš žmogaus padaro mad.gif

Mes jamam sita darba? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 22:27)
Desiree.. griauni mano suoprotį, kad foto būtinai turi būti ryški  smile.gif .. o svetimas tavo su šypsenėle.. ne svetimiškas  smile.gif
žaidžiu su jb ..

zaidei su jb, o prisizaidei su sharpu, dreptelejai tiek, kad net akys mano uzsiastrino. Ryskiai per daug. Jei sarpo nedejai, tai saturacija labai padidinai.
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2008 01 07, 21:04)
Aaa, tik daba pamaciau kad tu su 4 skyle nori, as su 2,8 uzsisakiau. Zodzhiu amerikoj optika zenkliai pigiau.

kritus usd kursui amerikej viskas daug pigiau pasidare, ypac ivairi audio, video, foto ir t.t. technika. As ir mielai ten nuvaziuociau pasiganyt po parduotuves, parsivezti visokio gerio, o arduodant ji cia atsipirktu ir kelione ir t.t. Bet nesu prekeivis.
Dziugu, kad yra kas parveza.

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 07, 21:19)
pas mane viskas normaliai  unsure.gif ką tik išbandžiau  ax.gif turiu įtarimą, kad sugadinau. spalvotos gal geriau atrodė.

o galejai pameginti panorama padaryti, jauciu, kad vaizdas butu buves super.. dabar irgi liuks.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 01 07, 21:36)
spalvotas variantas yra čia

gavai pliusa wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 22:04)
Dar viena svetimo serijai.

siek tiek i desine veiduka, apkarpant nuotrauka galima padaryti liuks varianta.
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2008 01 07, 23:06)
Imetu sventes nuotrauka. Laukiu komentaru ir kritikos;)

tamsios apacios per daug, truksta sviesos, bent jau kazkokios krintancios, ar vienoje vietoje susikoncentravusios, dabartine per daug blanki.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 23:14)
Andrėja nenori eiti gulti smile.gif

Labai netinkamas kampas parinktas fotografijai, nes jso mina labai negraziai iskreipia veida.
Papildyta:
QUOTE(Gatter @ 2008 01 08, 01:02)
ar toks klausimas, kaip jūs susitvarkot kad kai jūs kažką fotografuojat o į jus praeiviai žūri, ar bado įžiūrėt ką jūs fotografuojat?    Aš kažkaip susikaustau ir galvoju kad tik greičiau užbaigus ir išėjus iš čia    Čia turbūt pripratimo reikalas, ar čia tik man taip nutinka?   

Tegul ziuri, tegul vepso, o jei dar greit kamera atsuki i ju puse, tai net ir nusisypso, tik tiek tereikia.
Atsakyti
[quote=Desiree,2008 01 07, 19:51]
tiek to, išimu. nekokybiška... kam smalsu žinos kur ieškoti
[/quote]

pašnibždėk, kur čia?

[quote=bite maja,2008 01 07, 21:19]
pas mane viskas normaliai ką tik išbandžiau turiu įtarimą, kad sugadinau. spalvotos gal geriau atrodė.
[/quote]

man - nerealu. pritariu tiems, kas nori ant sienos kabinti. ir spalvota tobula, bet ir šis dalykas - labai.

[quote=dejavu,2008 01 07, 21:24]
beje aš plugino taip ir negavau persiųskit man kas nors
[/quote]

ir aš negavau, ir man persiųskit.. 3 kartą jau PRAŠAU..................... kristina@petrosius.lt

[quote=Elina,2008 01 07, 21:40]
Vakarienė
[/quote]

pabūsiu bjauri - man nepatinka valgančių žmonių nuotraukos..sad.gif nebent nesimato, ką valgo, kuo valgo..
pamenu, tikriausiai pirma čia mano įdėta nuotrauka buvo su mano sūnum - ant veido buvo trupinių. tada pasakė kažkuri, kad neestetiška, vos neįsižeidžiau. bet dabar suprantu - ji buvo teisi. kelis darbinius renginius fotkinau, tai kaip man visi buvo dėkingi, kad nefotkinau valgančių ir geriančių.. pagalvojau - aš nenorėčiau, kad mane tokią pagautų, todėl ir kitų negaudysiu. nebent būtų koks miraculous miraculous kadras.

[quote=Pupeliukas,2008 01 07, 21:57]
Dar patiko Sayonaros Yamahos mokykleles nuotraukos, ypatingai rankeles tai kas cia bedavoja, kad nieks nesigauna
[/quote]

ačiū. dirbsiu toliau.. ax.gif

[quote=sillwio,2008 01 07, 22:21]
1. Ko jūs čia fotoaparatus pardavinėjat? Eikit fotografuot.
Marš

2. Idėja labai gera, o kompozicija man kliūna žiauriai. Ir formatas kliūna. Tokie formatai mano antra paranoja, po rėmelių
[/quote]

1. taip, tėti..biggrin.gif
2. šią idėją tikiuosi pavystyti.. o kokią kompoziciją siūlytum?.. nesiparanojink biggrin.gif

p.s. manęs niekas nenutarkavo už vakar dienos rėmus.. čia tolerancija naujokams ar kaip? biggrin.gif

[quote=Degutė,2008 01 07, 22:33]
"žieminės gėlės" kaip?

user posted image
[/quote]

labai. didelis komplimentas. tiesioginiu reisu ant sienos.. 4u.gif

[quote=westa,2008 01 07, 23:06]
aš šiandien irgi vieną mačiau ..
[/quote]

visai nieko, bet kažkaip po Degutės gėlių nublanko.. sorry..smile.gif nors tikrai neblogai..
Degutės pagautas minimalizmas sužavėjo, o Taviškėje gal per stambūs tie žiedai.. o gal tiesiog po Degutės nebepadarė to reikiamo įspūdžio? kitą kartą pagudrauk - jei kas įdeda įspūdingą nuotrauką, nedėk savosios panašios..biggrin.gif biggrin.gif palauk, kol ana pasimirš..biggrin.gif
Keep going, Tu puikiai keliauji į priekį smile.gif

[quote=Elina,2008 01 07, 23:56]
Mano vyras man šiandien įvarė šoką. Sako: nori fotosalono? Mes turime patalpas centre, ten galėtųme įrengti. Mano vyrui atrodo, kad aš- profesionali fotografė . Dabar vakare galvoju gal pasams ir vizoms galėčiau jau fotkinti? Šiandien fotkinausi vizai, nu grynas baubas iš požemių . Eisiu persifotkint, nervas ima, klouną iš žmogaus padaro
[/quote]

aišku, pagarba vyrui už tokią beatodairišką dėmesį, bet gal dar anksti..smile.gif
ir išvis - verslu užsiimsi, tai nebeliks laiko fotografijai kaip pomėgiui. liks tik darbas. aš to pabijočiau.

[quote=Getter,2008 01 08, 00:18]
Kaip ši? user posted image
[/quote]

nežinau, ar gautųsi kas nors, bet man norėtųsi ideliai iš priekio, ir kokio nors akcento ant laiptų gal?..

[quote=Getter,2008 01 08, 01:00]
Dar toks klausimas, kaip jūs susitvarkot kad kai jūs kažką fotografuojat o į jus praeiviai žūri, ar bado įžiūrėt ką jūs fotografuojat? Aš kažkaip susikaustau ir galvoju kad tik greičiau užbaigus ir išėjus iš čia Čia turbūt pripratimo reikalas, ar čia tik man taip nutinka?
[/quote]

anksčiau šiek tiek drovėdavausi, o dabar net pasimaivau, pasišypsau stebintiems, pakalbinu.. o vdrug kuris nors nepasidrovės ir papozuos? maža kas nutinka..wink.gif
taigi, esu "vsiegda gotov" smile.gif

[quote=westa,2008 01 08, 01:16]
Desiree o Jos foto tiesiog nuostabi.. taip galim nufotografuot tik Ją..
[/quote]

parodykit man JĄ..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 08, 00:14)
Bitele, turiu prasyyyyma blush2.gif  Noriu siu dvieju ant sienos blush2.gif
Kai gavau pupeliuko mainu nuotrauka kilo tokia mintis paskirti viena siena Lietuviskom architekturinem, gamtinem nuotraukom. Bet noriu j/b, kad nebutu per daug spalvu makalyne...Pupeliuko nuotrauka jau ireminta laukia savo vietos ant sienos, bet vienos nenoriu kabinti...iskart noriu daryti ancambli.

aišku, kad galiu ax.gif bet tikrai nori j/b?

Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 01 08, 00:53)
Gal nevisai taip kaip tu pasakei, aš bandžiau tą lentelę paslėpt  mirksiukas.gif 
Ar pavyko?

man spalvos nelabai. velniškai ryškios ax.gif o ir kompoziciškai nesižiūri man g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 09:37)

aišku, pagarba vyrui už tokią beatodairišką dėmesį, bet gal dar anksti..smile.gif
ir išvis - verslu užsiimsi, tai nebeliks laiko fotografijai kaip pomėgiui. liks tik darbas. aš to pabijočiau.

Nesupratai smile.gif . Nekyla problemos dėl atlygio. Tai ir turėtų būt mano svajonės, mokytis fotografuoti, įgyvendinimas smile.gif . Ne piniguose esmė. Nepavyktų nuotrauka, neimčiau nė cento. Čia šiaip, dėl veiklos, dėl to, kad yra tuščia vieta ir galimybės. Bet aš net ir taip nenoriu. Bijau savim staiga nusivilti verysad.gif . Jei žmogui nepatiks jo foto, jaučiu, bliaut pradėčiau biggrin.gif . Juk ir parašiau, kad nesu pasiruošusi dirbti tokį darbą schmoll.gif , ir kaži, ar kada tuo užsiimsiu. Džiaugsiuos, jei kada atsiras darbelis, tinkantis mano kambario sienai papuošti cool.gif . Čia tik mano vyrui atrodo, kad aš jau galiu, kad noriu, kad man reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 09:11)
Nesupratai smile.gif . Nekyla problemos dėl atlygio. Tai ir turėtų būt mano svajonės, mokytis fotografuoti, įgyvendinimas smile.gif . Ne piniguose esmė. Nepavyktų nuotrauka, neimčiau nė cento. Čia šiaip, dėl veiklos, dėl to, kad yra tuščia vieta ir galimybės. Bet aš net ir taip nenoriu. Bijau savim staiga nusivilti verysad.gif . Jei žmogui nepatiks jo foto, jaučiu, bliaut pradėčiau biggrin.gif . Juk ir parašiau, kad nesu pasiruošusi dirbti tokį darbą schmoll.gif , ir kaži, ar kada tuo užsiimsiu. Džiaugsiuos, jei kada atsiras darbelis, tinkantis mano kambario sienai papuošti cool.gif . Čia tik mano vyrui atrodo, kad aš jau galiu, kad noriu, kad man reikia smile.gif

aš ne apie pinigus, Elina, kalbėjau..smile.gif
o apie hobio, svajonės sugadinimą, paverčiant jį darbu. VERSLU.
viena yra kartais tuo užsiimti už pinigus, o ne SAU, bet kas kita - nuolat.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 10:13)
viena yra kartais tuo užsiimti už pinigus, o ne SAU, bet kas kita - nuolat.

Žinoma smile.gif . Nors va mano hobis mezgimas galėtų būt ir už pinigus g.gif biggrin.gif . Nebeturiu namie kam megzti. O be virbalų negaliu, kaip ir be fotiko. Mezgu, mezgu, tik niekam iš namiškių jau nebereikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 sausio 2008 - 09:25
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 09:25)
Mezgu, mezgu, tik niekam iš namiškių jau nebereikia doh.gif

gal man kokia kojinIA? biggrin.gif
Atsakyti
Elina, kad jau esi, gal Tu man avytess plug in'ą atsiųstum? bo mane kiti ignoruoja biggrin.gif biggrin.gif

kristina@petrosius.lt
Atsakyti
Ca-girl. galiu pasiūlyti dvi depresyvias LT nuotraukas ax.gif vieną pupeliukui kalėdų senelis atnešė, kita dar depresyvesnė blush2.gif šią arba šią. tik kad nelabai čia būdingi Lietuvai tokie vaizdai. nei konkreti vietovė, nei ką smile.gif bet jei norėsi, galiu e-variantus permesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 08, 09:25)
Žinoma smile.gif . Nors va mano hobis mezgimas galėtų būt ir už pinigus g.gif  biggrin.gif . Nebeturiu namie kam megzti. O be virbalų negaliu, kaip ir be fotiko. Mezgu, mezgu, tik niekam iš namiškių jau nebereikia doh.gif

tai mezgimo saloną atidaryk biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 08, 09:33)
Elina, kad jau esi, gal Tu man avytess plug in'ą atsiųstum? bo mane kiti ignoruoja biggrin.gif biggrin.gif

kristina@petrosius.lt

aš tau išsiunčiau. bet šiaip kiek pažiūrėjau, tau buvo išsiųsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 08, 10:47)
tai mezgimo saloną atidaryk  biggrin.gif
aš tau išsiunčiau. bet šiaip kiek pažiūrėjau, tau buvo išsiųsta  ax.gif

aš irgi išsiunčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 01 08, 02:16)
Desiree o Jos foto tiesiog  nuostabi.. taip galim nufotografuot tik ..

apie ką tu čia? unsure.gif
Atsakyti