QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 10:08)
Californiagirl, man labai patiko tavo serija. Ypač spalvos super. Labai gera serijos pabaiga Beje, gaublys tai fainas. Maniškis vaikinas "pamišęs" dėl žemėlapių. Turim gaublį, bet čia ir su pagalba toks pas tave. Gal ir ant LT kada tokių bus?
Dekui
Gaublys "pagerintas", labai saunus dalykas mokytis ir ne tik vaikuciams, mum su MB irig patinka. Issivaizduokit vaiku dziaugsma kai dede is gaublio su didziuliu akcentu lietuviskai "Labas" pasako Super dalykelis...nuotraukose mano vaikas sprendzia gaublio duodama testuka
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 11:43)
Californiagirl patiko mažasis tyrinėtojas labai.. tikras pasakojimas. ypač paskutinė iškalbinga .. labai man tavo ir Elinos foto spalvos patinka.. ar tik ne su vienodu aparatu fotografuojat .. pradedu vėl prie savojo kabinėtis
Tie patys musu fotikai Canon 400D ir berods abi turim 50mm f1.4
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 11:55)
suzavejo pats faktas, kad mazasis zmogus domisi geografija...
maniskis panasu bus prie technikos...
maniskis panasu bus prie technikos...
Labai domisi ir zemelapius patys su jaunesniu broliuku piesia ir zaidzia paskui atradejus visokius
Irgi neblogai, netgi labai gerai, svarbu vaikas susidomejima turi
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 16:20)
Turiu as toki. Labai patenkita, kai reikia platesnio kampo. Zodziu toks universalus ir labai nebloga macro turi Vienintelis nusiskundimas, kad kad vietoj F2.8-4.5 galetu buti tiesiog F2.8, bet ir visai kita kaina jau butu tuo atveju Geras pasirinkimas
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 16:47)
Labai patinka si, tik vel man erdves po smakriuku truksta...Siltas, mielas portretukas. Ir kaip Desiree sake, norisi priglausti vaikeli
QUOTE(Sansara @ 2008 01 07, 16:54)
Labai patinka
Daugumos portretu nematau...nematau ne vieno Uzuolaidos portreto, kiek supratau su suneliu...nematau nei peppi portretu. Labai patiko vvvv autopotretukas, saunuole
Avytess portretukai zavingi, man kazkaip net isdegusios kojytes nekliuna. Geras pavyzdys, kad kai kuriuos zmones is virsaus fotografuoti net labai tinka. Arba cia nuo fotografo priklauso... Super
Wyshniuk, antras variantas be bliuro geriau. Bet kompozicija ir man kliuna...