Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 01 17, 20:32)
tai tu nespausk ant jo isextraktink ta faila ir nukopink i ts bin direktorija taip kaip crack'a detum

o jeigu mano naujausias bon voyage tai i jo tsbin ar vistiek i pagrindiniu simsu
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 17, 23:30)
o jeigu mano naujausias bon voyage tai i jo tsbin ar vistiek i pagrindiniu simsu

vistiek i pagrindiniu kad tikrai suveiktu gali ir i ta ir i ta ideti mirksiukas.gif pas mane kai vien tik pagrindiniai tebuvo tai as daugiau niekur ir nedejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 18, 10:38)
vistiek i pagrindiniu kad tikrai suveiktu gali ir i ta ir i ta ideti  mirksiukas.gif  pas mane kai vien tik pagrindiniai tebuvo tai as daugiau niekur ir nedejau    ax.gif

tai as ir idejau i pagrindini tai dabar jau be kvadraciuku vonioj maudos bet jokiu daiktu nauju neatsirado
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 18, 12:45)
tai as ir idejau i pagrindini tai dabar jau be kvadraciuku vonioj maudos bet jokiu daiktu nauju neatsirado

todel kad ju ten ir nera
juk vakar rasiau kad nepavyko ten galima tik iki 100 mb ikelti o pas mane tai 700 mb . doh.gif
gal rasiu toki kur pavyks ikelti arba is dc++ atsisiuskite erotic dreams ir turesite pacios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 18, 10:59)
todel kad ju ten ir nera
juk vakar rasiau kad nepavyko ten galima tik iki 100 mb ikelti o pas mane tai 700 mb .  doh.gif
gal rasiu toki kur pavyks ikelti arba is dc++ atsisiuskite erotic dreams ir turesite pacios  mirksiukas.gif

tai kad vakar ieskojau per dc++ erotic dreams bet man nieko nerado
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 18, 13:04)
tai kad vakar ieskojau per dc++ erotic dreams bet man nieko nerado

tai va pagaliau man pavyko prisijungti prie dc++ idesiu as tuos daiktus vadinsis taip SIMSU DAIKCIUKAI EROTIC
bet dabar pagalvojau ar tau kartais nereikia buti tuose paciuose hubuose kaip ir as jei nori rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 18, 11:30)
tai va pagaliau man pavyko prisijungti prie dc++ idesiu as tuos daiktus vadinsis taip SIMSU DAIKCIUKAI EROTIC
bet dabar pagalvojau ar tau kartais nereikia buti tuose paciuose hubuose kaip ir as jei nori rasti  g.gif

nebutinai, ten galima susirasti kuriam tu hube esi as tai esu public meganet
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 18, 14:11)
nebutinai, ten galima susirasti kuriam tu hube esi as tai esu public meganet

aisq blush2.gif tik viename esi? g.gif
as irgi esu tame public meganet hub'e bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 18, 12:13)
aisq  blush2.gif  tik viename esi?  g.gif
as irgi esu tame public meganet hub'e  bigsmile.gif

jo tik vienam, kai grisiu is darbo bandysiu jungtis ir ieskot
Atsakyti
Sveikos, gal patarsite kur reikia parsisiūst THE SIMS2 nes kiek bandžiau man kažko neduoda instaliuoti,o gal negerai kažką darau?
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2007 10 29, 22:55)
Aš esu Sims 2 fane Viska žinau  4u.gif jei ką klauskite  4u.gif

Kaip parsisiunti žaidima iš neto reikia kodu ir Kreku:
Crack'ą reikia dėti čia:
Crack'ą reikia perkelti į "EA GAMES -> The Sims 2 (papildymas) -> TsBin" bylą...

Čia yra visos pataisos ir paaiškinimai, ką jos taiso:
http://thesims2.ea.c...id=Help_patches
Kas jau turi The Sims2: Bon Voyage dėmėsio:
Žaidimo klaida yra ta, jog kiekvieną kartą kai įsijungiate BV ir keliaujate į atostogas, žaidimas kuria vis naujus Gidus (Tour Guides) ir kišenvagius (Picpocket, Sharlatan) į aplanką pavadinimu "Characters". Tai ne tik jūsų kompiuterio vietos ryjimas, tačiau ir baisi bėda pačiam žaidimui, nes dėl to jis ims ir pastrigs, kai tų failų prisirinks daug.  Reikia pataisos  cool.gif

Trūko ir man kantrybė, siunčiuos patch'ą nės ryja vietą žiauriai. doh.gif O kai atsisiunti patch'ą kur jį reik įdėti? blush2.gif
Atsakyti
Suinstalinau aš tą patch'ą ir prašo orginalaus cd, nors pas mane visi crack'ai sudėti. Ką daryt??? blink.gif
Atsakyti