Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 20:52)
Girdėjau, kad Tailande žaiurūs išpardavimai, tik niekas nesidomėjo foto prekėmis verysad.gif . *****, gal pigiai gaučiau EF 70-200/4L IS USM su stabilizatorium bigsmile.gif

As uzsisakiau shita objektyva per tarpininka kad parvezhtu ish Amerikos. Patikimas pazhistamas zmogus. Kainuos 4600, kuomet Lietuvoje jis kainuoja 6500 mazdaug. Jei noresi - galesiu duot koordinates. 4u.gif

Aaa, tik daba pamaciau kad tu su 4 skyle nori, as su 2,8 uzsisakiau. Zodzhiu amerikoj optika zenkliai pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 07 sausio 2008 - 21:08
Klausiu dar syki tu, kurie naudojasi Avytees pluginu. Ar ir jus tik demo versija su vandens zenklais turit/susinstaliavot?
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 21:08)
Klausiu dar syki tu, kurie naudojasi Avytees pluginu. Ar ir jus tik demo versija su vandens zenklais turit/susinstaliavot?

pas mane viskas normaliai unsure.gif ką tik išbandžiau ax.gif turiu įtarimą, kad sugadinau. spalvotos gal geriau atrodė.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 07 sausio 2008 - 21:21
QUOTE(bite maja @ 2008 01 07, 21:19)
pas mane viskas normaliai  unsure.gif ką tik išbandžiau  ax.gif turiu įtarimą, kad sugadinau. spalvotos gal geriau atrodė.

''o man labai gražu (ypač pirmoji), kaip iš seno fotoalbumo (nors į spalvotas norėčiau žvilgtelti irgi)

beje aš plugino taip ir negavau sad.gif persiųskit man kas nors
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 07, 22:19)
pas mane viskas normaliai  unsure.gif ką tik išbandžiau  ax.gif turiu įtarimą, kad sugadinau. spalvotos gal geriau atrodė.

user posted image

user posted image

Spalvotu nemaciau, bet sios nuostabios.

O kaip tu isntaliavai? Man anz galo uzmeta vandens zenklus (demo ar kazkas pan.).
Atsakyti
bite maja, o man spalvotos patiko labiau .. gal jei nebūčiau jų mačius būtų kitaip..

dejavu, jei turėčiau meilą tavo, persiųsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 07, 21:24)
beje aš plugino taip ir negavau sad.gif persiųskit man kas nors

parašyk meilą į až. atsiųsiu.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 21:26)
Spalvotu nemaciau, bet sios nuostabios.

O kaip tu isntaliavai? Man anz galo uzmeta vandens zenklus (demo ar kazkas pan.).

kaip ir visas programas - next, agree, next, next lotuliukas.gif po jis manęs paklausė apie PS, aš vėl next. ir viskas tvarkingai susiinstaliavo unsure.gif

spalvotas variantas yra čia
http://fotokudra.lt/...6&nav=aut&page=
Atsakyti
Vakarienė

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 sausio 2008 - 22:17
QUOTE(bite maja @ 2008 01 07, 21:36)

man nespalvotas variantas vistik labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 07, 21:40)
Vakarienė

rėmui griežtas NE lotuliukas.gif bet kokybei TAIP. ir dar erdvės daugiau norisi. šiek tiek užspaudei.
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 01 07, 21:46)
man nespalvotas variantas vistik labiau patinka.

o man kaip tik būtent šitos nuotraukos patinka spalvotas variantas. ai, man apskritai šiek tiek keista žiūrėt į savo j/b nuotraukas rolleyes.gif
Atsakyti
Vel prisedau smile.gif

Liudesys man kazkoks su tom ligom..

Elina, remelis, kaip laidotuviu koks sad.gif o su ryskumu kaip ir normaliai jau smile.gif dar.. truputeli erdves palik, labai viskas suspausta..

Avytess Gerda labai labai!!! kaip visad 4u.gif

Sansaros gitara labai patiko, kompozicija, sviesa bigsmile.gif

Man Wyshnios portretas na irgi prisidesiu prie Uzuolaidos komentaro - na tiesiog moteriske, nematau sioje nuotraukoje perteikto charakterio, nuotaikos 4u.gif

Dar patiko Sayonaros Yamahos mokykleles nuotraukos, ypatingai rankeles 4u.gif tai kas cia bedavoja, kad nieks nesigauna mirksiukas.gif

Bite, spalvotos geriau, j/b cia netinka

Puriena - mergytes su asarele portretas labai 4u.gif

Kaip supratau turim dar viena vyriska griezta komentatoriu 4u.gif Sveikas Mindoozai mirksiukas.gif valio, kuo daugiau tokiu!
Papildyta:
Bite, galvojam vienodai lotuliukas.gif
Atsakyti
Susinstaliavau. Pasirodo turejau si filtra seniau issitraukus is neto keip demo versija. Tai ja reikejo pirmiausiai pratrinti. Vyras juokiasi is manes smile.gif

Pupeliuk, sveikit 4u.gif

Elina, Bite ir Pupeliukas viska pasake.
Atsakyti