Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 07, 16:01)
kodel veida taip suplastmasini? naudoji kazkoki plug-in, action? Man per daug, noretusi siek tiek gyvesnes odos.

plastic fantastic sakai g.gif odai nieko nedariau unsure.gif visa nuotrauka pablurinta siek tiek... unsure.gif ech, ir vel nepataikiau... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 16:06)
visa nuotrauka pablurinta siek tiek... ech, ir vel nepataikiau...

tai gerai, nuotrauka blurink, o odai siek tiek maziau duok blur, tada bent jau naturaliau ji antrodys, o dabar kaip vestuviu mergaite, kur visos nuotraukose buna lyg manekenes su plastmasinemis odomis.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 14:56)
stengiuosi neatsilikt biggrin.gif

Po ilgo laiko idesiu nuotrauka  ir as...

labai faina matyti tavo nuotrauką po ilgo laiko. Tikrai pasiilgau. Pats portretas geras. Toks šiltas, paprastas. Tik blur efektas man taip pat nelabai. Nors gal prieš keturis mėnesius pati viską blurinau

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 07, 15:04)
Mano svajukas:

norisi erdvės aplinkui. Labai suspaustas. Nors rodos tikrai geras portretas
Atsakyti
Mindoozas, Uzuolaida, Desiree, aciu uz komentarus 4u.gif idesiu tada dar viena, nesupykit - cia be to bluro 4u.gif
user posted image

p.s. kirpta truputi kitaip, bet noriu tik klausti del bluro - ar taip geraiu??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 07 sausio 2008 - 16:19
Wyshnia, jei dar nori klausyt, įkišiu ir aš savo trigrašį ax.gif Pirma - kompozicija ne kokia - atrodo lyg iš bendros nuotraukos iškirpta viena mergina. Antra, tas veido pablurinimas labai gražus kitokiame kontekste- senoviniame, vestuviniame... O čia - mergina su megstuku, tokia kasdieniška - nea.

Užuolaida, jau spalvos kaip man patinka. Gal šiek tiek galvytės daugiau norėtųsi matyti - toks suspaudimas jaučiasi. O žvilgsnis tai super!
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 07, 17:12)
norisi erdvės aplinkui. Labai suspaustas. Nors rodos tikrai geras portretas

Aciu 4u.gif Norejau taip suspausti.

Viskas, rekuosi savo ir kaimynes vaikus ir begam i zaidimu kambari. Gal ka rytoj parodysiu.

Atsakyti
O, wyshnia, dabar jau daug geriau!
Atsakyti
noreciau pasitarti del objektyvo ax.gif
esme, kad turint 50-uka norisi bent truputi platesnio kampo, truputi zumo na o pagrindinis darbas su juo butu makro fotografija (bet nera labai grieztu remu, tiesiog, kad galima butu prisikisti arciau nei su 50-tuku)...zodziu po ilgu ieskojimu jau senokai sustojau ties siuo variantu...gal sulauksiu kokio vieno kito komentaro ax.gif
http://www.fototechn...amp;firmos_pav=
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 16:17)
p.s. kirpta truputi kitaip, bet noriu tik klausti del bluro - ar taip geraiu??? g.gif

As dar sarpo siek tiek prideciau.
Atsakyti
pasukiojau..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 01 07, 16:17)
Wyshnia, jei dar nori klausyt, įkišiu ir aš savo trigrašį ax.gif  Pirma - kompozicija ne kokia - atrodo lyg iš bendros nuotraukos iškirpta viena mergina. Antra, tas veido pablurinimas labai gražus kitokiame kontekste- senoviniame, vestuviniame... O čia - mergina su megstuku, tokia kasdieniška - nea.

Noriu noriu, aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 07, 17:17)
Mindoozas, Uzuolaida, Desiree, aciu uz komentarus  4u.gif idesiu tada dar viena, nesupykit - cia be to bluro 4u.gif
user posted image

Zymiai geriau. 4u.gif Mano skoniui nereikia jokio sharpo. Akys ryskios pakankamai.
Papildyta:
Cia originalas netvarkytas. g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 07 sausio 2008 - 16:21