Na, kadangi šiandien portretų diena, tai ir aš įdėsiu savuosius bandymus
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 07, 15:39)
Sveiki..
Cia tik siaip monstriuka idesiu, kokybes nera,nes fotografuota masinoj,ant lango galima sakyti, saule spigino, o baisu buvo kad nepabegtu nieko nedaryta nuotraukai
Cia tik siaip monstriuka idesiu, kokybes nera,nes fotografuota masinoj,ant lango galima sakyti, saule spigino, o baisu buvo kad nepabegtu nieko nedaryta nuotraukai
nu aš pradėsiu mylėti ir gerbti visus katinus, šunis, na gal ir peles. Tik jei jau keliat tokius monstriukus, bent jau kokybišką nuotrauką.
Labai atsiprašau. Negražiai parašiau, bet žinokit pažiūrėjau ir pradingo net noras kitus dabus komentuot.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 16:43)
Nu nepyk, nesamone parasei. Fokusuota i artimesne aki su 1,8 diafragma. Ir fokusas ten, kur turi buti.
samone, nepykstu. jei kalbam apie vaika, paziurek kutri marskiniu vieta ryskiausia? ta, kurioje yra sagute kalnieriuje, jei gerai pamenu.
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 16:46)
labas...
tu tik neuzpyk, as cia draugiskai jei tu pati matai, kad kokybes nera, nuotraukai nieko nedaryta, ko tikiesi idedama? na kokiu komentaru lauki?
Uzuolaida, del fokuso sutinku su tavim, viskas ten vietoj
tu tik neuzpyk, as cia draugiskai jei tu pati matai, kad kokybes nera, nuotraukai nieko nedaryta, ko tikiesi idedama? na kokiu komentaru lauki?
Uzuolaida, del fokuso sutinku su tavim, viskas ten vietoj
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 16:48)
nu aš pradėsiu mylėti ir gerbti visus katinus, šunis, na gal ir peles. Tik jei jau keliat tokius monstriukus, bent jau kokybišką nuotrauką.
Labai atsiprašau. Negražiai parašiau, bet žinokit pažiūrėjau ir pradingo net noras kitus dabus komentuot.
Tikrai nepykstu del komentaru,tai jau skaiciau paskutines dienas diskusijas, kad jei norim gaut komentaru, tai klausti tiesiai sviesiai kokiu.. o as parasiau tiesiai sviesiai, kad cia tik siaip na galvojau bus idomu paziureti i tas akis ar "raga", bet klydau.. dar karta kartoju, komentaru nelaukiau,nes matau kokia kokybe..
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 16:52)
asiū..
nespalvota tikrai geriau
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 17:04)
žinai, turbūt geresnis variantas, kur nekarpyta. nu jau kokios spalvos
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 17:17)
Mindoozas, Uzuolaida, Desiree, aciu uz komentarus idesiu tada dar viena, nesupykit - cia be to bluro
p.s. kirpta truputi kitaip, bet noriu tik klausti del bluro - ar taip geraiu???
p.s. kirpta truputi kitaip, bet noriu tik klausti del bluro - ar taip geraiu???
be bluro geriau, bet su kompozicija sakyciau nekas...
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 17:20)
pasukiojau..
o jei į kitą pusę dar pabandytum pasukt, a?
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 07, 17:35)
na paskutinis variantas ir einu ilsetis.. o tai akys issilies.. nebematau nieko...
matosi viena labai zymi klaida, bet be jos nesugebejau suvienodint veido ir rankos
matosi viena labai zymi klaida, bet be jos nesugebejau suvienodint veido ir rankos
nea. tikrai negerai
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 15:48)
samone, nepykstu. jei kalbam apie vaika, paziurek kutri marskiniu vieta ryskiausia? ta, kurioje yra sagute kalnieriuje, jei gerai pamenu.
viskas ten tvarkoje su fokuso. į akutę. Tik kaip pati Užuolaida rodos rašė, mes pripratę kiek pasharpinti nuotraukas dėdami į kompiuterį tai ir kabinėjamės paskui be reikalo..
Agniuke, man tai vabalai išvis nelabai.. o jei kas nors kokią gyvatę įkeltų, aš išeičiau iš šios temos atostogų reabilitacijos tikslais
nors, pvz., mano draugė panašius "šiltus" jausmus puoselėja šunų atžvilgiu..
inc, aha. man irgi j/b geriau.
pasukiojau ir į kitą, tik nedėjau čia.. nea.. bent jau man.. ai, dzin, ne šedevras bet kuriuo atveju, o reportažėlis
nors, pvz., mano draugė panašius "šiltus" jausmus puoselėja šunų atžvilgiu..
inc, aha. man irgi j/b geriau.
pasukiojau ir į kitą, tik nedėjau čia.. nea.. bent jau man.. ai, dzin, ne šedevras bet kuriuo atveju, o reportažėlis
nespėju aš su jumis. niekaip.....
kol perskaitau ką pripliurpė per 2 val, nebeatsimenu net ko norėjau
mačiau tik wyshnios portretuką, kuris pasirodė labai kasdieniškas, be auros kažkokios. nesijaučia žmogaus asmenybės jame. tik nepyyyk aaa?
užuolaidos portretukas irgi nelabai kabino.
sayonara tavo stygos super seniai nemačiau tokios kabinančios foto
vvvvv, autoportretas tikrai neblogas
mano anos fotosesijos atgarsiai. šiandien norisi JB, bet... įvertinkit. čia be plug'ino versta. nes ant mac'o jis neina, o prie win nebuvau prisėdus gali būt kad peršarpinau vaikas akį sumušė man netyčia ale labai skaudžiai,, tai dar vis ašaroja, nors jau kelios val praėjo ir nelabai subtilybių jaučiu
kol perskaitau ką pripliurpė per 2 val, nebeatsimenu net ko norėjau
mačiau tik wyshnios portretuką, kuris pasirodė labai kasdieniškas, be auros kažkokios. nesijaučia žmogaus asmenybės jame. tik nepyyyk aaa?
užuolaidos portretukas irgi nelabai kabino.
vvvvv, autoportretas tikrai neblogas
mano anos fotosesijos atgarsiai. šiandien norisi JB, bet... įvertinkit. čia be plug'ino versta. nes ant mac'o jis neina, o prie win nebuvau prisėdus gali būt kad peršarpinau vaikas akį sumušė man netyčia ale labai skaudžiai,, tai dar vis ašaroja, nors jau kelios val praėjo ir nelabai subtilybių jaučiu
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 07, 15:52)
Tikrai nepykstu del komentaru,tai jau skaiciau paskutines dienas diskusijas, kad jei norim gaut komentaru, tai klausti tiesiai sviesiai kokiu.. o as parasiau tiesiai sviesiai, kad cia tik siaip na galvojau bus idomu paziureti i tas akis ar "raga", bet klydau.. dar karta kartoju, komentaru nelaukiau,nes matau kokia kokybe..
matai, klaida tik tame, kad dėjai nuotrauką, žinodama, kad ji nekokybiška. Ir be to, mažai čia dedama tik šiaip sau. Vis tik mokomės fotografuoti. O ne fotografuojam tiesiog viską. o gal fotografuojam viską, bet visko nerodom.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 16:47)
Na, kadangi šiandien portretų diena, tai ir aš įdėsiu savuosius bandymus
labai pirmoji patiko, spalvos kaip su juosta butu fotkinta
QUOTE(sayonara @ 2008 01 07, 16:53)
Agniuke, man tai vabalai išvis nelabai.. o jei kas nors kokią gyvatę įkeltų, aš išeičiau iš šios temos atostogų reabilitacijos tikslais
gyvate? laisvai pitonas tiks ?
ramus toks, svajingas
QUOTE(Sansara @ 2008 01 07, 16:54)
ojezus, sugyk greičiau..
ačiū.. aš čia kelias dienas kankinuosi, kaip noriu į muzikos akademiją fotografuoti žmones, grojančius įvairiais muzikos instrumentais (kažkodėl labiausiai noriu styginių), todėl labai apsidžiaugiau šiandien gitarą mokyklėlėj pamačius.. tik kad nei laiko, nei galimybių nebuvo pasigilinti, nes vaikai aplink zujo..
Tavo gitara man gražu.. Tu ją dažniau rodyk.. dūšia atsigauna..
peppi, sadissstėėėė...
QUOTE(peppi @ 2008 01 07, 16:57)
labai pirmoji patiko, spalvos kaip su juosta butu fotkinta
Ačiū