Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 09:33)
gal siek tiek ne taip supratai, ne apie kontrasta kalbejau (o gal kaltas, kaip minejau, mano darbinis monitorius). Antroje nuotraukoje nera balto klecko gaublyje, prie pat Siaures Amerikos krantu, ties Kalifornija?

Isdege plotai ant gaublio? Aisku bigsmile.gif Nezinau, kaip gali gautis kitaip, kai gaublys pries langa ir jis tokio slidaus zvilgancio pavirsiaus(naujas nenuciupinetas dar biggrin.gif ), ten tiesiog atsispindi kaip nuo kokio slidaus ar stiklinio pavirsiaus smile.gif g.gif
Kol nepasakei netrukde, bet va dabar ir as matau...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 07, 09:38)
Kol nepasakei netrukde, bet va dabar ir as matau...

man pirmas žvilgsnis ir nukrypo į juos, nes jie labiausiai kabina, o bendrai tai, kaip ir sakiau, gražu, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 08:29)
ar tikrai paprasčiau? smile.gif
be abejo, kai matau nuostabius kitų rezultatus, norom nenorom galvoju apie juostą. kartu esu ganėtinai savikritiška ir nepuldinėsiu nuo vieno prie kito, nes liksiu kaip tas asilas be nieko.. todėl šiuo metu turiu tikslą susitvarkyti su skaitmena, o juosta, jei nenuslops domėjimasis, ateityje.. viskas nuosekliai, ooomm..biggrin.gif

Logiska smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 01 07, 08:46)
Man nesimiega kol kas...tai nauja serija Jusu kritikai. Mano vyresnelis Kaledu Senio uzsiprase gaublio...na senai jau zirze, kad nori ir ramiai nepraeidavo parduotuvese...Tai va dabar staciai pasineres i si Pasauli smile.gif 

"Berniukas ir JO Pasaulis"

Seriajai palikciau 1, 3 ir paskutine. Kaip visada viskas tvarkoj. Isdegusiu plotu ant spalvoto gaublio nemaciau, kol mindoozas nepasake smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 09:01)
paskutinė nereali biggrin.gif
o šiaip aš jaučiu silpnybę berniukams, kurie mėgsta gaublius, barometrus, mikroskopus, atlasus, enciklopedijas, meno albumus ir pan..  wub.gif faina serija..smile.gif

Gerai cia smile.gif Gaubliai, barometrai, mikroskopai, atlasai, enciklopedijos ir... meno albimai smile.gif Buna tokiu berniuku, kad viskas is karto? Atleisk, nesusilaikiau nepaklauses smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Paprašiau senojoje temoje ir čia dar prašau - persiūskit avytess plugin'ą
Duodu du adresus - vistiek kažkuriuo ateis smile.gif kastytis@vitra.lt puriena6@gmail.comAčiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 sausio 2008 - 10:02
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 10:00)
Isdegusiu plotu ant spalvoto gaublio nemaciau, kol mindoozas nepasake smile.gif

čia aš aiškiaregis ar čia man su regėjimu blogai? ax.gif
Atsakyti
niekaip neturiu dar to plug'ino versti į JB
gmail nepriima, tai persiųskit per skypą kas, aš Sansaryte
Atsakyti
Californiagirl, man labai patiko tavo serija. Ypač spalvos super. Labai gera serijos pabaiga thumbup.gif Beje, gaublys tai fainas. Maniškis vaikinas "pamišęs" dėl žemėlapių. Turim gaublį, bet čia ir su pagalba toks pas tave. Gal ir ant LT kada tokių bus?
Atsakyti
SOS kaimanyas grezia taip garsiai, kaid atrodo tuoj man kaukole pragres blink.gif

Elina, saunuole. 4u.gif Geru atostogu. Ir mes jau rezgam planus. Tik neissirenku, kur noreciau. Su malonumu grisciau i Sri Lanka.

Puriena, labi taves cia pasigendu 4u.gif

C-girl, pritariu Mindozui. Mna matosi irgi isdege plotai.Bet cia gal nuo monitoriu priklauso.

As fotografuoju tik savo vaiki. Nieko mandro, tik seip kadrai ir kasdienybes. Rytoj planuoju pavaziuoti iki miesto (ten labiausiai megstu fotografuoti).

user posted image

user posted image

O cia mano naktiniai bandymai be statyvo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 07, 11:04)
Stenkis nefotografuoti vidurdieni. Geriau ryte ir vakare. Saule arciau horizonto, seseliai bus grazesni, ne tokie kontrastingi ir gylis nuotraukose atsiras. Diafragma geriau priverk (f/9-f/11), nebent neuztektu sviesos.

O išlaikymas ne prie čiom? 4u.gif
Atsakyti
dėkui, iš avytesss jau siunčiuos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 11:10)

Geru atostogu. Ir mes jau rezgam planus. Tik neissirenku, kur noreciau. Su malonumu grisciau i Sri Lanka.

Mes buvom visai šalia Šri lankos, bet pataupėm ir nenuvykom į ją doh.gif . Dabar kažkaip abydna grįžti į tas pačias vietas, tai likom prie Tailando, Azijoj dar niekad nebuvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 10:10)
O išlaikymas ne prie čiom? 4u.gif

išlaikymas tiesiogiai proporcingas išdegusiu, neprieksponuotų vietų skaičiui smile.gif
Atsakyti