Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

Iskur reiktu gaut simsus su gyvuniukais? ir sezonus 4u.gif
Atsakyti
Prisisiunciau nauju rubu ir baldu sudejau viska i dowloads ir man nebeisijungia simsai, pradzia viskas normaliai, bet nespejus iki galo pasikraut issijungia ir dingsta viskas doh.gif kaip sutvarkyti??? padekit verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 01 19, 20:50)
Prisisiunciau nauju rubu ir baldu sudejau viska i dowloads ir man nebeisijungia simsai, pradzia viskas normaliai, bet nespejus iki galo pasikraut issijungia ir dingsta viskas  doh.gif  kaip sutvarkyti??? padekit verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ištrink atsisiųstus daiktus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 19, 22:22)
Ištrink atsisiųstus daiktus  mirksiukas.gif

Padejo bigsmile.gif Aciu tau thumbup.gif: O tai kodel cia taip, per daug visko prisisiunciau? g.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 01 19, 22:45)
Po truputi susikeliau kelis daiktus, bet visu vistiek neleidzia.. Gal iskart instaliuoti hot stuff? aisku tik pirma ji reikia is kur nors parsisiusti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chansse: 19 sausio 2008 - 22:18
Sweikos 4u.gif gal galite pasakyti is kur atsisiusti the sims2 papildymu? na bet ne per torrent ar dc++ ax.gif butu gerai jai idetumete teen style ir seansons blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
kazkada ir as zaidziau simsus, bet tik pacias pirmas versijas, kurie dar neturejo tokios grazios grafikos...
tai va... noreciau ir vel pradeti zaisti, gal galit pasakyti nuo ko pradet, is kur gauti parsisiust zaidima ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 19, 18:28)
Suinstalinau aš tą patch'ą ir prašo orginalaus cd, nors pas mane visi crack'ai sudėti. Ką daryt???  blink.gif

Negi niekas nepadės? verysad.gif
QUOTE(Chansse @ 2008 01 19, 21:45)
Padejo  bigsmile.gif  Aciu tau  thumbup.gif:  O tai kodel cia taip, per daug visko prisisiunciau? g.gif  yess.gif

Labai prašom mirksiukas.gif Ir man taip būna jei per daug įsidedu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 01 19, 23:23)
sveikos merginos  4u.gif
kazkada ir as zaidziau simsus, bet tik pacias pirmas versijas, kurie dar neturejo tokios grazios grafikos...
tai va... noreciau ir vel pradeti zaisti, gal galit pasakyti nuo ko pradet, is kur gauti parsisiust zaidima ir pan  rolleyes.gif

as tai visus papildymus parsisiunciau is dc++
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 20, 11:07)
as tai visus papildymus parsisiunciau is dc++

As nemoku per ta dc++, butu paprasciau jei kas nors ikeltu nuorodas.. Nejaugi visos ir siunciates tik is ten? unsure.gif
Atsakyti
o as neturiu tos dc++ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 01 20, 11:26)
As nemoku per ta dc++, butu paprasciau jei kas nors ikeltu nuorodas.. Nejaugi visos ir siunciates tik is ten? unsure.gif

nezinau kaip kitos bet man per dc++ labai paprasta irasai pavadinima paspaudi search ir siunties mirksiukas.gif o nuorodu tai nezinau is kur ikelt
Atsakyti