Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 15:47)
Na, kadangi šiandien portretų diena, tai ir aš įdėsiu savuosius bandymus smile.gif

pirmoji labai labai patinka. O ašarėlė kodėl riedėjo? Labai gražiai veidukas apšviestas. ir šiaip, šiltutis toks portretas. Prie širdies norisi glausti vaikutį bežiūrint.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 17:09)

o man ir antra patiko, nes tokia saulėta, natūrali..
pirma irgi labai, spalvos labai geros.. ten vaikas gal užsimiegojęs buvo? smile.gif aš mėgstu tokius momentus, kai jie tokie natūralūs, kad natūralesni jau negali būti..smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Sansara, man gitara grazesne spalvotame fone;).nors, jei anos nebuc macius,prie tos nekibciau. gal tik juodasis plotas daugokas ir neidomus;)smile.gif)

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 15:32)
Avytess foto

user posted image

Lieka tiesiog zavetis:)
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 17:12)
pirmoji labai labai patinka. O ašarėlė kodėl riedėjo? Labai gražiai veidukas apšviestas. ir šiaip, šiltutis toks portretas. Prie širdies norisi glausti vaikutį bežiūrint.

Ačiū 4u.gif Nepamenu dėl ašarėlės smile.gif Šiaip kartais ir ožiukai badosi, tai tų ašarėlių daug priverkiam biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 17:13)
o man ir antra patiko, nes tokia saulėta, natūrali..
pirma irgi labai, spalvos labai geros.. ten vaikas gal užsimiegojęs buvo? smile.gif aš mėgstu tokius momentus, kai jie tokie natūralūs, kad natūralesni jau negali būti..smile.gif

Ačiū 4u.gif Aš irgi už natūralumą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 07 sausio 2008 - 17:20
QUOTE(westa @ 2008 01 07, 16:00)
neiškenčiau, išėjau pafotografuot.. sušalau  smile.gif

Supyniu fotkinimo meistre. Na nuostabi nuotrauka su tom supynem;)
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 16:23)

ožiukai

OPralinksmino oziukai. Bet jei nebutu pavadinimo manyciau,kad miegelis:))). dar patiko Tavo gitara.Man ji tokia skambanti atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 16:47)
Na, kadangi šiandien portretų diena, tai ir aš įdėsiu savuosius bandymus smile.gif

jei jau labai kabinetis tai del kompozicijos abejoju abiejose nuotraukose. Antrojoje dar siek tiek blasko langas antram plane ir kirpciau ta sviesu daikta, ant kurio mergyte sedi. Bet technine puse - fokusas, spalvos labai patinka, niu ir zinoma modeliuko grozis neispasakytas wub.gif

QUOTE(inc @ 2008 01 07, 16:52)
be bluro geriau, bet su kompozicija sakyciau nekas...

bliamba, kaip su ta Jos Didenybe Kompozicija susidraugaut doh.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 07, 16:54)
mačiau tik wyshnios portretuką, kuris pasirodė labai kasdieniškas, be auros kažkokios. nesijaučia žmogaus asmenybės jame. tik nepyyyk aaa?

Ne tik, kad nepykstu, bet labai dekoju uz issakyta nuomone 4u.gif Paskaicius tavo komentara prisiminiau knygoj skaityta aprasyma, kuo snapshot nuo fotografijos skiriasi biggrin.gif

tavoji nuotrauka man labai - neturiu ko pridurti - patinka viskas, nei sarpo per daug, gerai ''isversta'', o ir kompoziciskai man ''ziurisi'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 16:56)

Po ilgo laiko idesiu nuotrauka  ir as...

Tokia atsaini modelio povyza. Daug geriau ziurisi be apdorojimo.Tiesiog moteriske su megztinuku.Jokio uzlauzimo ar islauztos pozos. Yra ir tiek. Gal tuo ir patrauklu:)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 07, 16:24)
Tokia atsaini modelio povyza. Daug geriau ziurisi be apdorojimo.Tiesiog moteriske su megztinuku.Jokio uzlauzimo ar islauztos pozos. Yra ir tiek. Gal tuo ir patrauklu:)

va kaip gerai pasakei. Galbūt tas pats ir mane žavi. Norisi kartais būtent tokio portreto.
Nebepamenu kas minėjo, kad reikia pasitikėjimo tarp modelio ir fotografo. Sutinku su tuo. Jau buvau minėjusi, kad vieną merginą gal pusantrų metų fotografavau, bet nuotraukos tokios nekalbančios buvo. Bet po tiek laiko sugebėjau parodyti ir tikrąją ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 17:04)
Wyshnia, mano skoniui per daug oda "sulyginta".

Mano svajukas:

Matau nuostabiai grazu bumbuliuka, todel nuotraukos vertint objektyviai negaliu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif . jei kibt tai tik prie erdves, kurios labai norisi. Taciau, jei cia toks uzmanymas pasiduodu. valkuosi nuo sio portreto spalvu.Nuostabiai!!!!
Atsakyti
oi, uzuolaidos foto nepakomentavau.. man labai patinka raudonplaukiai.. wub.gif todėl negaliu būti objektyvi. ir tyčia fokusą apžiūrėjau. jis vietoj..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 07, 17:35)
na paskutinis variantas ir einu ilsetis.. o tai akys issilies.. nebematau nieko...

matosi viena labai zymi klaida, bet be jos nesugebejau suvienodint veido ir rankos  blush2.gif
user posted image

Kokie grazus zmones aplinkui;)
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 17:47)

user posted image

Mielas mergaites portretukas. Gal centras siek tiek erzina ir tie sviesiai persviesti plaukuciai nereikalingai traukia zvilgsni.

Papildyta:
Peppi, tavo bernioko paskutinioji nuotrauka patiko. 1. Grazus vaikis, 2.jaukus priejimas, 3. sviesa. O minusas, kad akyciu nera....
Atsakyti
labai labai labai labai labai aciu uz komentarus mano nuotraukytei....
paskutinio varianto cia nekeliau, o is kart imeciau i Kudra...
manau jis geriausias biggrin.gif

na o prie jusu nuotrauku kaip minejau grysiu veliau...

dar kart aciu!!!
Atsakyti