Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

wyshnia, man patinka be blur'o.
bet žinai, kas kliūna? kad mergina lyg ir nepasirengusi būti fotografuojama, todėl lūpos suspaustos. ar man tik pasirodė?
bet kokybė man patinka, ir modelis fotogeniškas, ir net kasdieniškas megztukas tinka..smile.gif tokia žemiška foto, o ne padebesiai..smile.gif

avytess Gerda - labai. ai, kažkaip jau net banalu kartotis.. viskas, ką įdedi, yra labai.. net skauda, kaip gražu..smile.gif
Atsakyti
Užuolaida, aš nekirpčiau. Netvarkytame kadre viskas aišku - matosi, kad vaikiukas pasirėmęs ir atsilošęs lyg svajoja, mąsto. Nuotaika perteikta aiškiai.
Atsakyti
yra tokia nauja vieno jauno rusų atlikėjo Piotr Nalič daina, kuri išpopuliarėjo platinama emailu: gitar gitar gitar gitar, come to my buduar" smile.gif

user posted image
Atsakyti
na paskutinis variantas ir einu ilsetis.. o tai akys issilies.. nebematau nieko...

matosi viena labai zymi klaida, bet be jos nesugebejau suvienodint veido ir rankos blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 16:26)
Cia originalas netvarkytas. g.gif

fokusas paklydes.
Atsakyti
jauciu kazkas ant akiu uzkrito, kad blooro uzsimaniau - siaip gi as jo nemegeja taip pat, bet sitoj pasirode visai nieko smile.gif Labai aciu visiems uz nuomone 4u.gif eisiu bandysiu kitaip pakarpyt biggrin.gif . Sayonara, sako zmones sunkiai pries kamera atsipalaiduoja, nebent fotografu pasitiki... Sese matyt nelabai manim pasitikejo unsure.gif Nors tiesa sakant daznai ji tokia - ni to susirupinus, ni to kazka... g.gif del to ir kirpdama nuotrauka samoningai ja i kampa ispaudziau - bet matyt dar pasipraktikuot reiks, neisejo, ko norejau smile.gif

pakreiptas pianinas man nelabai - tiesus veze! 4u.gif

Uzuolaidos Zuikio nuotraukoj visgi daugiau erdves norisi, ypac desnej pusej. O is technines puses be priekaistu drinks_cheers.gif

... vis dar ziuriu i avytess Gerda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 07 sausio 2008 - 16:43
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 07, 16:35)
matosi viena labai zymi klaida, bet be jos nesugebejau suvienodint veido ir rankos  blush2.gif

negi man reikes kurti photoshopa ir rodyti kaip reikia padaryti? biggrin.gif:D:D:D juokaunu.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 16:37)
jauciu kazkas ant akiu uzkrito, kad blooro uzsimaniau - siaip gi as jo nemegeja taip pat, bet sitoj pasirode visai nieko smile.gif Labai aciu visiems uz nuomone 4u.gif eisiu bandysiu kitaip pakarpyt biggrin.gif . Sayonara, sako zmones sunkiai pries kamera atsipalaiduoja, nebent fotografu pasitiki... Sese matyt nelabai manim pasitikejo unsure.gif Nors tiesa sakant daznai ji tokia - ni to susirupinus, ni to kazka... g.gif del to ir kirpdama nuotrauka samoningai ja i kampa ispaudziau - bet matyt dar pasipraktikuot reiks, neisejo, ko norejau smile.gif

pakreiptas pioninas man nelabai - tiesus veze! 4u.gif

Tu pasikliauk savo jausmais ir sesers, o ne mano pezaliojimais. gal man tik pasirodė, kad ji įsitempus.. unsure.gif

man, prisipažinsiu, irgi tiesiausias vairantas labiausiai.. 4u.gif ir taip pavarčiau, ir į kitą pusę, bet tiesiausias normaliausias..
Atsakyti
<isimu>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 07 sausio 2008 - 17:04
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 16:38)
negi man reikes kurti photoshopa ir rodyti kaip reikia padaryti? biggrin.gif:D:D:D juokaunu.

vadinasi reik eit pailset.... biggrin.gif einu...
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 17:36)
fokusas paklydes.

Nu nepyk, nesamone parasei. Fokusuota i artimesne aki su 1,8 diafragma. Ir fokusas ten, kur turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 01 07, 16:39)
Sveiki..
Cia tik siaip monstriuka idesiu, kokybes nera,nes fotografuota masinoj,ant lango galima sakyti, saule spigino, o baisu buvo kad nepabegtu smile.gif nieko nedaryta nuotraukai smile.gif

labas...
tu tik neuzpyk, as cia draugiskai mirksiukas.gif jei tu pati matai, kad kokybes nera, nuotraukai nieko nedaryta, ko tikiesi idedama? na kokiu komentaru lauki? g.gif 4u.gif

Uzuolaida, del fokuso sutinku su tavim, viskas ten vietoj drinks_cheers.gif
Atsakyti