Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims (2 tema)

QUOTE(roberciukas @ 2008 01 17, 12:48)
evlin ar turi dc++ as uzsarinau tuos daiktus paciai kazkodel neleidzia siustis bet is manes galima tai jei norit galit vadinasi the sims 2 apie 700 mb  pabandykit gal rasit  bigsmile.gif

turiu dc++ bet prisijungsiu tik vakare tai bandysiu siustis
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 17, 15:25)
turiu dc++ bet prisijungsiu tik vakare tai bandysiu siustis

jei jau nerasit to packo tai bandyk erotic dreams parsisiusk visa juk cia ratio nera nesusigadins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 17, 13:27)
jei jau nerasit to packo tai bandyk erotic dreams parsisiusk visa juk cia ratio nera nesusigadins    thumbup.gif

o gal dar esi isbandzius koki naujesni as kazkur maciau kad juos nuogus rodo ir kaip jie lovoj viska daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 17, 15:30)
o gal dar esi isbandzius koki naujesni as kazkur maciau kad juos nuogus rodo ir kaip jie lovoj viska daro blush2.gif

googlei susirask The sims 2 see them ir parsisiusk tik deja ka lovoje daro tikrai nepamatysi bet taip nerodo tu kvadraciuku ir buna nuogi biggrin.gif
Atsakyti
Kam reikia the sims 2 erotic dreams galit rašyti AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 17 sausio 2008 - 13:56
See them
cia yra tai ko nori evlin idek i tsbin direktorija thumbup.gif
Atsakyti
o kaip dc atpažint kur rusiška versija o kur ne? ax.gif nes kaip ir neparašyta g.gif bet užtat mačiau sims aštuoni tai ju taip daug versiju buna? bigsmile.gif
roberciukas paaiškik geriau kaip nama nupirkt? nes neišeina niekaip pastatyt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 01 17, 16:00)
o kaip dc atpažint kur rusiška versija o kur ne? ax.gif  nes kaip ir neparašyta g.gif  bet užtat mačiau sims aštuoni tai ju taip daug versiju buna? bigsmile.gif
roberciukas paaiškik geriau kaip nama nupirkt? nes neišeina niekaip pastatyt doh.gif

pasijungi savo zaidima ten kur dejai screenus pasidarai kiek nori pinigu iseini i veronavili ar kur tu ten esi padarai delete family ji atsiranda siukslineje pasispaudi savo seima ir idedi i koki nori nama mirksiukas.gif
nezinau ar aiskiai parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 17, 13:58)
See them
cia yra tai ko nori evlin idek i tsbin direktorija  thumbup.gif

ta prasme i pagrindiniu simsu tsbin
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 17, 18:29)
ta prasme i pagrindiniu simsu tsbin

taip bigsmile.gif
o tu dar kur nors matei tokia direktorija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2008 01 17, 16:41)
taip  bigsmile.gif
o tu dar kur nors matei tokia direktorija?  g.gif

tai buvau ikelus bet nemaciau kad butu nauju daiktu atsirade verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 01 17, 18:49)
tai buvau ikelus bet nemaciau kad butu nauju daiktu atsirade verysad.gif

nieko as nesuprantu ka tu ten kelei ar ta nuoroda kuria buvau idejus (jei taip tai ta nuoroda buvo parsisiuntimui kad tavo simsai nuogi butu) bigsmile.gif
o tuos daiktus pralaukus 5 val. pamaciau uzrasa kuris rase ne daugiau kaip 100 mb o ten tai 700 mb doh.gif doh.gif doh.gif
taip kad neiseis man ju ideti nezinau daugiau kur butu galima verysad.gif
Atsakyti