Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

Dekui visiems uz komentarus, labai ivertinu 4u.gif Va isdegusiu plotu ant gaublio iki tol nemaciau. Nors asmeniskai man paciai ne per baisiausiai trukdo biggrin.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 10:08)
Californiagirl, man labai patiko tavo serija. Ypač spalvos super. Labai gera serijos pabaiga Beje, gaublys tai fainas. Maniškis vaikinas "pamišęs" dėl žemėlapių. Turim gaublį, bet čia ir su pagalba toks pas tave. Gal ir ant LT kada tokių bus?

Dekui 4u.gif
Gaublys "pagerintas", labai saunus dalykas mokytis ir ne tik vaikuciams, mum su MB irig patinka. Issivaizduokit vaiku dziaugsma kai dede is gaublio su didziuliu akcentu lietuviskai "Labas" pasako biggrin.gif Super dalykelis...nuotraukose mano vaikas sprendzia gaublio duodama testuka ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 01 07, 11:43)
Californiagirl patiko mažasis tyrinėtojas labai.. tikras pasakojimas. ypač paskutinė iškalbinga  .. labai man tavo ir Elinos foto spalvos patinka.. ar tik ne su vienodu aparatu fotografuojat  .. pradedu vėl prie savojo kabinėtis 

Tie patys musu fotikai Canon 400D ir berods abi turim 50mm f1.4

QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 11:55)
suzavejo pats faktas, kad mazasis zmogus domisi geografija...
maniskis panasu bus prie technikos...

Labai domisi ir zemelapius patys su jaunesniu broliuku piesia ir zaidzia paskui atradejus visokius biggrin.gif
Irgi neblogai, netgi labai gerai, svarbu vaikas susidomejima turi 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 16:20)

Turiu as toki. Labai patenkita, kai reikia platesnio kampo. Zodziu toks universalus ir labai nebloga macro turi ax.gif Vienintelis nusiskundimas, kad kad vietoj F2.8-4.5 galetu buti tiesiog F2.8, bet ir visai kita kaina jau butu tuo atveju smile.gif Geras pasirinkimas mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 16:47)

Labai patinka si, tik vel man erdves po smakriuku truksta...Siltas, mielas portretukas. Ir kaip Desiree sake, norisi priglausti vaikeli wub.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 07, 16:54)

Labai patinka rolleyes.gif

Daugumos portretu nematau...nematau ne vieno Uzuolaidos portreto, kiek supratau su suneliu...nematau nei peppi portretu. Labai patiko vvvv autopotretukas, saunuole thumbup.gif
Avytess portretukai zavingi, man kazkaip net isdegusios kojytes nekliuna. Geras pavyzdys, kad kai kuriuos zmones is virsaus fotografuoti net labai tinka. Arba cia nuo fotografo priklauso... Super 4u.gif
Wyshniuk, antras variantas be bliuro geriau. Bet kompozicija ir man kliuna... 4u.gif
Atsakyti
Wysnia, Valanda, Californiagirl, dėkui už komentarus portretukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuomonės įvairios ir labai naudingos.
Atsakyti
pamiršau paminėti Sansaros gitarą. man patinka juodai balta. ir šiaip pati foto patinka. Nemoku pasakyti kodėl ir kas. bet patinka

Sayonara, pomėgiuose ir pramogose yra temos mokykimės skambinti pianinu, gitara rodos yra ir saksofonu. Užsuk į tas temas ir užklausk ar kas nenori kad fotografuotum grojančius. Jie turės prisiminimą, o tu pasibandysi fotografuoti grojančius 4u.gif
Atsakyti
vvvv, man labai patiko autoportretas.. ryškūs bruožai, kalbančios akys.. ir šiaip nu graži moteris smile.gif ... vis rašydama tavo nicką suskaičiuoju ar tiek raidžių parašiau smile.gif

Sansara gitara patinka.. ir Purienos ašarėlė wub.gif .. dar patiko klavišiukai su pirštukais, tik nebepamenu kieno, lyg Sayonaros buvo g.gif

o supynės man tuoj kompleksą įvarys doh.gif .. atrodo ,akd nieko apart jų neišeis daugiau gerai nufotografuot smile.gif .. bet kuriuo atveju man dar mano gėlytė šiandieninė patiko rolleyes.gif rolleyes.gif

O dabar einu valyt fotiko.. kažkokie NSO per objektyvą matosi unsure.gif

beje tas medis visai tikras, nesintetinis ir gan įdomus.. reiktų iki jo kada arčiau nueit g.gif turiu dar spalvotą variantą,... gal įdėsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 sausio 2008 - 18:41
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 18:37)
Sayonara, pomėgiuose ir pramogose yra temos mokykimės skambinti pianinu, gitara rodos yra ir saksofonu. Užsuk į tas temas ir užklausk ar kas nenori kad fotografuotum grojančius. Jie turės prisiminimą, o tu pasibandysi fotografuoti grojančius  4u.gif

ačiū už idėją.. jei išdrįsiu.. ir nežinau, ar galiu siūlyti tokį dalyką, kai nesusitvarkau su fotografija dar.. unsure.gif bet kaip vilioja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 17:46)
ačiū už idėją.. jei išdrįsiu.. ir nežinau, ar galiu siūlyti tokį dalyką, kai nesusitvarkau su fotografija dar.. unsure.gif bet kaip vilioja.. doh.gif

o tu pabandyk 4u.gif paskui lauksim rezultatų 4u.gif
Atsakyti
avytess, tavo spalvota mergaitė ... na, man žodžių trūksta thumbup.gif labai gražios spalvos.

vvvvv, j/b variantas gal geresnis g.gif nors ir spalvotas labai patinka biggrin.gif

westa, labiausiai patinka supynė biggrin.gif tuoj visą seriją turėsi.

sayonara, man labai patinka pirmoji nuotrauka (nors ir fokusas nuslydęs į petį). man vaikas ne susimąstęs, bet greičiau susidomėjęs biggrin.gif ir ta įstriža nuotrauka su rankytėm labai patiko.

wyshnia, hmmm... kažkas ne taip. ar kadravimas, ar pati nuotrauka g.gif gal netgi pritarčiau Purienos komentarui ax.gif .... o labiausiai pritariu Sansarai ax.gif .

Puriena, mane pirmoji užkabino. gal šiek tiek pašviesint reikėtų g.gif o antroj veidukas gal peršviestas ax.gif

ir labai daug nuotraukų nematau unsure.gif
Atsakyti
užmiršau avytess mergaitę doh.gif doh.gif doh.gif .. čia net komentuot sunku.. norėčiau, kad kas mano vaikus taip pafotografuotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 18:51)
o tu pabandyk  4u.gif paskui lauksim rezultatų  4u.gif

pažadu apie tai labai pagalvoti wink.gif 4u.gif

bite, ačiū..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 sausio 2008 - 19:33
tiek to, išimu. nekokybiška... kam smalsu žinos kur ieškoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 07 sausio 2008 - 19:52
Mano Kalėdų senis vis dar nerimsta bigsmile.gif , visai netikėtai gavau John Hedgecoe knygą " Fotografijos knyga". Kokia faina bigsmile.gif , jaučiu vešiuos į kelionę rolleyes.gif

user posted image

Girdėjau, kad Tailande žaiurūs išpardavimai, tik niekas nesidomėjo foto prekėmis verysad.gif . *****, gal pigiai gaučiau EF 70-200/4L IS USM su stabilizatorium bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 sausio 2008 - 20:54
Puhhh, grizau namo su dviem pramustgalviais. Kaimynu operos daininkai (vienas Dresdene dainuoja, o kitam iki 22 val. repeticijos) sunus pas mus paliktas. Jausmas, kad akmenis visa diena tampiau.

Labai aciu uz komentarus 4u.gif 4u.gif

Elina, varciau ir as sita knyga. Bet man ji nelabai lipo. Gal, kad pries ja buvau daug kitu perskaicius.

Puriena wub.gif Nuostabi mergyte. Tik pirtariu C-girl, kad siek tiek truksta erdves po smakriuku. Bet spalvos ir naturalumas paperka.

Sansara, nekabina manes gitara. Ir nezinau, kodel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 07 sausio 2008 - 21:04